Kolloidhõbe-tõhusam kui antibiootikumid



Kolloidhõbe-tõhusam kui antibiootikumid

Sind on ehk juba hoiatatud “imeravimi“ kolloidhõbeda eest? Lääne meditsiini esindajad ja farmaatsiatööstus annab endast parima, et inimesi hoiatada kolloidhõbeda eest, nähes selles tõsist finantsilist ohtu. Tegelikkuses leiab kolloidhõbeda turvalisus ja tervist toetav toime aina enam tõestust ning hõbedat kasutatakse haiglatarvikute ning infektsioonivastaste toodete tootmisel juba ammu.
Erinevus farmaatsiatööstuse hõbedat sisaldavate toodete ja kolloidhõbeda vahel on patendiõigused, mis toovad sisse tohutuid kasumeid. Kolloidhõbedat ei ole võimalik patenteerida.Alates 2009. aasta jaanuarist on EL riikides Codex Alimentariusega kolloidhõbeda tootmine keelatud.
Kuidas kolloidhõbe toimib?
Kolloidhõbe toimib tõhusamalt kui antibiootikumid, kuna lisaks bakteritele hävitab see ka viirusi ja seeninfektsioone. Seni ei ole veel välja arenenud hõbedale resistentseid baktereid ja isegi paljukardetud antibiootikumidele resistentne stafülokokk MRSA hävib kolloidhõbedaga. Meditsiinis on kolloidhõbedat lisatud antibiootikumidele, et need mõjuks tõhusamalt ka nende bakterite vastu, mis on antibiootikumiresistentsuse saavutanud.
Hõbeda vesi-nohu ja viiruste tõrjuja
Kas tead,et kui hakkad turtsuma ja pea on paks ,siis on organismi sisenemas mingi viirus ja keha tahab sellest vabaneda .Nüüd tuleb Sul kiirelt tegutseda, sest on aega vaid 6 tundi selle tõrjumiseks. Kui sa selle aja jooksul neist pahadest võitu ei saa, siis võib tulla päevi või nädalaid kestev raske võitlus.
Mi siis teha? Alusta kohe Silver Maxi pihustamist kurku, ninna ja vajadusel ka silma. Võid seda teha iga paari tunni tagant. Ja tee seda kõigi pereliikmetega, sest ka nemad võivad nakatuda või on juba viiruse kandjad.Tee jalgade ja käte vanne, et hakata higistama, poe kiiresti voodisse ning hoidu rahvarikastest kohtadest. Joo võimalikult palju mustsõstra, vaarika, astelpaju jne. mahlasid..Soovitav on võtta ka 2-3 kapslit 2-3x päevas Sipelgapuu koort/ Pau d arco/ Samuti kasuta lisaks veel punast päevakübarat või greibiseemne ektrakti.
KOLLOIDHÕBE
Kolloidhõbedat / Silver Max/ kasutavad ümber maailma miljonid inimesed bakteri-,seen- ja viirusinfektsioonide ravimisel.Sportlased,tervisesportlased,haigustest toibujad ning köik alanenud immunsüsteemiga(kiiritusravi,kemoteraapia)…inimesed kasutavad kolloidhõbedat profylaktiliselt.See tõstab organismi vastupanuvõimet haigustele.Dr. Björn Nordenström Rootsi Karolinska Instituudist on kasutanud kolloidhõbedat juba mitmeid aastaid vähihaiguse ravimises. Tema sõnul on see kaasa toonud haiguse taandumise paljudel patsientidel,(kelle ravimisest teised arstid olid juba loobunud). Kasutajad on ise kirjeldanud tähelepanuväärseid ravitulemusi järgmiste haiguste ravimisel: akne, lööbed, ekseemid ohatised, astma, liigesepõletikud, borrelioosi, põletushaavade, seeninfektsioonid, herpes, hepatiit, pärmseenesündroom, nohu, larüngiit jne
KUI OHUTU ON KOLLOIDHÕBE?
Inimorganism talub kolloidhõbedat eriti hästi ja see on üks ohutumaid haigustega võitlemisel kasutatavatest toodetest. Praktikas ei ole suudetud hõbeda allergiat tõendada (”ehtehõbeda” allergiad on ehetes kasutatud hõbeda ebapuhtusest põhjustatud).KolloidHõbe on tunnistatud kahjutuks puhta kolloidse metalli ja hõbeda ioonidega. Mitmed hõbeda soolad võivad olla inimesele kahjulikud. Paljudes riikides ka traditsioonilise meditsiinikoolituse saanud arstid määravad patsientidele ja kasutavad ka ise oma ravitöös kõige parema alternatiivina kolloidhõbedat selle laia spektri, efektiivsuse ja ohutuks peetud omaduste tõttu. Hõbe ei kogune organismi; selle pooldumisaeg on umbes 5-9 päeva ja hõbe kaob organismist täielikult 90 päeva jooksul.
Hõbeda kasutused antibiootikumi ja pestitsiidina
Hõbedat on juba ammustest aegadest kasutatud nii antibiootikumi kui ka pestitsiidina. Vanasti hoiti jooginõudes hõbedat, sest siis ei olnud ohtu, et vees või joogis võiksid bakterid või vetikad vohama hakata. Seepärast tehti tihti ka hõbenõusid, eriti just joogipeekreid.2
Kaasaegne meditsiin kasutas kolloidhõbedat antibiootikumina aastani 1939, kui mindi üle antibiootikumidele, mida oli kergem ja odavam toota, peamiselt penitsilliinile. Tänapäeva meditsiinis kasutatakse hõbedat peamiselt desinfitseerimiseks. Näiteks kasutatakse USA-s hõbedaühendeid haavade puhastamiseks.
Lisaks toodetakse ka veefiltreid, mis kasutavad vee puhastamiseks kolloidhõbedat. Ka NASA kasutab oma kosmosesüstikutes kolloidhõbedat vee filtreerimiseks.
Kolloidhõbedat on kasutatud edukalt vähi, herpese, HIV/AIDSi3, diabeedi, linnugripi ja
tuberkuloosi korral
Kolloidhõbe tapab üle 650 erineva haigustekitaja, samas kui levinumad antibiootikumid tapavad alla kümne erineva haigustekitaja. Erinevalt antibiootikumidest ei mõjuta ka kolloidhõbe immuunsussüsteemi, sellel ei ole ilmenenud mingisuguseid tagajärgi. Lisaks on täheldatud, et kolloidhõbe suudab tappa patogeene, mida ükski muu antibiootikum ei tapa.
TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.