MindSet – toit Sinu ajule

MindSet on tervistava toimega järgmistel puhkudel:
– ennetab ateroskleroosi teket;
– tõstab aju energeetikat ja töövõimet;
– parandab mõtlemisvõimet, mälu ja tähelepanuvõimet;
– aeglustab organismi vananemisprotsesse;
– normaliseerib une ja ärkveloleku tsüklit.
MindSet parandab peaaju verevarustust ja toitumist, tähelepanuvõimet, mälu, parandab organismi energiapotensiaali, töövõimet ja stressitaluvust.
Türosiin ja teaniin on aminohapped, mis tagavad adrenaliini sünteesi ja tuju optimeerimise ning parandavad neerupealiste ja hüpofüüsi talitlust. Need on peamised osalised gamma-aminovõihappe tootmisel, mis on tugev stressivastane kaitseaine. Samuti on neil tähtis roll kõigi mälutüüpide kujunemisel ning rahustav toime närvisüsteemile.
B rühma vitamiinid (B6, B9, B12) optimeerivad stressijärgset käitumist, osalevad une ja ärkveloleku tsükli taastamisel ning aitavad ennetada peaaju mitmesuguste struktuuride kahjustusi.
Lakkvaabik mõjutab kesknärvisüsteemi tööd mitmel moel. Selle seene tervistav mõju seisneb selles, et lakkvaabik rahustab ülierutunud närvisüsteemi, kuid ei tee uniseks. Selle bioaktiivsed ained ei uinuta ega ärrita, vaid optimeerivad närvirakkude tööd. Sellise harmoonilise toime tulemusena paraneb nii uni kui  päevane aktiivsus.
Ingveri juure, hõlmikpuu ja rosmariini ekstraktid on looduslikud antioksüdandid, mis toniseerivad veresoonkonda ja eriti närvisüsteemi. Neil on tõestatud tõhus mõju veresoonte tugevdamisel, ajuvereringe parandamisel, õppimisvõime parandamisel ja arteriaalse vererõhu alandamisel.
Tiokthape on aktiivne antioksüdant, mis kaitseb mitokonreid kõige agressiivsemate vabade radikaalide eest. See aine täidab koensüümi ülesandeid, olles energeetiliseks toiduks ajurakkudele ja kaitstes neid osküdeerumise eest.
Aktiivkomponendid:
– atsetüül-L-karnitiin,
– türosiin,
– teaniin,
– tiokthape
– vitamiin B6 (püridoksaal-5-fosfaat),
– foolhape (vitamiin B9),
– vitamiin B12 (metüülkobalamiin),
– liht-naistepuna (Hypericum pericum) lehtede ekstrakt,
– aasia vesinaba (gotu kola ehk Centella asiatica) lehtede ekstrakt,
– reishi seene (Ganoderma lucidum) viljakeha ja mütseeli ekstrakt,
– lakkvaabiku viljakeha ekstrakt,
– lakkvaabiku mütseeli ekstrakt,
– ingveri juure ekstrakt,
– hõlmikpuu (Ginko biloba) lehtede ekstrakt,
– rosmariini lehtede ekstrakt.
90 kapslit

marjelei@hotmail.com
Kirjutada võib ka siia postkasti.
Soovid klubi numbrit tasuta ja registreerida end klubi liikmeks, mis on tasuta, liigu edasi sellele lingile. https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163
Liitudes sellelt lingilt, olen mina sinu konsultant ja soovitaja. Pärast liitumist võta minuga ise ühendust või siis 24 tunni jooksul kirjutan sulle ise. 
Peatse kohtumiseni.