Lümfisüsteem- sellest väga ei räägita!

Süsteem meie kehas, millest eriti ei räägita ja mis on võtmetegur keha tervenemisel. Tõlkisin selle loengu Tervise Akadeemia raames. See postitus on vaid killuke sellest väärtuslikust infost.
Lümfisüsteem.
Ekslikult arvatakse, et igasse rakku lähevad sisse kapillaarid, viies rakkudesse toitained ja tuues välja jääkained. Et ainult neerud ja maks on toksiinide ja jääkide ümbertöötamiseks mõeldud. Tegelikult see päris nii ei ole, aga samas umbes kõik nii toimubki. Oluliseks transpordi vahendiks on lümfisüsteem.
Lümfisüsteem oma soonte ja trenaaziga tuletab meelde vereloome süsteemi. Rahvakeeli nimetati seda kunagi valgeks elujõeks.
Mis on lümfisüsteemi ülessanne? Lühidalt: Lümfisüsteemi vahendusel saavad rakud toitu ja hapnikku, eritades sinna süsihappegaasi ja teisi ainevahetussaadusi. Lümfi soodustatud liikumine tagab kudede parema varustatuse ja kiirema jääkainetest vabanemise ning seeläbi vigastuste kiirema paranemise ja organismi parema seisundi. Lümfisõlmed toimivad filtritena, peatades ja hävitades ümbritsevatest kehaosadest kohalekandunud baktereid jm võõrkehasid. Lümfisõlmed on baktereid õgivate lümfotsüütide tekkepaigaks.
70 kg inimesel on umbes 65-75 % vedelike, sellest 80 % koosneb rakuvahelisest vedelikust. Absoluutselt kõik rakud ujuvad nagu imepisikesed saared selles rakkude vahelises vedelikus, kus rakk saab endale toitained ja kõik muu vajaliku ja kuhu lähevad ka rakkude elutegevuse jäägid. Seega on väga oluline hoida töös lümfisüsteemi. Kujutage ette järve, kus ühest otsast tuleb peale puhas vesi ja teisel pool järve on teise jõega näiteks äravool. Kas see järv hakkab kunagi riknema, muutudes mädasooks või roiskuvaks veekogusk? Pigem mitte, liikuv vesi ei rikne. Kui te aga teete kinnise järve, kus puudub pealevool ja äravool, siis tulemuseks on roiskuv veekogu, kus on suur bakterite hulk, see vesi ei kõlba joogiks jne.
Inimese kehas on täpselt sama teema. Kui inimene ei joo puhast vett ja ei väljuta vedelike, siis keha hakkab roiskuma. Rakuvaheline vedelik on kehas ühtne, seega võib tekkida järsk tervise halvenemine. Ja seda suuremas mastaabis. Seda kõikides organsüsteemides. Kui aga hakata jooma puhast ja kvaliteetset vett, pannes tööle ka lümfisüsteemi, hakkab rakkudevaheline vedelik puhastuma ja keha tervenema, sest rakud saavad terveneda puhtas keskkonnas. Organeid eraldi puhastades , te kahjuks suurt ja jäädavat tulemust ei saa, sest keha pole harmoonias.
Esimene samm lümfisüsteemi puhastamisel on juua võimalikult head ja kergesti omastuat vett- parim turul Coral Mine vesi. Kõik vee kvaliteedi omadused olemas, kergelt aluseline, mineraliseeritud, struktureeritud, ORP laenguga- eluandev, kvaliteetne, puhas.
Teine samm- paneme tööle lümfi trenaazi. Vaatame palju inimene higistab, kui ei higista, siis ilmselt olete te juba haige või varsti jääta raskelt haigeks. Higistada on vaja. Et mõista selle olulisust, mõelge millised on puhastavate organite väljutus süsteemid. Neerudel on põis, maksal ja soolestikul on pärasool. Lümfisüsteemil on nahk. Laotage oma nahk laiali maha visuaalselt ja te näete, kui suur on see väljutusorgan. Seega see on üli oluline, millele tänapäeval enam tähelepanu ei pöörata.
Coral Club on terviseklubi, kus on kõik olemas, et min 3 kuuga lümfisüsteem korda saada.
Meil on programm pesumasin, mis aitab lümfisüsteemis olevad toksiinid välja tuua. Meil on sauna programm, mis võib välja tuua ühe saunas käiguga, üle 0,5 kg toksiine, ilma kehale stressi tekitamata. meil on veel palju muudki.
NB Meestel kellel on suured kõhud, need mehed on seisva lümfisüsteemiga ja nende kõhuöönes paiknevad lümfisülmed ei tee enam eesmärgipäraselt tööd. Kui saab lümfisüsteemi tööle, kaob ka suur kõht ära.
Naised, vaadake oma keha, kuhu kogunevad liigsed kilod kõige kergemini, siis reeglina on need lümfisülmed blokeeritud ja toksiinide korjamisel, kogunevad ka liigsed kilod. Naistele jooksevad kõige suuremad lümfisõlmed kubeme piirkonda, miks paljudel on suured reied, tagumik ja kõht.
Enamat infot küsi juba otse.
Võimalik, et tean vastuseid küsimustele, millele varem keegi pole osanud vastata.
Marje Leika
Võid kirjutada mulle meilile või siia postkasti. Kirjad kaduma ei lähe , vastan kõigile. Võimalik vajadusel ka kohtuda.
Kui soovid QMRA magnet resonants tervisetesti teha, et saada kehast ülevaade, siis anna endast märku, leiame aja, mis sulle sobib.

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.