Antiparasitaalsed tooted.

Meie imelised puhastavad- antiparasitaalsed tooted
Kui teha parasitaalset kuuri, siis kuidas läheneda sellele komplekselt ja kuidas neid koos võtta. Sellest lähemalt juba all ridades. Head uudistamist. :)
Kuuri ja toote korrigeeriv kasutamine.
Purgi suurus jagada kuu arvuga 30. Saad tavalise kuuri koguse toote kasutamisest. Kui on suur probleem , siis koguseid duubeldada või lausa kolme kordselt võtta. seda viimast nimetatakse löök annuseks. Lastel on kogused väiksemad. Piisab tihti kuni 3 tk päevas.
KASSIKÜÜS- CORAL CATS CLAW 60 kapslit
Tänu tootes olevatele aktiivainetele oxyindolalkaloididele, glükosiididele. Komplekselt toimides suurendavad need ained fagotsütoosi, aktiveerides T-lümfotsüüdide ja T killer rakkude funktsiooni, mis neelavad kahjulike võõrkehi, baktereid, surnud või surevaid rakke, blokeerivad viiruste paljunemise rakus. Toetab immuunsüsteemi ja on üldtugevdav. Antioksüdantne toime, tromboosivastane, põletikevastane, toniseeriv toime.
Sobib kõikide viiruste kehas piiramiseks, ka borreloosi puhul on täheldatud edukas tervenemine. ( Läbides kuuridena 2 kaplit päevas toiduga. ) Raskemate juhtude puhul kuuri pikkus kuni 4 kuud.
CORAL LICORIE ROOT- LAGRITSA JUUR 100 kapslit
On kompleksne põletikuvastane rögalahtistav, immuunsust korrigeeriv vahend. Eemaldab hingamisteedest põletikud. Võib lokaalselt ka mujal kehas põletikele pärssivalt mõjuda. Toimib pidurdavalt ka DNA ja RNA viiruste tüüpidele, katkestades nende arengu varases staadiumis, blokeerides viiruse tungimist rakkude sisemusse ja võimet toota uusi viiruseosakesi. Aitab Bronhide siselihastel löögastuda, on haavu parandava ja põletikuvastase toimega. Aitab leevendada põletiku veresoontes ja liigestes, pärsib patogeenseid baktereid seedetraktis, vähendab kolesterooli taset veres. Hingamisteede haigused - bronhiit, kopsupõletik. Seedetrakti haigused mao ja kaksteistsõrmiksoole limaskesta erosioonid, krooniline maksa ja sapiteede haigused. Adisoni tõbi, neerupealsete koore hüpofunktsioon, äge ja krooniline püelonefriit. Adenoidid. 3-4 kapslit päevas toiduga või teena.
GARLIC- KÜÜSLAUK 90 kapslit
Üldine antibakteriaalne toime, ateroskleroosi, gripi, mao ja soolestiku atoonia, düslepsia, puhituse, bronhide ja kopsuhaiguste korral. Alandab arteriaalset vererõhku, vähendab kolesterooli 9% .
Kaitseb organismi vabade radikaalide eest. Sisaldab seleeni, mis seob vabu radikaale, vähendab rakkude oksüdatsiooni, reguleerib rakumembraanide läbi laskvust, neutraliseerib raskemetallide ja radionukleiidide toksilist toimet. Külmetushaiguste profilaktiline vahend, ussnugiliste vastane. 3 kapslit päevas toiduga
MUSTA PÄHKLI LEHT- BLACK WALNUT LEAVS 100 tabletti
Ussnugiliste invasioonide, seedetrakti haiguste, kroonilise ekseemi ja diateesi korral. Kasutatakse organismi puhastamise ja tervendamise kompleksprogrammides. On sooleparasiitide vastane, anribakteriaalne, põletikuvastane. Soovitav eriti eakatele, kellel on kalduvus kõhukinnisusele. On efektiivne bakterite , seente ja ussnugiliste vastu. Lõunaja Põhja Ameerika rahvameditsiinis kasutatakse tänapäevalgi sedasama vahendit solkmete ja paelusside vastu. Põletiku vastase toimega. Kerge lahtisti.
OPISTOP 100 kaplsit
On nugiliste vastane vahend, mis on loodud spetsiaalselt selleks, et kaiststa organismi opistorhoosi eest, mida tekitab kassi-kaksuulane. Paljud elanikud põevad seda: reeglina on tegemist seganakkusega: opistorhoos+ lamblooos+toksokakoos. nakatumine toimub toiduga, kui süüakse toorest, vähe praetud kala. Kassi-kakksuulane(opisthorchis felineus) parasiteerib inimeste , kasside, koerte maksas, sapipõies ja kõhunäärmes. Toode tungib läbi nugilise kutiikula, lõhuvad haava toimeained tema struktuuri ja põhjustades tema huku. Samuti hävitab toode lambliast, mida saadakse toorest joogiveest, pesemata köögiviljadelt ja maisteroheliselt. Tootes olevad ravimtaimed suruvad kakksuulaste, ümarusside ja naaskelsabade tegevuse maha, vähendades nende tekitatud allergilisi reakstioone, mürgistust ja seedehäireid. Aitab ka askaridoosi ja enterobioosi korral.
PARAFIGHT 180 KAPSLIT ( perepurk)
On laia toimega parasiitidevastane vahend. Põletike vastane toode, seente, helintoosi, lamblioosi, askaridoosi, trihhotsefalees, ankpostmioosi, nekatoroosi ja paljude teiste bakterite ja viruslike tervisehädade korral. Toetab mürkide väljutamist ja soolestiku peristilastikat. Toode mõjub tõhusalt ka sisse eksootiliste parasiit uusiliste vastu, kelle nakkuse tuuakse tavaliselt soojamaa reisidelt kaasa. Nende hulgas on piugussid ja kidaussid.
SIPELGAPUUKOOR PAU D'ARCO 90 kapslit
Looduslik antibiootikum, mida kasutatakse rahvameditsiinis paljude nakkushaiguste korral. On antibakteriaalse, viirustevastase ja põletikuvastase toimega. Takistab stafülokokide ja streptokokide grammnegatiivsete mikroorganismide paljunemist ja kasvu. Pidurdab fermentide toomist, milleta viiruste paljunemine pole võimalik. Sipelgapuukoor on kaktiivne gripi, trahheiit, bronhiit herpesviiruse, ägeda respiratoorse viirusinfektsiooni vastu. Seenevastased omadused on seotud koores leiduva ksülodiiniga, mis koos lapahooliga pärsib paljude seeneliikide kasvu, sh ka tupeseente ( Candida, Trichophyton) kasvu. Takistab rakusiseste parasiitide paljunemist ja arengut. Hoiab ära patogeensete algloomade invasiooni , luues parasiitidele- mugandujatele ebasoodsa keskonna, kuulub fütoteraapia parasiitide vastastesse programmidesse. Mädavillised nahakahjustused.
Kui soovid midagi juurde teada, siis anna mulle palun teada. Vaatame mis moodi tooted kombineerime.
Reeglina peaks kuuris esinema vähemalt 2 todet. Parimal juhul 3 toodet. Sest siis on puhastus laiahaardemisem.