Tooteid saab OSTA/TELLIDA

Koralliklubi tooteid saab tervikuna vaadata siin: https://ee.coral-club.com/
Tooteid saab osta kas külalise või klubiliikmena. Külalisena ostes on tooted 20% kallimad. Saatke oma soov marjelei@hotmail.com ja teatan teile toote hinna.  Minu telefon +372 56653119. Tööpäevadel ei saa alati telefonile vastata, aga ma helistan tagasi, juhul kui ei õnnestu ühendust saada. Tallinnas saab klubiliige osta ise klubi esindusest, asub kesklinnas. 
Saate ostusid sooritada klubiliikme hinnaga, 20% tavahinnast madalamalt, kasutada kampaaniaid. Täpsemalt räägime ikka silmast silma. 
Klubiliikmeks saab registreeruda tasuta ja kohustuste vabalt siin:
https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163

 Isikuandmeid sisestades arvesta palun sellega, et planket ei tunnista täpitähti, nagu : Ä,Ö,Ü,Õ -asenda need millegi muuga näiteks a,o, y, u. Ja kui kirjutate aadressi gmail.com-lõpuga, siis pange kindlasti punkt kahe nime vahele. Ka siis kui teil seal ei käi punkti, meilisüsteem loeb seda ikka ühtmoodi, aga ankeet “tahab” seda. :)
Küsimsuste korral kirjutage  marjelei@hotmail.com
Leiab mind ka Facebookist https://www.facebook.com/marje.lei.5


GMP KVALITEEDIKLASS:
RAHVUSVAHELISE KORALLIKLUBI (Coral Club International) TOOTED ON MAAILMA KÕRGEIMAS KVALITEEDIKLASSIS - GMP!Kas teadsite, et enamus Rahvusvahelise Koralliklubi tooteid on toidu, ravimite ja farmakonide GMP ehk maailma kõrgeima kvaliteediklassiga (manufacture and sales of food, drug products, and active pharmaceutical products) - mille kõik etapid on kvaliteedikontrolli all:
https://en.wikipedia.org/wiki/Good_manufacturing_practice.Toidulisanditepurgi Supplement Facts all viimases reas on sel juhul (värvilisel taustav valgete tähtedega): "Manufactured in a GMP Registered Facility".
KOMMENTAAR:
GMP on väga oluline kvaliteedimärk. Inimesed, kes sellest midagi ei tea, ostavad ükskõik missugust toidulisandit, peaasi, et etiketil oleks lubatud võimalikult kõrget toimeaine sisaldust ning et toode oleks võimalikult odav. Kuid kahte ühes pole võimalik saada: et oleks odav ja oleks sertifitseeritud vastavalt GMP nõuetele. Sertifikaat nõuab teadagi kulutusi, kuid ta annab kõrge usaldusväärsuse, sest alates tooraine kasvatamisest ning lõpetades kõrgete nõuetega tootmisprotsessile on iga lüli kontrollitud ja dokumentidega tõestatav.
Neid tooteid, millel on GMP märk võib pidada usaldusväärsemateks, kui neid, millel seda märki pole. Peamised küsimused, mis toidulisandeid ostes võib tekkida, on: "Kas lubatud toimeainet on ikka nii palju nagu lubatud? Või sööme taas põhku? Ja kust on pärit tooraine?" Võrreldes ravimitega ei teostata toidulisanditele regulaarseid ega pistelisi kontrolle tuvastamaks kõrvalekaldeid lubatust. GMP märk on selles vallas ainus ja oluline kvaliteeti tagav näitaja.Lisaks - Kuna CCI (Coral Club International) on registreeritud Kanadas, kehtivad selle toodetele ka seekaudu tavapärasest rangemad nõuded. Nii näiteks peab Kanada toidulisandites toimeaine sisaldus olema vähemalt 80%, samal ajal kui Eestis on lubatud ka ainult 20%. Seega Kanada kaup võib olla kordades kvaliteetsem.Samal ajal näitas Koralliklubi hiljutine maailmaturu BAT hinnaanalüüs, et meie tooted vaatamata esikohtadele kvaliteedis asuvad KESKMISES hinnaklassis! 
CORAL CLUB Alustanud oma tegevust aastal 1998, on firma Coral Clubtäna tervisetoodete tootmise ja propageerimise üks turuliidreid.
Ettevõte on orienteeritud innovaatilistele metoodikatele ja uusimatele probleemilahendustele tervishoiu valdkonnas ja pakub kõrgekvaliteedilisi tooteid, mis suudavad maksimaalset katta organismi sisemist vajadust täisväärtuslike toitainete järele ja aitavad luua tervislikku sisekeskkonda.
Meie sortiment täiustub ja laieneb pidevalt tänu teadusuuringutele, mida teevad meie jaoks spetsialiseerunud teadlased ja eksperdid kogu maailmas.
Firma tegevuse aluseks on elukvaliteedi parandamise püüdlus ja hoolitsus inimeste tervise hoidmise eest. Seetõttu on meie peamine prioriteet tervislike eluviiside populariseerimine – alates õige toitumise kultuurist kuni positiivse mõtlemise arendamiseni.
Firma missioon
Inimese hinge ja keha ilu – see on Coral Club’i peaeemärk. Püüdleme selle poole meie toodete ja tervislikku eluviisi kontseptsiooni abil, mis pakub efektiivset tervise hoidmise ja energia taastamise süsteemi.
Oleme veendunud, et ilu meie sees ja meie ümber – see on meie eluviisi otsene tagajärg ja seepärast arvame, et üksnes iseendast alustades võib ümber kujundada meid ümbritsevat maailma ja nautida täiel määral selle rikkusi ja mitmekesisust.
Inimesed, kes on teinud oma valiku aktiivse pikaealisuse kasuks, jagavad meelsasti oma avastusi teistega. Nii osaleb igaüks meist harmoonia ja ilu loomises.
Selles me näemegi oma missiooni: «Muuta maailm ilusaks!».