OpiStop – kassiparasiidi opistorhi väljutamiseks

OpiStop” vähendab tõhusalt parasiitide toksilist mõju organismile järgmiste nakkuste puhul:
– opistorhoos;
– lamblioos;
– askaridoos;
– enterobioos.
“OpiStop” on nugiliste vastane vahend, mis on loodud spetsiaalselt selleks, et kaitsta organismi opistorhoosi eest, mida tekitab kassi-kakssuulane. Viimastel aastatel on see haigus muutunud suureks ja ohtlikuks sotsiaalseks probleemiks, eriti Venemaal, Ukrainas, Kasahstanis ja Kagu-Aasias. Harvem leidub seda Euroopas ja Põhja-Ameerikas, kuid inimeste ja kaupade liikumine soodustab aktiivselt selle levikut.
Venemaal on üle kahe miljoni opistorhoosiga nakatunud inimese, Lääne-Siberi teatud aladel aga on üle 95% elanikkonnast sellega nakaunud. Reeglina on tegemist seganakkusega: opistorhoos + lamblioos + toksokaroos. Nakatumine toimub toiduga, kui süüakse toorest, vähepraetud või vähesoolatud karpkala. Kassi-kaksuulane (opistorchis felineusparasiteerib inimeste, kasside ja koerte maksas, sapipõies ja kõhunäärmes.
Haavakoore ekstrakt on end opistorhoosivastase vahendina hästi tõestanud. Selle aktiivsed koostisained on fenoolglükosiidid, salitsiin, populiin, tremuloidiin, tremulatsiin, salikortiin, tanniinid, orgaanilised happed (bensoiin-, õun- ja askorbiinhape), eeterlikud õlid. Tungides läbi nugilise kutiikula, lõhuvad haava toimeained tema struktuuri ja põhjustavad tema huku. Samuti mõjub haavakoor teiste parasiitide – lambliate vastu, keda leidub joogivees ja või pesemata juur- ja puuviljadel ja maitserohelisel.
Soolikarohi on erekollaste õitega ja tugeva vürtsika lõhnaga taim. Selle nugilistevastane toime tuleneb tanatsetiinist ja eeterlikest ainetest borneoolist ja ketoontuioonist. Koos toimides suruvad need kakssuulaste, ümarusside ja naaskelsabade tegevuse maha, vähendades nende tekitatud allergilisi reaktsioone, mürgistust ja seedehäireid.
Kibuvitsaekstrakti loetakse rikkalikuks vitamiinide B1, B2, B3, B5, C, K ja PP, karotiini, flavonoidide ja fenoolhapete allikaks. Tänu sellisele koostisele on kibuvitsaekstraktil sapi- ja uriinieritust suurendavad ning organismi üldtugevdavad omadused.
Raudrohuõite ekstrakt on kuulus eeterliku õli poolest, msi sisaldab suurel hulgal asuleeni, kariofülleeni, tsinneooli, tuiooli, borneooli jne. Soodustab seede-elundkonna limaskestade paranemist ja põletiku alanemist ning avaldab sapi- ja uriinieritust suurendavat ja lõõgastavat mõju.
Pikk pipar optimeerib ainevahetust ja seedimist ning normaliseerib seede-elundkonna näärmete ja lihaste tegevust.
Koostis:
– kibuvitsa viljade ekstrakt 200 mg,
– haavakoore ekstrakt 100 mg,
– glütsürrisiinivaba lagritsajuure ekstrakt 100 mg,
– pika pipra ekstrakt 100 mg,
– raudrohu õite ekstrakt 50 mg,
– soolikarohu õite ekstrakt 20 mg.
100 kapslit
Lisainfo toote kohta, ostmine Eestis ja tervisenõu siit – marjelei@hotmail.com
Siin saad soovi korral endale registreerida ka tasuta kohustustevaba Coral Club kliendikaardi, millega kaasneb kohene hinnasoodustus -20%: https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163