Coral Zink- Oluline mineraal meie kehas

Coral Zink – see on funktsioonide diapasoonilt unikaalne toode, mis avaldab soodsat mõju tervise tugevdamisel, on eluliselt tähtis tüümuse ja immuunsussüsteemi funktsioneerimiseks, hoiab ära immuunpuudulikkuse teket, avaldab viirusevastast toimet, toetab keha hormonaalset tasakaalu, hoides ära eesnäärne adenoomi, nahahaiguste teket, on efektiivne akne ravimisel.
Aktiivkomponentide toime:
Toode sisaldab tsinkglükonaati, mida organism omastab täielikumalt ja kergemini, mis ei põhjusta tarvitamisel kõrvaltoimeid, vastab kõrgetele kvaliteedistandarditele, seda soovitatakse eri vanuserühmadele.
Tsingi allikad toidus on veiseliha, maks, mereannid, nisuidud, kaerajahu, porgand, hernes, spinat ja pähklid.
Täiskasvanud inimese organism sisaldab 1,5-3 g tsinki. Tsinki võib leida kõikides elundites ja kudedes, kuid suurim hulk seda sisaldub eesnäärmes, spermas, nahas, juustes, lihaskoes, vererakkudes.
Mikroelement tsink osaleb eri liiki ainevahetuses, kaasa arvatud valkude ainevahetuses, seepärast on vajalik paljude biokeemiliste protsesside normaalseks kulgemiseks. See element on vajalik valkude sünteesiks, sealhulgas kollageeni ja luude moodustumisel.
Tsink osaleb rakkude jagunemise ja diferentseerimise protsessides, T-rakulise immuunsuse kujunemisel, kümnete ensüümide ja kõhunäärme insuliini funktsioneerimisel.
Tsink soodustab E-vitamiini imendumist ja selle vitamiini normaalse kontsentratsiooni hoidmisele veres, reguleerib vereloomeprotsessi.
Tsink mängib olulist rolli naha regenereerimisprotsessides, juuste ja küünte kasvamisel, rasunäärmete sekretsioonil, kuna see osaleb valkude sünteesil.
On oluline alkoholi töötlemisel organismis, mistõttu selle puudus võib suurendada kalduvust organismile.
Kasutamine:
Coral Tsink avaldab soodsat mõju tervisele
tagab täisväärtusliku toetuse immuun- ja endokriinsüsteemile
optimeerib ainevahetust
parandab naha seisundit
Koostis:
Tsink (glükonaat)

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.