Valgujook kollageeni ja ilu vitamiinidega!

Tänapäevase inimese elustiil on kaugel sellest, et soodustada aktiivsust ja pikaealisust. Miks see nii on?
• Ebasoodsad ökoloogilised tegurid. Atmosfääri saastatakse aina rohkem mürgiste heitgaasidega, kahjulikute tööstusheidetega jne. Meie organismi mõjutab pidevalt arvutite, mobiiltelefonide ja muude olmeseadmete elektromagneetiline kiirgus.
• Elurütm on muutunud kiiremaks. Me säästame aega une ja täisväärtusliku puhkuse arvelt.
• Tänapäeva ühiskonnas on inimesed pidevalt stressiseisundis : transpordis, tööl ja mujal. Ka meedia vahendab tihtipeale negatiivset informatsiooni.
• Kahjulikud harjumused. Üks sigaret “põletab” 25–30 mg C-vitamiini.
• Füüsiline aktiivsus on langenud. Meil on väheliikuv eluviis.
Toitumisharjumused on muutunud. Meil ei ole aega, et valmistada maitsvat ja tervislikku toitu. Me sööme kiiresti, tihtipeale kuiva toitu. Tuletagem meelde, mida me tänapäeval sööme.
Me sööme rammusat toitu (hamburgerid, makaronid, saiakesed, koogid), arvates, et ohtralt süüa on tervislik. Kuid see ei vasta tõele. Sellise toidu kvaliteet ei vasta meie organismi toitainevajadusele.
Paljude tarbitavate toiduainete koostisesse on lisatud erinevaid säilitusaineid, paksendajaid, värvaineid ja maitsetugevdajaid, mis parandavad toidu välimust ja maitset, kuid mitte kvaliteeti.
Me ei saa piisavalt vitamiine ja mineraale isegi siis, kui sööme puu- ja köögivilju iga päev, sest pinnas, millel neid kasvatatakse, on vaesunud ja saastatud samamoodi nagu atmosfäär. Transportimisel kaotavad puu- ja köögiviljad vitamiine veelgi.
• Lisaks sellele töödeldakse poes müügil olevaid “värskeid” puu- ja köögivilju ning maitserohelist erinevate kemikaalidega, mis pikendab nende säilitusaega, kuid selle tagajärjel kaob suur osa kasulikke aineid.
• Me tarbime tihti rafineeritud toiduaineid, kuigi igaüks teab, et kasulikud toitained sisalduvad justnimelt puuviljade koores, teraviljade kestades ja idudes - nendes kohtades, mida peetakse toiduprügiks.
• Samuti kaob palju kasulikke aineid ka toiduainete soojendamise käigus.
• Liha- ja linnutööstuses kasutatavate hormoonide ja antibiootikumide ning taimekasvatuses kasutatavate kasvukiirendajate tõttu on toiduained toitainevaesed ja ning pealegi ka tervisele kahjulikud.
Tulemuseks on süsivesikute, rasvade ja kalorite üleküllus ning kiudainete, valkude, pea kõikide vitamiinide ja paljude mineraalide puudus.
Teadlaste uuringud kinnitavad, et ka arenenud riikides elavatel ja mitu korda päevas puu- ja köögivilju söövatel inimestel esineb vitamiinide ja mineraalide puudust. USA, Saksamaa, Prantsusmaa ja Suurbritannia elanikud saavad toiduga ainult 30% kõikidest organismile vajalikest toitainetest.
Mida teha, kui toiduainetest ei saa kätte kõiki eluvajalikke vitamiine ja mineraale?
 Võtame näiteks Jaapani ning analüüsime, kuidas seal suudeti taolise olukorraga toime tulla. Tõusva päikese maa on suurepärane näide hoolivast suhtumisest kodanikute tervisesse. Kas teadsite, et selles riigis elab juba rohkem kui 50000 inimest, kel vanust üle 100 eluaasta!
Jaapani meditsiin võib meile tunduda küllaltki kummaline. Seal on täiesti tavaline, et arst määrab patsientidele igapäevaseid 40-minutisi jalutuskäike pargis. Jaapanlased on väga kohusetruud ja järgivad juhiseid alati väga täpselt.
Milles seisneb jaapanlaste pikaealisuse saladus?
Esiteks: stabiilne õige toitumine ja füüsiline koormus
Teiseks: regulaarsed tervisekontrollid
Kolmandaks: nii kõrge elatustase ja rekordilised tervisenäitajad on riikliku rahvatervise taastamise programmi tulemus.
Lahendus leiti juba 50 aastat tagasi ja see seisnes toidumenüü korrigeerimises bioloogiliselt aktiivsete toidulisandite (BAT) abil. Tänapäeval tarvitab BAT-e igapäevaselt 90% Jaapani elanikest. Isegi tööle asudes täidab inimene ankeedi, kus tuleb märkida, milliseid toidulisandeid ta tarvitab. See näitab, kui vastutustundlik on inimene oma tervise suhtes ja kui vastutustundlikult ta suhtub töösse. Jaapani tööandjad väärtustavad töötajaid, kes on alati terved ning energiast ja ja tarkusest pakatavad.
Taoline suhtumine toidulisanditesse on viinud selleni, et jaapanlased näevad alati oma ea kohta nooremad välja ning peavad aktiivset eluviisi igas vanuses.
Tänapäeval tarbitakse toidulisandeid ja toiduasendajaid:
Jaapanis – 90% elanikkonnast
USA-s – 70% elanikkonnast
Euroopas – 50% elanikkonnast
Venemaal aga ainult 3% elanikkonnast ja SRÜ riikides keskmiselt 3–8% elanikkonnast.
Me elame ajapuuduse ja pideva koormatuse tingimustes.
Kas olete nõus?
Seoses sellega seame me toidule kõrgemad nõudmised!
Et kaasaaegse ühiskonna nõudmistele vastata, peab toit olema:
• Kiirelt valmistatav. Toit peab võimaldama aega säästa nii selle valmistamise kui ka tarbimise arvelt.
• Toitev
• Tervislik
• Ohutu
• Ja muidugi ka maitsev
Kas see on võimalik?
Kogemuse ning samuti ka Euroopa, Jaapani ja USA toitumiskultuuri põhjal võib öelda, et selline kooslus on võimalik.
Saame tuttavaks!
Teie organismi toitmiseks vajalike tervislike toiduainete tootevalik: Daily Delicious - «Maitsev iga päev».
Selle esimene esindaja on Beauty shake – «Ilus olla on maitsev».
Olgem ausad, see, mis on maitsev, on tihtipeale tervisele kahjulik. Kasulikud toidud aga ei pruugi olla maitsvad.
Selle toote väljatöötamine kestis enam kui poolteist aastat ning see vastab peamisele nõudele “maitsev ja tervislik”.
Meie toode Daily Delicious ei ole ainult kasulik, vaid on ka väga maitsev!
See on tasakaalustatud loomse ja taimse valgu allikas koos kollageeni ning vitamiinide ja mineraalide kompleksiga. Selline kooslus hoiab üleval elujõulisust ja füüsilist aktiivsust ning annab energiat igaks päevaks.
Meie valgujoogid ei sisalda GMO-d ja tootmises ei kasutata tooraineid, mis on saadud geneetiliselt muundatud koostisosadest.
Meie uue toote ainulaadsus seisneb selle koostises.
1. Toote toiteväärtuse tagab tasakaalustatud valkude kompleks. Koostises on 3 kõige väärtuslikumat valguallikat: piimavalk, vaadakuvalgu kontsentraat ja sojavalgu isolaat.
2. Tasakaalustatud vitamiinide ja mineraalide kompleks, mis on loodud selleks, et hoolitseda Teie naha, juuste ja küünte ilu eest.
3. Superkoostisosa – peptiidne kollageen, igavese nooruse koostisosa. Muuseas on kollageeniga valgujoogid väga populaarsed Jaapanis.
4. Looduslik maitse! Kolm suurepärast äratuntavat maitset mida saab kombineerida, vaheldada või valida nende seast oma lemmik.
Toote kõrge kvaliteedi tagavad selle koostisosad:
• Me kasutame kõrgekvaliteedilist ja kallihinnalist vaadakuvalku.
• Ainult looduslikud maitseained: vanilje, vaarikas ja šokolaad.
• Valisime loodusliku magusaine erütritooli
Meie uue toote ainulaadsus seisneb selle koostises.
1. Toote toiteväärtuse tagab tasakaalustatud valkude kompleks. Koostises on 3 kõige väärtuslikumat valguallikat: piimavalk, vaadakuvalgu kontsentraat ja sojavalgu isolaat.
2. Tasakaalustatud vitamiinide ja mineraalide kompleks, mis on loodud selleks, et hoolitseda Teie naha, juuste ja küünte ilu eest.
3. Superkoostisosa – peptiidne kollageen, igavese nooruse koostisosa. Muuseas on kollageeniga valgujoogid väga populaarsed Jaapanis.
4. Looduslik maitse! Kolm suurepärast äratuntavat maitset mida saab kombineerida, vaheldada või valida nende seast oma lemmik.
Toote kõrge kvaliteedi tagavad selle koostisosad:
• Me kasutame kõrgekvaliteedilist ja kallihinnalist vaadakuvalku.
• Ainult looduslikud maitseained: vanilje, vaarikas ja šokolaad.
• Valisime loodusliku magusaine erütritooli
Valgupõhi
Beauty Shake valgujoogi aluseks on tasakaalustatud valkude kompleks, mis koosneb kolmest kõige väärtuslikumast valguallikast: piimavalk, vaadakuvalgu kontsentraat ja sojavalgu isolaat.
Mida annavad valgud meie organismile? Valkude peamised funktsioonid on järgmised:
Valk on pea kõikide kudede ehitusmaterjal. See on vere, lihaste, juuste, küünte, naha, siseorganite ja kudede koostisosa. Valgurikast toitu tarbivad sportlased, kuna see aitab kiiresti ja efektiivselt lihasmassi kasvatada.
Valk aitab transportida kasulikke toitaineid rakkudesse. Ilma valkudeta oleks nende transportimine võimatu. Valgu molekulid osalevad immuunsüsteemi rakkude moodustamises ja tugevdavad immuunsust.
Valgud on eriliste ensüümide koostises, mis kiirendavad mõningaid olulisi organismis toimuvaid biokeemilisi reaktsioone. Valgupuuduse korral aeglustub ainevahetus, mis toob omakorda kaasa liigse kehamassi tekke.
Just sel põhjusel on valgurikkad tooted sageli salenemisdieetide koostisosaks.
Valgud pikendavad süsivesikute omastamise protsessi. See vähendab tarbitud toidu glükeemilist indeksit ja aitab säilitada piisavat veresuhkru taset veres ilma kõikumisteta. See annab võimaluse efektiivselt ja ilma igasuguste raskusteta näljatundega toime tulla ja oma kaalu kontrolli all hoida.
Piimavalk on üks olulisemaid toitaineid.
Rakkude ja kudede valgud moodustatakse ainult toidust saadavateks valkudest. Meie organismile on pidev valgurikka toidu tarbimine ääretult oluline.
Kõige suurem valguvajadus on hommikuti, näiteks kohe pärast ärkamist. See on seotud asjaoluga, et une ajal me ei tarbi toitu ja valgu varusid tuleb hommikul täiendada.
Lisaks vajame me valgurikast toitu pärast
pingelist füüsilist tööd.
Valgujook, mis on tehtud värskest rasvata piimast, sisaldab kuni 93% puhast valku.
Loomsetest valkudest peetakse munavalgu kõrval parimaks piimavalku.
Esiteks on piimavalgul väga kõrge toiteväärtus.
See on tunduvalt paremini omastatav kui lihavalk ja ka lihavalgust kergemaks peetav kalavalk.
Teiseks sisaldab piimavalk erinevalt taimsetest valkudest sobivaimas vahekorras kõiki 10 asendamatut aminohapet (neid aminohappeid, mida organism ei sünteesi ise).
Vadakuvalku kontsentraat on veel üks kasulik
toitaine, mida toodetakse piimavadakust.
Valgujoogi vadakuvalgu kontsentraat sisaldab
kuni 81% valku. Erinevalt täisvalgust on vadakuvalk täisulatuses organismi poolt omastatav, olles lihaste põhiliseks toitaineallikaks.
Vadakuvalk taastab meie kudesid raashaaval
erinevate traumade ning liigeste ja lihaste venituste tagajärjel. Eriti just operatsioonijärgsel perioodil vajame me tõeliselt kergelt omastatavat valku. On ju teada, et uued lihaskiud ei moodustu kiiresti juhul, kui organism ei saa piisavas koguses aminohappeid.
DDBS-is kasutatav sojavalgu isolaat on kergesti omastatav toitaine, mis koosneb kuni 90% ulatuses taimsest valgust.
Tootmisprotsessi käigus toimub sojaisolaadi spetsiaalne puhastatamine, mille käigus eemaldatakse selle koostisest rasvad, süsivesikud, isoflavoonid ja muud ained ning alles jääb puhas sojavalk. Seetõttu peetaksegi sojaisolaati taimsetest valkudest kõige kasulikumaks.
Dietoloogid soovitavad sojaisolaati tarbida eeskätt laktoositalumatutel või ka neil inimestel, kelle organismil on raskusi tavalise kaseiini omastamisega.
Lisaks tarbivad sojaisolaati ka aktiivselt spordiga tegelevad inimesed, kes on teinud valiku tervisliku eluviisi kasuks. Antud toode on kasulik ka neile, kes soovivad kaalust alla võtta ja otsivad alternatiivi traditsioonilistele valgurikastele toodetele.
Sojavalk meeldib kindlasti ka taimetoitlastele, sest see on hea asendaja rammusale lihale. Sojaisolaat on heaks asendatavate ja asendamatute aminohapete allikaks.
Sojavalk sobib hästi kokku piimavalguga. Koos aitavad nad kvaliteetselt rikastada eakate ja nõrga tervisega inimeste toidumenüüd, vähendavad täisväärtusliku valgu puudust ja parandavad enesetunnet.
Valgujoogi koostises on 11 hoolikalt välja valitud toitainet (vitamiini ja mineraali), mille eesmärgiks on hoolitseda teie tervise ja ilu eest iga päev. Sobitudes omavahel harmooniliselt kokku, aitavad need toitained säilitada naha elastsust ja vetruvust, juuste ilu ning küünte vastupidavust
Paraaminobensoehape (B10) – ühes valgujoogi portsjonis 25 mg
• Hoiab ära päikesepõletust
• Normaliseerib melaniini tootmist nahas
• Kaitseb pigmendilaikude tekkimise eest
A-vitamiin – ühes valgujoogi portsjonis 0,4 mg
• Hoiab ära vistrike ja akne teket
• Ennetab venitusarmide teket
• Toidab nahka
C-vitamiin – ühes valgujoogi portsjonis 5 mg
• Stimuleerib kollageeni tootmist
• Tugevdab veresoonte seinu
• Tõstab naha elastsust
Niatsiin (PP) – ühes valgujoogi portsjonis 5 mg
•Omab regenereerivat toimet
•Kaitseb nahahaiguste eest
•Ennetab juuste väljalangemist
E-vitamiin – ühes valgujoogi portsjonis 5 mg
• Tugev antioksüdant
• Osaleb naha regeneratsiooni protsessis
• Toidab nahka
Pantoteenhape (B5) – ühes valgujoogi portsjonis 5 mg
• Tugevdab juukseid ja küüsi
• Aeglustab naha vananemisprotsesse
• Muudab juuksed siledaks ja siidiseks
Foolhape (B9) – ühes valgujoogi portsjonis 0,14 mg
• Soodustab juuste tervislikku kasvu
• Annab nahale tervisliku jume
Biotiin (H) – ühes valgujoogi portsjonis 0,05 mg
• Niisutab juukseid
• Takistab küünte kihistumist
• Tugevdab naha sisemisi kihte
Magneesium – ühes valgujoogi portsjonis 87 mg
• Silendab kortse
• Tugevdab küüsi
• Vastutab elastiini tootmise eest
Seleen – ühes valgujoogi portsjonis 0,062 mg
• Aeglustab naha vananemist
• Ennetab kõmu tekkimist
Vask – ühes valgujoogi portsjonis 0,6 mg
• Soodustab elastiini tootmist
• Vastutab naha, silmade ja juuste pigmentatsiooni eest
Peptiidne kollageen Verisol on välja töötatud inimeste elukvaliteedi parandamiseks terves maailmas. Arvukad teaduslikud uuringud kinnitavad, et Verisol parandab luude ja liigeste funktsionaalset seisundit, aitab normaliseerida kaalu ja aeglustab naha vananemisprotsesse.
Kollageen Verisol sobib hästi kokku teiste koostisainetega, see on organismile kergesti omastatav ning omab kõrget biosaadavuse taset.
Verisoli peptiidid toimivad seestpoolt ja mõjutavad otseselt kollageeni vahetust nahas, niisutavad nahka, parandavad naha elastsust ja aeglustavad kortsude tekkeprotsessi.
Hüdrolüüsitud kollageen Verisol – on kõrge effektiivsusega kollageeni vorm, mis koosneb kolmest peptiidist (aminohappest): lüsiin, proliin ja hüdroksüproliin. See kollageen on madalmolekulaarne, mistõttu on peptiidid kiiresti ja kergesti omastatavad ning avaldavad kiiret toimet.
Olulist rolli mängib lüsiin. See aminohape tagab kollageeni tootmist. Kollageen on kõige olulisem valk lihaste, kõhrede, sidemete ja naha sidekudede moodustamiseks. Lisaks soodustab lüsiin lihaskudede kiiret taastumist ning on vajalik ka teiste kasulike aminohapete omastamiseks. Lüsiin on väga tähtis südamelihase normaalseks tööks, mis on oluline sportlastele ja aktiivset eluviisi harrastavatele inimestele.
Lüsiinipuuduse korral on häiritud kogu valguvahetus. Sportlastel, eriti aga pikamaajooksjatel, võib lüsiinipuudus põhjustada kroonilist kõõlusepõletikku ja lihasatroofiat.
Kollageeni peptiidid on universaalseks valguallikaks. Peptiidid sobivad suurepäraselt kokku teiste koostisosadega ja on samuti kergesti omastatavad. Lisaks ei sisalda peptiidid rasvu, süsivesikuid, gluteeni, puriine ja kolesterooli ja on hüpoallergeensed. Kollageeni peptiidid on väga olulised kõhrede, liigeste ja naha sidekudede elastsuse ja vastupidavuse säilitamiseks. Peptiidid toidavad nahka suurepäraselt, parandades naha turgorit ja elastsust, ning aeglustavad varajasi vananemisprotsesse.
Kompleksis kollageeni hüdrolüsaadiga toimib ka C-vitamiin. See vitamiin on antioksüdant, mis osaleb organismis loomuliku kollageeni tootmises, mis tähendab, et C-vitamiin tagab naha, lihaste ja sidemete antioksüdantset kaitset ning säilitab naha elastsust.
 Kollageen Verisol sobib suurepäraselt kokku teiste koostisosadega, on organismile kergesti omastatav ja omab kõrget biosaadavuse taset.
Toimides seestpoolt, avaldavad Verisoli peptiidid otsest toimet kollageenivahetusele nahas, niisutavad nahka, parandavad naha elastsust ja vetruvust ning aeglustavad kortsude tekkeprotsessi.
Igavese nooruse koostisosa kollageen on sidekudede peamine valk (80%). Sidekudedest koosnevad lihased, nahk juuksed ja kõhred, kusjuures 40% kollageeni sisaldub justnimelt nahas, mis tagab naha elastsuse. Eaga väheneb organismi enda kollageeni süntees ning seetõttu muutuvad juuksed ja küüned õhemaks, liigesed ja kõhred lagunevad. Nahk muutub kuivaks, tuhmiks ja lõdvaks. Tekivad esimesed kortsud. Sellepärast ongi kollageeni taseme hoidmine organismis tervise ja ilu säilitamiseks väga oluline.
Meie valgujookidel on tõeliselt looduslik maitse!
Uuringud kestsid üle 1,5 aasta enne, kui me saavutasime ainulaadse õhulise tekstuuri ja tõeliselt loodusliku maitse.
3 kõige populaarsemat ja terves maailmas armastatavat maitset:
• Vanilje (kergelt sulanud jäätise õrn ja vürtsikas maitse ei jäta kedagi ükskõikseks)
• Vaarikas (õrn vaarika maitse iseloomuliku hapuka noodiga meeldib igas vanuses maiasmokkadele)
• Šokolaad (pehme ja lapsepõlvest tuttav šokolaadi maitse vaniljejäätise noodiga teeb sellest valgujoogist ideaalse kerge magustoidu)
Imeline magusus ja ei mingit kahju figuurile!
Meil õnnestus luua maitsev ja tervislik magustoit, millega võib asendada ühte täisväärtuslikku toidukorda! Selles seisnebki selle toote ainulaadsus.
Kui Te piirate suhkrut sisaldavate toodete tarbimist, ei tähenda see veel seda, et kõik, mis on magus, tuleb ära unustada. Ideaalse suhkruasendaja otsimine on üks aktuaalsemaid teemasid tervisliku toitumise alal. Ka meie võtsime selle küsimuse vaatluse alla ning pärast põhjalikku uurimistööd tegime oma valiku loodusliku magusaine erütritooli kasuks. See aine pürgib hetkel magustajate maailmas liidripositsioonile.
Mille poolest erineb erütritool teistest polüoolidest?
Esiteks on erütritooli magususe profiil sahharoosile väga lähedane ning selle magusus moodustab kuni 60–70% sahharoosi magususest.
Teiseks on erütritoolil oluliselt madalam kalorsus: 0–0,2 kcal grammi kohta sõltuvalt mõõtmismetoodikast.
Kolmandaks on erütritooli glükeemiline indeks 0. See tähendab, et erütritool ei mõjuta veresuhkru taset kuidagi.
Neljandaks on erütritoolil ka väga madal insuliiniindeks. Erütritool ei avalda olulist mõju insuliini tootmisele, ei mõjuta kuidagi kolesterooli, triglütseriidide ja muude biomarkerite taset.
Lisaks on erütritooli metabolism organismis väga erinev teiste polüoolide metabolismist ning selles seisnebki nende peamine erinevus. 90% erütritooli imendub verre peensoole seinte kaudu ja mõne aja pärast väljutatakse see organismist koos uriiniga. Ainult 10% erütritooli jõuab sellesse soolestiku ossa, kus elutsevad bakterid, kuid need ei fermenteeri ega seedi erütritooli, vaid see väljub samuti loomulikul viisil.
Lisaks sellele ei ole erütritool toiduks ka suubakteritele. Kusjuures vastavalt kolmeaastase uuringu tulemustele kaitseb erütritool hambaid kaariese eest ning seda isegi paremini kui ksülitool ja sorbitool.
 See on ainus polüool, mida peetakse looduslikuks.
Erütritool eksisteerib looduses ning seda leidub väikestes kogustes puuviljades (pirnides, melonites ja viinamarjades) ning seentes. See on põhimõtteline erinevus erütritooli ja sünteetiliste magusainete (näiteks aspartaami ja sukraloosi) vahel. Teisest küljest ei kasva erütritooli kristallid puu otsas. Seda toodetakse tööstuslikul viisil maisi fermenteerimise teel.
Kas erütritoolil on ka tume pool?
Arvukad uuringud ei ole tuvastanud erütritooli tarbimise negatiivseid tagajärgi. Enamikus riikides on erütritool tunnustatud ohutu toidulisandina ning selle tähiseks on E968. Sellegipoolest tasub meeles pidada, et suurtes kogustes (rohkem kui 50 g korraga) võib erütritool toimida kui kõhulahtisti.
Erütritooli ohutu ühekordne annus on tootjate märgistuse kohaselt 30 grammi ehk 5 teelusikatäit, millest peaks tegelikult jätkuma mistahes magustoiduks.
Veel üks erütritooli positiivne omadus on see, et erütritool ei tekita harjumust ja sõltuvust nagu suhkur.
Steviosiid on looduslik suhkruasendaja, mis on õigusega saanud populaarseimaks magusaineks maailmas. Steviosiid annab suhkruhaigetele või kaalujälgijatele ainulaadse võimaluse jätta oma menüüst välja suhkur ning samal ajal saada rõõmu magusast teest, küpsistest, moosist ja teistest maiustustest.
Kuidas seda toodetakse? Steviosiid on eriline glükosiid, mida saadakse stevia lehtedest.
See taim pärineb Lõuna-Ameerikast, kuid seda kasvatatakse juba üje poole sajandi edukalt ka USA-s, Jaapanis, Hiinas, Kanadas, Indias ja isegi Venemaa lõunapoolsetes piirkondades.
Steviat saab muuseas kasvatada ka kodustes tingimustes. See mitmeaastane taim elab talve üle ka aknalaual, suviti aga annab see rikkalikku saaki.
Steviosiidi kui loodusliku magusaine populaarsus on kergesti seletatav. Lisaks sellele, et steviosiid magustab toitu, on ta organismile väga kasulik. Stevia magusad lehed on rikkad glükosiidide poolest (just tänu glükosiididele on sellel taimel niivõrd rikkalikult magus maitse), vitamiinide poolest (C-, E-, B1-, B2- ja D-vitamiin), ning samuti aminohapete, eeterlike õlide, karatinoidide, flavonoidide, saponiinide, mangaani, kaaliumi, tsingi, magneesiumi, kroomi, fosfori, raua, kaltsiumi ja teiste mikroelementide poolest.
Steviosiidi kasulik toime
Arvukad eri riikides läbi viidud laboratoorsed ja kliinilised uuringid näitavad, et steviosiidi regulaarne tarbimine avaldab positiivset mõju inimorganismile.
Kui palju maksab Teie ilu ja hea tuju jaoks vajalik ning maitsev DDSH portsjon?
Vaid 0,95 euro (ühe portsjoni hind) + Teie lemmikpiima maksumus.
Tihtipeale tunneb organism dieetide ajal vitamiinide ja mineraalide puudust, mille tagajärjel on inimesel kahvatu näoilme, halveneb juuste ja küünte kvaliteet ning esinevad muud ebameeldivad nähud. Daily Delicious Beauty Shake aitab Teil kaalu langetada ilma organismile kahju tekitamata.
Daily Delicious Beauty Shake taastab ainevahetust, langetab kolesterooli taset ja käivitab rasvapõletuse mehhanismid. Mitme erineva valgu kooslus annab Teile pikaajalise täiskõhutunde, mis aitab vähendada portsjonite koguseid ja igapäevaselt tarbitavate kalorite kogust. Selleks on vaja valgujooki tarbida kord päevas ühe toidukorra asemel. Ja ongi kõik!
Omada saledat ja trimmis keha ning arenenud muskulatuuri on alati väga meeldiv. Kuid kõik inimesed ei ole võimelised saavutama soovitud tulemust tavalise toitumisega. Valgujoogid võimaldavad ka lihasmassi kasvatada.
Valgujookide tarbimist tuleks ühitada jõutreeningutega, et lihasmass areneks maksimaalselt. Jook varustab lihaseid kõikide lihasmassi kasvatamiseks vajalike toitainetega ning annab kehale täiendavat energiat raskete füüsiliste harjutuste sooritamiseks. Samuti aitab jook lihaskoel taastuda pärast intensiivseid treeninguid. Jook tuleks menüüsse võtta täiendava valguallikana ühe toidukorra kõrvale.
Tarvitage Daily Delicious Beauty Shake valgujooki 20 minutit enne ja ühe tunni jooksul pärast treeninguid. Sellel ajal vajab organism valku kõige enam.
Tihtipeale ei võimalda tänapäevane elutempo täisväärtuslikke toidukordi. Mõned spetsialistid väidavad, et süüa tuleks viis korda päevas, teised on aga arvamusel, et kolmest toidukorrast täiesti piisab. Valgujookidega saate elutempoga kaasas käia ja olla seejuures terve ja energiline. Valgujoogid annavad võimaluse saada kätte kõik organismi õigeks talituseks ja intensiivseks mõttetööks vajalikud toitained. Loomse ja taimse valgu kooslus annab pikaajalise täiskõhutunde tänu nende valkude erinevale omastamise kiirusele. Valgujookide regulaarne tarbimine varustab Teid kõigi vajalike toitainetega, tõstes organismi kaitsejõudu. Joogi tasakaalustatud koostis optimeerib seedeprotsessi ja annab täiendavat energiat.
DDBS on vajalik neile, kes:
Hindavad oma aega
Armastavad kõike maitsvat ja looduslikku
Toituvad tervislikult
Hoolitsevad oma ilu eest
Tegelevad spordiga
Armastavad aktiivset puhkust
Ning samuti ka:
Suure füüsilise koormusega inimestele
Inimestele, kes tunnevad väsimust ja stressi
Seedehäiretega inimestele
Traumadele ja lõikustele järgneva taastusperioodi ajal
Kõigile, kes soovivad oma kehakaalu normis hoida
Naha, juuste ja küünte tervise säilitamiseks
Eakatele
Soovid toodet parima võimaliku hinnaga, liitu terviseklubiga Coral Club kohustustevabalt ja tasuta sellelt lingilt  https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163  

Omades kliendinumbrit, saad soodsamalt kvaliteetseid tervisetooteid osta endale sobival ajal ja moel. Sinu personaalne nõustaja on Marje Leika. Kõik küsimused on oodatud.