Seiklused veega- minu tee algus! 2015

Ma olen alt igasugu uusi asju katsetama. Nii ma siis pisut kui kuu tagasi katsetasin koralli veega. Räägiti, et annab energiat, sisaldab mineraale ja on üldse igati fantastiline toode. Taastab tervise või vähemalt aitab väga suuresti sellele kaasa. No olin uudisimulik ja katsetasin. Ja üllatus , üllatus. Andiski energiat, sisaldaski mineraale ja üldse muutis minu elu kuidagi nipsti sõrmenipsuga. Tänu sellel veele ja organismi puhastus programmile sain suitsust lahti, nüüd juba 2 nädalat puhas! ( hetkel juba 10,5 kuud ilma suitsuta!) Võttis kohvi ja magusa isu ära. Ise ka ei usu, et nii on, aga tegi noh. Kasutatud liivapakid sokutasin oma potililledele, mida pole 1, ega ka 2 vaid 68 hetkel. Kurbusega vaatasin mõned päevad tagasi, et minu ronililled vist ei taha enam minuga koos elada ja nende elupäevad on loetud. Väga rääbakad nägid välja. Panin siis neilegi poti sisse koralliliiva ja kastsin. Täna hommikul avastasin, et minu ronililled on 2 cm paari päevaga juurde kasvanud ja lehed mis olid elus ja terved on lopsakalt roheliseks läinud. Kostitasin ka oma kassi selle veega, vaatamaks, mida ta teeb. andsin veel valida, kas allika vett või siis koralli vesi. Kass valis korallivee. Nüüd nädal hiljem on nagu teine noorus peal. 10 aastane kass ja tuiskab mööda korterit ringi, mürab ja mürgeldab nagu hull. Diivani alla pole ta vist viimased 5 aastat roninud. Nüüd tuiskab sinna kontide klobinal, kõht vastu maad, aga ronib. :) Ka lapsed on igasugu magusatelt mahladelt ja karastusjookidelt vabatahtlikult veele üle läinud. Jumed rõõmsamad, pead selgemad ja mis eriti oluline, nad on nii asjalikeks muutunud. Olen tänulik Ahti Sulle, et sa mind sundisid seda vett ostma ja jooma . :)
Just nimelt sundis, sest ma ei tahtnud vett juua. Nüüd aga ei suuda ma enam ilma veeta elada. Tegu on maailma parima mineraliseeritud veega.
9.01.2016 ... Mis veel on selle ajaga see vesi korda saatnud? Võiks öelda, et palju. Minu põlved ei naksu enam, noorem neiu on nii plastiliseks muutunud, et sõlme teda keerata ja lahti harutada , pole mingi probleem. Nahk mis enne oli selline tuhm ja hallikas, pisikeste ea-kurrukestega, näeb välja noor ja kirgas, kortsukesed on ka kadunud. Meil jääb rohkem raha alles, kuna keha ei vaja mingeid ix jooke, mis poes maksavad tegelikult päris palju. 
1 päeva vesi 1,5 liitrit maksab 75 senti. Klubiliikmele 61 senti 1,5 liitrit korallivett. 
Seega igati odavam, kui näiteks meie enda toodang Värska. 
Kellel on huvi koralli vee vastu, siis küsi minu käest. Vastan, aitan nõustan.
marjelei@hotmail.com
Klubiga saab liituda sellelt lingilt tasuta. https://coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=888010056163
Inimese organism koosneb 70% ulatuses vedelikust, kusjuures veri, lümfivedelik, sülg ja limaskestad on aluselise reaktsiooniga (terve inimese vere pH on 7,4).
Kui pH tase langeb, s.t. kui suureneb organismi happelisus, täheldatakse immuunsusreaktsiooni häireid, verre sattunud viirused ja bakterid hakkavad kiiresti paljunema, halveneb vitamiinide ja mikroelementide omastatavus, tekivad veresoonte, südame, liigeste ja vere haigused ning paljud teised organismi patoloogilised seisundid, s.h. ka onkoloogilised.
Üheks peamiseks keemiliseks elemendiks meie organismis on kaltsium. Selle vähesus võib kutsuda esile üle 150 erineva raskekujulise haiguse, kusjuures eriti kannatavad lapsed, rasedad naised ja üle 40 aasta vanused inimesed.
Korallkaltsium rikastab vett aktiivse, ioniseeritud kaltsiumiga. Sellise vee igapäevane kasutamine aitab:
saavutada optimaalset vere pH taset;
vähendada südame-veresoonkonna ja seedeorganite haigestumise riski;
ennetada artriitide arengut, suurendada lihaste ja liigeste elastsust, taastada organismi luu- ja kõhrkudede normaalset struktuuri;
parandada kesknärvisüsteemi ja teiste organite ning kudede verevarustust, normaliseerida vererõhku ja veresuhkru taset;
rikastada verd hapnikuga;
puhastada neerusid, seedeorganeid ja maksa.
Ühes korallkaltsiumi pakendis on 30 (või 10) ühegrammilist pakikest.
Milleks korallkaltsiumit kasutatakse?
Korallkaltsium loob organismis aluselise keskkonna, normaliseerides happelis-aluselist tasakaalu. Teadlastel on ammu teada, et aluseline keskkond on rakkude normaalseks funktsioneerimiseks eluliselt tähtis, järelikult ka kogu organismile tervikuna. Samuti on teada, et kõik organismi ainevahetusprotsessid toimuvad raku tasandil kaltsiumiioonide osavõtul.
Tavaline kaltsium, mis satub organismi toidu ja veega, on reeglina bioloogiliselt väheaktiivne. Korallkaltsiumi tähtsaks eeliseks on tema kerge bioloogiline omastatavus: veega kokku puutudes muutub korallkaltsium ioonideks ja seetõttu omastavad rakud selle kergesti.
Koostis (ühe pakikese kohta): jahvatatud korall (993 mg), mis sisaldab umbes 70 eluliselt tähtsat elementi (s.h. kaltsiumit – 34,6%, magneesiumit – 2,16%, räni – 1,37%, aga ka naatriumit, väävlit, rauda, kaaliumit, fosforit, joodi, fluori, broomi, mangaani, kroomi, boori, süsinikku, tsinki, seleeni, plaatinat, hõbedat, vaske, kloori, kulda, molübdeeni jt.), L-askorbiinhapet (5 mg), hõbedat (1 mg).
Kasutamine: Asetada 1 pakikene korallkaltsiumit pudelisse 1,5 l filtreeritud või destilleeritud veega ja juba ühe minuti möödudes on see valmis kasutamiseks. Juua kogu päeva jooksul tavalise joogivee asemel. Pakikesi võib asetada ka kompottide, tee või teiste gaseerimata jookide sisse. Mitte keeta.