Protivity – puhas valk, mis imendub kohe

Protivity kasutamine on vajalik kõrgekvaliteetse valgutoidu puudujäägi korral järgmistel juhtudel:
– seedimise ja ainevahetuse häirete korral;
– suure füüsilise või intellektuaalse koormuse korral;
– üldise jõuetuse korral;
– maksa töö häirumisel;
– pärast operatsioone ja vigastusi.
Peptiidsidemetega ahelaks seotud aminohapped moodustavad kõrgmolekulaarseid orgaanilisi valke, mis osalevad organismi kõikides peamistes protsessides: hingamises, seedimises, närviimpulsside edastamises jne. Sellest, millisel määral organismi rakud valke omastavad, sõltub selle elutegevuse tase. Elujõu kõrge taseme tagamiseks on vajalik, et valgud oleksid kõrge toiteväärtusega.
Selline toode on Protivity – ideaalne madala kalorsusega valgulisand igapäevasele toidule. Toote koostises on unikaalne segu kõrge kvaliteediga taimset päritolu aminohappeid, mis on kõige kergemini ja täielikumalt omastatavad ilma kaloerid andmata. Nende kasutamine võimaldab optimeerida ainevahetust, vähendab lihaste taastumise aega pärast väsitavat koormust, annab jõudu ja vastupidavust.
Aktiivkomponentide toime:
L-isoleutsiin ja L-valiin on vajalikud hemoglobiini sünteesiks, stabiliseerivad energiaga varustamise protsesse ja suurendavad vastupidavust.
L-lüsiin on kõikide loomsete valkude koostises, on vajalik kudede taastamiseks pärast traumasid, antikehade, hormoonide, ensüümide, tootmiseks, parandab kaltsiumi imendumist verest ja selle transportimist luudesse.
L-fenüülalaniin peab sidet neuronite ja peaaju vahel, aitab vabastada endorfiine, mis mõjuvad positiivselt meeleolule, parandab mälu, toetab reipust ja mõtteselgust, leevendab depressiivseid seisundeid.
L-glutamiin stimuleerib aju funktsioone, kiirendab ainevahetust lihastes, utiliseerides soovimatuid rasvaladestumisi, hoiab ära lihaspinget ja lihaste kahjustusi pärast väsitavat tööd või treeningut, suurendab lihaste rakkude hüdratsiooni ja soodustab nende kasvu ja taastumist.
L-metioniin ja L-treoniin suurendavad koliini, immunoglobuliinide ja antikehade sünteesi, vähendab vere kolesteroolitaset, hoiavad ära maksa rasvdüstroofia teket.
L-arginiin aitab toota isuliini, samuti suurendada lihasmassi. Toimides võimsa antioksüdandina, hoiab ära rasvade oksüdeerimise ja hoiab tervislikku lipiidide taset veres.
L-trüptofaan osaleb serotoniini – peaaju transmitteri – sünteesis. Koos lüsiiniga stimuleerib kasvuhormooni sekretsiooni, alandab kolesteroolitaset, vähendab söögiisu ja parandab une kvaliteeti.

Koostis:
Aminohapete kompleks
– L-isoleutsiin 120 mg,
– L-lüsiin,
– L-fenüülalaniin 103 mg,
– L-arginiin 100 mg,
– L-glutamiin 100 mg,
– L-leutsiin 100 mg,
– L-metioniin 100 mg,
– L-treoniin 100 mg,
– L-valiin 86,7 mg,
– L-histidiin 74 mg,
– L-5-hüdroksütrüptofaan 2,0 mg,
– C-vitamiin 10 mg.


TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.