Kuidas keha üritab öelda, et teie neerud on kahjustatud

Neerud on elutähtis organ, meie organsüsteemis. See asub rinnakorvi all ja vastutab puhastus süsteemi eest. Ta filtreerib ja puhastab 10-150 liitrit verd päevas.



Inimestel on harilikult kaks neeru, mis asetsevad kahel pool selgroogu, viimase roide kõrgusel. Täiskasvanutel on kumbki neer umbes kokkupigistatud rusika suurune, kuni 12 cm pikk ja kaalub ligikaudu 180 grammi.


Neerud on organismi filtersüsteem. Neerud puhastavad verd, filtreerides välja jääkained (mürgised) ja reguleerides keha vedeliku tasakaalu.Seda ülesannet täidavad nad uriini moodustamise teel. Meie toit sisaldab palju erinevaid sooli ja mineraale, mis on hea tervise jaoks olulised. Siiski ei vaja meie organism kõiki soolasid ja neerude töö on elimineerida kõik mittevajalik uriini. Uriin koguneb neerude keskosas (peamises osas) ja liigub läbi ureetri alla põide. Iga päev toodavad neerud 1-2 liitrit uriini. Neerud mitte ainult ei teosta “puhastus”funktsiooni, vaid aitavad ka kaasa happe-leeliselise tasakaalu säilitamisele ja hormoonide tootmisele.

Hormoonid aitavad luuüdil moodustada hapnikku transportivaid punaseid vereliblesid, neerud toodavad D-vitamiini, millest sõltub luude tugevus, ka reguleerivad neerud vererõhku ja – mahtu.

Enamus inimesi võib täisväärtuslikult elada ka siis, kui on säilinud 15 % neerude funktsioonist. Siiski pole täieliku neerupuudulikkuse puhul meie neerud enam võimelised eritama uriini toksilisi jääkaineid. Jääkainete tase veres tõuseb ja me haigestume.


Seega, kuidas ära tunda, et neerud on hädas. Või mida teha, et neerud toimiksid alati ja kahjustusteta.

KROONILISE NEERUHAIGUSE TUNNUSED
* Uriini hulga muutused: uriini hulga vähenemine on tingitud neerukahjustusest, mistõttu uriini moodustumine on aeglustunud; mõnikord aga suureneb uriini hulk oluliselt ja kaasnevalt tekib janutunne.
* Uriini värvuse ja koostise muutused: nt. veri uriinis, sademe ehk nn. „liiva” esinemine uriinis vm.
* Kõrge vererõhk on põhjustatud neerukoe kahjustusest, mille tagajärjel vabaneb hormoon reniin, mis põhjustab omakorda veresoonte ahenemist ja vererõhu tõusu.
*Nõrkus, jõuetus ja isutus kaasnevad sageli kroonilise neeruhaigusega ja neerupuudulikkuse tekkega ning on seotud peamiselt ainevahetuse lõppproduktide kogunemisega organismi, mis põhjustab hilisemas staadiumis mürgistusesarnast ehk nn. ureemilist seisundit.
*Korduvad kuseteede põletikud võivad kulgeda sagedase valuliku urineerimisega, tugevate valudega põie ja/või neerude piirkonnas. Ravimata juhtudel ja korduvate ägenemiste puhul põhjustavad kuseteede põletikud neerupuudulikkust.
* Tursed näol ja jalgadel on seotud suure valgukaotusega uriini kaudu.
* Nahasügelus ja lihaskrambid on seotud elektrolüütide nagu kaltsiumi ja fosfaatide tasakaalu häirete tekkega, kui neerude kaudu eritatavate fosfaatide hulk väheneb ja need kuhjuvad organismis
*Valgukaotus uriiniga: mikroalbuminuuria, proteinuuria. Kroonilisele neeruhaigusele on iseloomulik, et enne tõsiste kliiniliste sümptoomide teket on uriinis sageli mitmeid aastaid väikeses koguses valgueritust (mikroalbuminuuria), mis tavalistes uriini testribades isegi ei tarvitse olla avastatav ning mida inimene ise ei tunne. Mikroalbuminuuriaks loetakse albumiini eritust 30–300 mg/ööpäevas ja suuremat valgu kogust nimetatakse proteinuuriaks. Mikroalbuminuuria on tuntud kui diabeetilise nefropaatia ja kõrgvererõhktõvest tingitud neerukahjustuse varajane näitaja. Haiguse edasisel süvenemisel suureneb ka valgueritus ja võib ulatuda mitme(kümne) grammini päevas.
*Ainevahetuse käigus tekkivate jääkainete (kreatiniini ja uurea) taseme tõus veres näitab, et neerude töö on halvenenud ja neid aineid ei eemaldata piisavalt organismist.
*Kehvveresus ehk aneemia on tingitud rauavaegusest ja erütropoetiini vähesusest organismis, mistõttu ei moodustu piisavalt punaliblesid või on nende eluiga lühenenud. Kroonilise neeruhaigusega sageli kaasnev kehvveresus põhjustab nõrkust ja jõuetust.




*Enneaegne südame- ja veresoonkonna lupjumine ja sellest tulenevalt südame- ja ajuveresoonte kahjustus, mille tagajärjel võib tekkida südamelihase infarkt ja/või ajuinsult.
* Luuhaigus on kroonilise neeruhaiguse sage tüsistus, mis hakkab arenema juba neeruhaiguse varajastes staadiumides, kuna neerukahjustuse tõttu ei välju organismist neerude kaudu üleliigsed fosfaadid ning tekib parathormooni taseme tõusu, mis omakorda põhjustab kaltsiumi väljumist luudest. Sellised kaltsiumi ja fosfori tasakaalu häired põhjustavad ravimata juhtudel lõpptulemusena luustumise häireid, luuvalusid ja luumurde. Kaltsiumi ja fosfori tasakaalu häirete puhul ladestuvad luukoe moodustised ehk kaltsifikaadid ka siseelunditesse ja veresoonte seintesse ning põhjustavad nende organite funktsiooni häireid.

Coral Club pakub neerudele mõeldud tooteid.
Tulemused tulevad kõigil, aga kindlasti on määrav, mis tasemel on juba neerude olukord. Mõni saab abi kohe, teine tegeleb oma kehaga pool aastat. Aga tulemus on kindlasti kõigil.

12 tunnust kehas, et neerud vajavad tähelepanu
uriinis muutused, vahutav, liiga tume, liiga hele ja suures koguses. vererõhk.
* tursed
Juhul nõrgenenud funktsioon neerude, ei kõrvalda liigse vedeliku kehast ja tekitada turseid ja puhitus näo, jäsemete ja liigeste.
Õhupuudus
See märk võib sageli olla seotud neerude kahjustusi. Väiksem arv punaseid vereliblesid tõttu kogunenud toksiinid kopsudes, vähendab kehas hapnikku.
Nahalööbed: Kuna neerud ei suuda jääke puhastada kehast välja, siis need tulevad naha alla, esinedes nii punnidena, kui ka põletikena. Kreemidega seda olukorda ei lahenda kahjuks, on vaja teha neerude puhastus programm.
Metalli maitse suus- neerude ülekoormus muudab toitude maitset. Ka hingeõhk muutub halvaks. Otsene seos neerudega

Kehva keskendumisvõime ja pearinglus
Neerupuudulikus ja aneemia on seotud. Neerud ei puhasta verd ja veri ei sisalda hapniku. See oma korda pärsib aju töd, halb mälu, keskendumisvõime ja pearinglus, uimasus.
Valu- võimalik neerukivide olemasolu ja kuseteede põletik
Väsimus- Neerude halva tööga ei sisalda verd hapniku. Ja kui veri hapniku laiali ei kanna, siis inimene ongi väga, väga väsinud ja jõuetu. Võimalik aneemia olemasolu.
Seega, pead tarbima tervislikku toitu, toidu kõrge antioksüdantide, samuti toidulisandeid, et toetada neerude talitlust ja seega hoolitseda üldist tervist.
Neerude funktsiooni taastamise programm!
Neerud on organismi üks peamisi väljutussüsteeme, mis tagavad vere puhastumise elutegevuse jääkidest. See "bioloogiline filter" funktsioneerib väga pingelises reziimis, iga minut puhastavad neerud 1,6 liitrit verd. Meie eluviis soodustab seda, et ülekoormuse tõttu neerud haigestuvad sageli enne teisi organeid, seepärast on vajalik tagada neile optimaalsed tingimused.
* Kuseelundite põletikulised protsessid . Infektsioon võib tungida kuseeritussüsteemi nii erineval teel, näiteks sugulisel teel levitavate haiguste puhul kui ka organismi "transporditeede" (vere, lümfi) kaudu, kui organismis on infektsioonuiallikad.
* Seiskumisprotsessid kuse-ja suguteedes soodustavad põletikulisi protsesse. Need toovad kaasa ka neerukivitõve arenguks soodsa kekskonna.
* Mittetäisväärtuslik toitumine , mis toob kaasa neerurakkude kurnatuse. Neerudel on märkimisväärne koormus, mis on seotud organismi pideva detoksikatsiooniga ja seepärast vajavad nad tõhusat rakkude toitmist.
* Eriti suur koormus on neerudel organismis veepuuduse ja tarvitatava joogivee ( magustatud karastusjoogid, magustatud veed)halva kvaliteeti korral. Ülekoormuse tõttu neerud haigestuvad sageli enne teisi organeid , Seepärast tuleb tagada kehale piisav kogus kvaliteetset joogivett.
* Kuseelundkonna põletikulised haigused vajavad pikaajalist antibakteriaalse teraapia kuure, seepärast on niivõrd aktuaalne neid asendavate ravivahendite otsing. Neeruprobleemide korral on perspektiivne looduslike antibakteriaalsete preparaatide kasutamine. Üheks kõige ohutumaks ja efektiivsemaks naturaalseks tooteks on tunnistatud sipelgapuukoor võilillega ja kollahoidhõbe( silver max)
* Neerude drenaazi tagav kerge, diureetiline toime , eriti kui see saavutatakse taimsete toodete abil, on kasulik iga neerupatoloogia korral . Idas on Artišokk tunnustatud kui organismile kahjutu kerge diureetiline vahend.
* Lutsern- on unikaalne taim, mis sisaldab suurt hulka vitamiine, mineraalaineid ja mikroelemente. Coral Lutsern on pehmetoimeline diureetikum . See toimib kuseeritust soodustava ja põletikuvastase vahendina, mis soodustab kusihappesoolade väljutamist ja vere kolesteroolitaseme alandamist.
* Takjajuur ( Coral Burdoc Root. )on unikaalne fütopreparaat, mis koosneb suure takja peenestatud juurepulbrist ja kõrge kontsentratsiooniga ekstraktidest. Toode toetab organismi metaboolseid protsesse ja jääkainete väljaviimist.
* On vaja anda kehale kõrge kvaliteediga vett Coral Mine. Coral Mine sisaldab 69 erinevat mineraale ja mikroelemente. vesi on kehale sobivalt aluseline keskmine Ph 8,5. Struktureeritud ja omab ORP laengut.
Coral Mine
Coral Artichoke
Coral Burdock Root
Coral Lutsern
Sipelgapukoor seleeniga
Kui vajad abi, ole palun hea ja kirjuta mulle meilile marjelei@hotmail.com
Või leia mind facebookis https://www.facebook.com/marje.lei.5

Kui soovid terviseklubiga liituda ja ise oma tervist ilma kõrvaliste isikuteta turgutada, siis siin on klubiga liitumiseks link. https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163

Liitumine on tasuta ja ei kohusta millekski. Kui oled eemal suurematest linnadest, kus on meie klubi esindatud, siis saad ka edukalt neti teel endale tooted tellida. Tellimise info kodulehel, mida saad avada pärast registreerimist.
Kõikidel toodetel on sertifikaadid ja erinevate inimeste edulood. tahad neist kuulda, kirjuta mulle.
Liitud sellelt lingilt, tea, et olen sinu nõustaja ja konsultant. Vajad nõu, võta minuga ilmtingimata ühendust.
Räägin Vene ja inglise keelt, peale eesti keele. Kindlasti saame asjad räägitud ja selgitused tehtud .