Tugevad luud ja liigesed, terved kõhred

Proovi Coral Mine vesi ja FlexiCor
Enamiku tänapäeva inimeste väheliikuv eluviis ja ebakvaliteetne toit on jätnud negatiivse jälje meie tervisele. Luustiku ja lihastiku süsteemis avaldub see valu, põletiku ja mis kõige tähtsam, liigeste liikuvuse häiretena. Teadlaste andmeil on selgroo levinuim haigus osteokondroos, liigeste piirkonnas – artroos, luukoe kaltsiumikadu põhjustab luustruktuuri häirumist, mis toob kaasa suurenenud hapruse ja luumurrud.
Selleks et luud ja kõhred oleksid terved, on vaja tagada neile iga päev toit, mis sisaldab täiskomplekti mineraalaineid: kaltsiumi, fosforit, magneesiumi ja mangaani. Flexikor võib lahendada olemasolevaid tugi- ja liikumisaparaadi probleeme või aidata ära hoida veel tekkimata haigusi.
See üksteist täiendavate toimeainete tasakaalustatud kombinatsioon on ette nähtud tugi- ja liikumisaparaadi töö taastamiseks, tugevdab luid, liigeseid, hoiab ära luu ja kõhre ning sidekoe hävimist, vähendab valu ja jäikust, taastades liigutuste kerguse käimisel.
Aktiivkomponentide toime: Glükosamiin on sidekoe, luu- ja kõhrkoe ehitusmaterjal. See on sünoviaalvedeliku, mis “õlitab” liigeseid, vähendab kõhrede hõõrdumst ja kulumist, peamine komponent. Kaitseb liigeskõhre põletiku ja hävimise eest, stimuleerib kondroitiini tootmist luukoe ja kõhrkoe tugevdamiseks. Vähendab suurenenud tundlikkust ning valuaistinguid liigestes ja selgroos nii puhkeolekus kui ka käimisel. Kondroitiinsulfaat on kõhrkoe peamine struktuurielement, millel on oluline roll luukoe ja kõhrkoe, ligamentide moodustumises, samuti veresooneseina elastsuse säilitamisel. Vähendab kaltsiumikadu luudest ja kiirendab nende taastumisprotsesse, aeglustab degeneratiivseid protsesse kõhredes, pärssides spetsiifiliste liigesekõhre hävitavate ensüümide, näiteks interleukiin-1, toimet. Kondroitiin suudab hoida vedelikku kõhre sügavuses veega täidetud õõnsuste kujul, mis loovad hea amortisatsiooni ja nutraliseerivad lööke, suurendades sellega kõhre tugevust ja terviklikkust. MSM osaleb aktiivselt kollageeni ja keratiini tootmises, mis hoiavad alal liigeste elastsust ja liikuvust, vähendavad põletikku ja aitavad taastada rakuseinte paindlikkust ja läbilaskvust, võimaldades toitainetel kergemini kudedesse tungida. C-vitamiin on kollageeni sünteesil vältimatult vajalik. Koostöös MSM-iga suurendab kapillaaride seinte läbilaskvust, parandab luustiku ja naha struktuuri, soodustab glükosamiini omastamist, aktiveerib antikehade ja makrofaagide tootmist, võitleb liigestes põletikku põhjustava infektsiooniga.
Mangaan on vajalik kondroitiini sünteesiks, normaliseerib mineraalide ainevahetust ja soodustab kaltsiumi omastamist, kiirendades kõhrede enesetaastamist.
Bambus on räni allikas. Räni on üks olulisemaid mikroelemente, mis stimuleerib hüaluroonhappe ja kondroitiini tootmist, taastab kollageeni- ja elastaanikiudude sitkust ja elastsust, hoides ära luu- ja kõhrkoe hävimist.
Kasutamine: Toode FlexiCor aitab erinevate tugi- ja liikumisaparaadi häirete korral:
artriit, artroos
osteoporoos
osteokondroos
põrutused, venitused, traumad
Koostis:Glükosamiin 300 mg
kondroitisulfaat 250 mg
MSM 200 mg
C-vitamiin 50 mg
mangaan(glükonaat) 0,3 mg
bambuseekstrakt 7,5 mg
90 kapsli
Coral Mine- Coral-Mine on looduslik toode, mis on valmistatud Jaapani süvavee korallidest, mida saadakse Jaapani merest Okinawa ja Tokunosima saarte lähedusest.
Coral-Mine reguleerib mineraalide tasakaalu ja normaliseerib kõikide organite ja süsteemide tööd.
Vette asetatud kotikene rikastab vee kasulike mineraalidega: taastab organismi vee ja soolade tasakaalu, mõjutab positiivselt neerude ja seedeelundite tööd, reguleerib arteriaalset vererõhku.
Toetab luu- ja sidekoe kasvu. Mõjutab positiivselt organismi üldseisundit, avaldab vähest toniseerivat toimet.
Omadused
Toode reguleerib vee ja soolade ning hapete ja aluste tasakaalu ning parandab organismi üldseisundit. Normaliseerib ainevahetust ja täiendab organismi energiavarusid. Kasulik sportlastele ning füüsilise ja vaimse pinge korral.
Kõik tootes Coral-Mine sisalduvad mineraalid aitavad normaliseerida organismi valkude, lipiidide ja nukleiinhapete ainevahetust. Magneesium ja kaltsium toetavad efektiivselt tugi- ja liikumiselundite funktsiooni ja aitavad kaasa luu- ning sidekoe uuenemisele. Reguleerib koos naatriumiga südame ja veresoonkonna tööd, toetab südame ja veresoonte tervist. Magneesium ei osale mitte üksnes närviimpulsside edasiandmises, vaid normaliseerib närvisüsteemi tööd ning aitab saada üle depressioonist. C-vitamiin toimib antioksüdandina ja takistab organismi enneaegset vananemist. Tasub märkida, et mainitud komponentide kombinatsioon toimib sünergiliselt. Iga komponendi kasulikud toimed võimenduvad teiste komponentide mõjul.
Soovitatakse mineraalide kombinatsioonina joogivette. Parandab vee organoleptilisi omadusi.
Kasutamine: asetada 1 pakike (ilma avamata) 1,5 liitrisse vette (vee kogust võib 2-3 korda vähendada). Soovitatakse kasutada pudelivett või filtreeritud vett. Vesi on 5 minuti pärast tarbimiseks valmis. Soovitav on vesi tarbida ära ühe päeva jooksul.
TÄHELEPANU: Pakikese sisu lahustatakse vees.

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.