Loomsed valgud ja taimsed valgud

Kui palju on vaja kehal valke? Valgu vajadus on 0,75 g 1 kg kehakaalu kohta. Arvutage välja, mis see kokku teeb. Arvestatud on nii loomsed kui ka taimsed valgud kokku. Kui see piir ületatakse, tehakse pigem kehale kahju, kui kasu. 
Mida iganes tarbite rohkem kui vaja, hakkab probleem tekkima. Liha ületarbimisel saab määravaks valgu lämmastiku sisaldus. Siit ka märge, miks soovitatakse üha enam taimseid valke. 
Valku kehasse varuda ja talletada ei saa- saab talletada rasvu ja süsivesikuid. Kui te sööte töödeldud süsivesikuid lähete paksuks. Puuviljade ja köögiviljade süsivesikud paksuks ei tee.
Valk on inimkeha ehituslik koostisosa. Inimkeha koosneb suures osas valkudest, aga toimub süsivesikute toel. Südsivesikud on keha kütus. Süsivesikute põlemisel tekib süsihappegaas ja vesi. Vesi on teile kasulik , süsihappegaasi hingate välja ja see on kadunud. Miks on oluline ja rohkem välja hingata.
Kui aga põletada valku, kogunevad kehasse mürgid, kahjulikud ühendid. Amoniaak muudetakse uriiniks, mille liiga suur tase toob kaasa surma. Valgust peab eralduma väävel, mille käigus tekib väävelhape. Nii tekib happeline keskkond. Seda tuleb neutraliseerida kaltsiumi vabastamisega luudest. Liigse valgu söömine tekitab üha rohkem probleeme. Ent kasutades kütusena süsivesikuid, selliseid probleeme ei teki. Rafineeritud süsivesikute tarbimine aga tekitab probleeme.
Seedimisel tekkivad aminohapped ja keha muudab selle milleks iganes. Taimedes ja loomades on amiinohapete suhe erinev. Loomse valgu tarbimise kõrge suhe tekitab naistel pärast menopausi luude hõrenemist ja luumurru riski. Loomsed valgud tõmbavad luudest kaltsiumi ära. Sest paljud aminohapped sisaldavad näiteks rohkesti väävlit, nagu süsteiin ja metioniin. Ja kui teil on neid palju-loomsed aminohapped- toodetakse kehasse tohutus koguses happeid. Taimseid valke võrreldes loomsetega, on kehal kergem seedida ja omastada. Loomse valgu seedimisel on vaja luua maos palju happelisem keskkond, et seedida tihket loomset aminohapet. Kui te peaksite olema taimsel dieedil, ei tõuseks mao happesus ehk PH ei langeks kunagi madalamale kui 4,5. Kui maos on kanamuna, langeb mao PH 1,5-ele. Taimsed valgud toodavad verre rohkem arginiini ja glütsiini, kui loomsed. Need ained kaitsevad näiteks artereid ummistumast. Arginiin on mürgituse vastane aminohape. See aitab kehal vabaneda ülearusest lämmastikust. Loomsete valkude rohkel tarbimisel on ateroskleroosi kujunemise oht suur. Taimne valk alandab kolesterooli taset, loomne valk kõrgendab. Alt üles kolesterooli tekitajad: Kanamuna-munavalge, sealiha, kanaliha, loomaliha, kala, kanamuna-kollane, kaseiin, kalkuniliha, kooritud piim.
Oad ja hernbed on suured kolesterooli alandajad. Kolesterooli alandavad paremini, kui vastavad ravimid. Õigupoolest isegi parem, sest puuduvad ravimitega kaasas käivad kõrvalmõjud.



TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.