Appi, ma ei julge teha Colo-Vadat !

Nii mõnigi on seda mulle ütelnud, tegelikult on see programm aga imelihtne ja ka kõige selgrootumale inimesele täiesti teostatav.
Umbes 40 % inimekonnast peab soolestiku efektiivset puhastusprogrammi mingiks täielikuks eneseületamiseks. On inimesi, kes nii kardavad seda programmi teha. Kelle jaoks on see kolmes etapis kahenädalane programm midagi nii jubedat, nagu iseenda opereerimine.
Ma tahaksin siin sellest programmist pisut rääkida. Sest hirmud sünnivad teadmatusest ja kartusest uute kogemuste ees.
Programm Colo-Vada - see on efektiivne kompleksprogramm, mis aitab kaasa organismi puhastamisele ja terve sisekeskkonna taastamisele, häirimata harjumuspärast elurütmi.
Mida sa saad kompleksse puhastamise tulemusena?
Parandate organismi seedeelundkonna, kuseelundkonna, lümfielundkonna tööd. Suurendate energiataset, töövõimet ja elujõudu. Parandate naha seisundit.
Programmi lahutamatu osa peab olema Coral Mine vesi.
Esimene 7 päeva- Organismi ette valmistamine puhastuseks.
Selleks perioodiks ettenähtud toodete kompleks varustab organismi toitainetega, reguleerib aktiivselt soolestiku peristilastikat, aitab kaasa organismi toksiinidest vabastamisele.
1-7 päev on number 1 pakkike igal hommikul ja õhtul. Toitumine soovitavalt taimne. Mõnel võib olla kõhulahtisus, aga siis soovitan lihtsalt üheks korraks Paakspuu kapsel pakist välja jätta. Kõhulahtisus pole piinav ja valudega, vaid on hommikuti kerge läbikäimine soolestikus. Esimestel päevadel võib väljaheide tohutult tugevalt haiseda, see möödub paari päevaga. Need on see tugevalt roiskunud jäägid ja toksiinid teie soolestikus, mis selle programmi alguses kohe välja tuuakse. NÄLGIMA ei pea.
Teine 4 päeva. Need on savipäevad. Ehk siis ilma toiduta. Colo-Vada mix pulber - see on programmi üks põhikomponente, aitab kaasa soolestiku efektiivsele puhastamisele t'nu selle koostisesse kuuluvatele kiudainetele ja kaoliinile. Kaoliin toimetab sorbendina, katab seedetrakti limakestaga ja imab endasse mitte ainult toksiine, jääkaineid ja kantserogeenseid aineid, vaid ka haigusttekkitavaid baktereid, kahjustamata soolestiku kasuliku mikrofloorat. Teelehe seemnekestad, hoides vett kinni, moodustavad geeli, seetõttu sureneb roojamassi kogus, suureneb roojamise sagedus, taastub lõtvunud soolestiku toonus. Savipäevade jooksul toimub savi poolt tugev soolestiku läbi lükkamine. Maha jääb puhas sollestik.
Igasse savipäeva on mõeldud 4 pakki savi. Nälga ei tunne, pigem ei taha kõiki 4 pakki ära tarbida, lihtsalt kõht pole tühi.
Enamasti tunnevad inimesed end nendel päevadel hästi, kolmandal ja neljandal päeval võib muutuda uni sügavamaks ja kosutavamaks. Võib olla hetketi energia langused, aga siin aitab, kui panna puhast mett 1 teelusikas keele alla. Päeva jooksul max 4 tl. Midagi peale ei tohiks juua. saab veresuhkru kiiresti paika.
Kolmas osa 3 päeva on taastumine. Toitumine, nii nagu esimesed 7 päeva. Selleks ajaks on keha reeglina maha visanud 3-6 kg. Oleneb muidugi sellest, mis kehakaal alustades on. Ka peenikesed inimesed kaotavad paar kilo, mis programmi lõppedes tagasi tuleb, soolestiku arvelt. Aga enesetunne on nagu noorel jumalala. Maximum kehakaalu kadu on olnud 12 kg selleks ajaks. Aga see oli ka suur inimene, üle 130ne kg.
On inimesi, kes saavad sellest programmist sellise kaifi, et Meie ümber inimesed saavutavad paljuski tänu sellele programmile oma ideaal kehakaalu. Lisaks heale enesetundele.
Ära karda uusi väljakutseid. See 2 nädalat möödub nagu unenägu ja siis reeglina inimesed mõtlevad, et tegelikult oli see kordades lihtsam, kui enne programmi alustamist tundus.
Kellel on probleeme, et ei tea mida süüa, soovitan juurde meie tomati supi. See on maitsev ja annab vähe kaloreid, samas täidab kõhtu.
Lisainfo ikka läbi postkasi, läbi telefoni või siis läbi kohtumise.
Suvi on parim aeg endaga tegelemiseks.
Marjelei@hotmail.com
Marje

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.