Koensüüm Q10 – peata vananemine, noorenda oma keha

Koensüüm Q-10 annab hindamatut abi:
– asteenia ja kroonilise väsimuse sündroomi puhul,
– emotsionaalse ja vaimse või füüsilise kurnatuse seisundite korral,
– südame išheemiatõve, arütmia, hüpertoonia korral,
– ateroskleroosi korral,
– ainevahetushäirete korral,
– erinevatest haigustest taastumisel.
Koensüüm Q10 (ubikinoon) on igat tüüpi rakkude elutegevuseks vajalik energiasubstraat. Kui seda on kudedes piisavalt, kulgevad immuunreaktsioonid normaalselt. Inimorganismis sünteesitakse koensüümi mevaloonhappest, mis on üks olulisemaid orgaanilisi happeid elusolenditel. Vanuse kasvades see protsess hääbub ja siis tuleb appi bioaktiivne toidulisand Koeensüüm Q-10.
Koensüüm Q-10 on ubinoonil põhinev looduslik toode, mis suurendab organismi energiapotensiaalisuurendab antioksüdantset kaitsethoides ära enneaegset vananemist ja paljude haiguste teket.
Suurim koensüüm Q10 vajadus on maksimaalse energiatarbega organitel – südamel, maksal, neerudel ja kõhunäärmel. See aine on mitokondrite, mis toodavad umbes 95% kogu inimorganismile vajalikust energiast, koostisosa. Koensüümi kasutamist näevad ette paljud kaalulangetamise programmid, sest see stimuleerib energiatootmist ja normaliseerib ainevahetusprotsessi. Seejuures liigsed rasvaladestused lõhustatakse ja organism kasutab need ära toitainete allikana.
Vanusega kaotab organism võime omastada piisavas koguses toiduga saadavat koensüüm Q10. Paralleelselt sellega väheneb ka selle sünteesimine organismis, mis on vanema eaga kaasnevate paljude haiguste üks põhjusi.
Uuringud on näidanud, et koensüüm Q10 on vajalik organismi immuunkaitse tagamiseks: see suurendab makrofaagide aktiivsust ja suurendab immuunglobuliinide hulka.
See aine normaliseerib ka südame-veresoonkonna tööd – suurendab südamelihase kontraktiilsust ja parandab verevoolu selles, avaldab antisklerootilist, arütmiavastast ja hüpotensiivset toimet, suurendab füüsilist vastupidavust, aeglustab vananemisprotsesse, kaitstes mitokondreid oksüdeerumise eest. See vähendab oluliselt ravimite toksilist toimet, toetab harknäärme funktsiooni.
Tuleb arvesse võtta, et koensüümi toime ei ole momentaanne. Selle kasutamise tulemused hakkavad avalduma 2-4 nädalat pärast tarvitamise alustamist, kui saavutatakse selle kontsentratsiooni vajalik tase organismis.

Koostis:
Koensüüm Q-10 30 mg.
60 kapslit

marjelei@hotmail.com
Kirjutada võib ka siia postkasti.
Soovid klubi numbrit tasuta ja registreerida end klubi liikmeks, mis on tasuta, liigu edasi sellele lingile.https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163
Liitudes sellelt lingilt, olen mina sinu konsultant ja soovitaja. Pärast liitumist võta minuga ise ühendust või siis 24 tunni jooksul kirjutan sulle ise. 
Peatse kohtumiseni.