Sinu silmad on punetavad ja paistes piiluaugud?



SILMAD! 

Miks meie silmad jäävad haigeks ja see juhtub üha nooremas eas? Põhjus on lihtsamast lihtsam. Silmad koosnevad 95% veest, mis tähendab, et kui kehal on kvaliteetse vee puudus, siis silmad hakkavad kuivama. Mille tagajärjel silma see olevad läätsed pisut deformeeruvad. Selle tagajärjel silmanägemine halveneb. On loogiline, et vanusega inimese silmad kaotavad nägemise kvaliteeti, aga vananemine ongi tegelikult kuivamine. 
Teine teema, mis on kindlasti õhus on parasiidid. Kui teil silmad ajavad rähma välja ja on põletikulised ärritunud. Siis tegelikult on teie kehas keegi bakter võimust võtnud. Kolmas põhjus , kui on ajuti silmanägemise häired, udusus vaateväljas, siis teil on vaja kiiresti oma maksale tähele panu pöörata.
Nendest probleemidest on võimalik suhteliselt kergelt vabaneda, kui teha läbi tervistavad programmid mis on mõeldud silmadele ja maksa puhastamiseks.
Anna endale võimalus. Haige saab alati edasi olla. Paranemine on aga hoopis teine teema!



Kirjuta mulle, kui tahad , et sinu silmad oleksid jälle sinu särav hingepeegel, mitte punetavad ja paistes piiluaugud!
Marjelei@hotmail.com
FB postkast on samuti avatud.
Päikest
Loovid liituda terviseklubi Coral Club kliendiks, siis tasuta ja kohustustevaba liitumislingi leiad postituse alt. Juhin vaid tähele panu, et sellelt lingilt liitudes, olen Sulle soovitaja ja konusltant. Ole palun hea ja võta minuga ühendust, kui oled endale numbri teinud. Võib kirjutada nii meilile, kui ka facebooki. Sobib ka kui helistad 56653119. Kui ma kohe ei vasta, helistan kindlasti tagasi. Mina aitan Sul parimal moel välja selgitada, kuidas sa saad vähima vaevaga end aidata. ise jalgratast leiutades võib hätta jääda ja teises suunas liikuda.