Eakas inimene ja kaalu langetaja, see toode on sulle!

Koensüüm Q-10 – vajalik kõigile üle keskea inimestele ja kaalulangetamise ning haigustest taastumise ajal, (ubikinoon) on igat tüüpi rakkude elutegevuseks vajalik energiasubstraat. Kui seda on kudedes piisavalt, kulgevad immuunreaktsioonid normaalselt. Inimorganismis sünteesitakse koensüümi mevaloonhappest, mis on üks olulisemaid orgaanilisi happeid elusolenditel. Vanuse kasvades see protsess hääbub ja siis tuleb appi bioaktiivne toidulisand Koeensüüm Q-10.
Koensüüm Q-10 on ubinoonil põhinev looduslik toode, mis suurendab organismi energiapotensiaali, suurendab antioksüdantset kaitset, hoides ära enneaegset vananemist ja paljude haiguste teket.
Aktiivkomponentide toime:
Suurim koensüüm Q10 vajadus on maksimaalse energiatarbega organitel – südamel, maksal, neerudel ja kõhunäärmel. See aine on mitokondrie, mis toodavad umbes 95% kogu inimorganismile vajalikust energiast, koostisosa. Koensüümi kasutamist näevad ette paljud kaalulangetamise programmid, sest see stimuleerib energiatootmist ja normaliseerib ainevahetusprotsessi. Seejuures liigsed rasvaladestused lõhustatakse ja organism kasutab need ära toitainete allikana.
Vanusega kaotab organism võime omastada piisavas koguses toiduga saadavat koensüüm Q10. Paralleelselt sellega väheneb ka selle sünteesimine organismis, mis on vanema eaga kaasnevate paljude haiguste üks põhjusi.
Uuringud on näidanud, et koensüüm Q10 on vajalik organismi immuunkaitse tagamiseks: see suurendab makrofaagide aktiivsust ja suurendab immuunglobuliinide hulka.
See aine normaliseerib ka südame-veresoonkonna tööd – suurendab südamelihase kontraktiilsust ja parandab verevoolu selles, avaldab antisklerootilist, arütmiavastast ja hüpotensiivset toimet, suurendab füüsilist vastupidavust, aeglustab vananemisprotsesse, kaitstes mitokondreid oksüdeerumise eest. See vähendab oluliselt ravimite toksilist toimet, toetab harknäärme funktsiooni.
Tuleb arvesse võtta, et koensüümi toime ei ole momentaalne. Selle kasutamise tulemused hakkavad avalduma 2-4 nädalat pärast tarvitamise alustamist, kui saavutatakse selle kontsentratsiooni vajalik tase organismis.
Koensüüm Q10
Koensüüm Q10
Kasutamine:
Koensüüm Q-10 annab hindamatut abi:
asteenia ja kroonilise väsimuse sündroomi puhul
emotsionaalse ja vaimse või füüsilise kurnatuse seisundite korral
südame išheemiatõve, arütmia, hüpertoonia korral
ateroskleroosi korral
ainevahetushäirete korral
erinevatest haigustest taastumisel
Koostis:
Koensüüm Q-10 30 mg.
60 kapslit
Lisa info postkasti või kirjuta mulle meilile marjele@hotmail.com
Päikest
Marje Leika