Juba esimese kuuriga tselluliiti märgatavalt vähem.

Näpunäited, mida kuidas ja kuhu. 

Tselluliidist vabanemiseks, tee endale ise kahest koostisosast salv. Sul on vaja Aaloe geeli ja Vannisool mikrohüdriiniga.
Juba esimese kuuriga tselluliiti märgatavalt vähem. 
Aaloe geel- pehmendab suurepäraselt nahka, säilitab niiskuse nii kuuma, külma kui tuulise ilmaga, aitab päikesepõletuste ja väikeste putukahammustuste korral, võib kasutada peale habemeajamist kui kergelt niisutavat vahendit. Aaloe ja pantenool soodustavad naharakkude taastumist, siluvad väikesi kortse, avaldavad suurepärast antibakteriaalset, niisutavat ja toniseerivat toimet.
Vannisool mikrohüdriiniga- Surnumere soolade ja Mikrohüdriini tervistavad omadused aitavad kaasa naha uuenemisele. Soola kasutamisel toimub nahapooride avanemine, mis kergendab kasulike ainete transportimist naha sügavatesse kihtidesse ja kiirendab jääkainete ja toksiinide väljaviimist.Tsitruseliste ja lavendli eeterlikud õlid annavad soolale peene, rafineeritud aroomi, mõjuvad tervendavalt psüühilisele tervisele ja emotsionaalsele seisundile, aitavad kaasa lihaste lõdvestamisele. Toimivad antiseptiliselt ja põletikuvastaselt, stimuleerivad naharakkude regeneratsiooniprotsesse. Mikrohüdriin tagab tõhusa vabade radikaalide vastase kaitse ja hoiab ära enneaegset vananemist, küllastades naharakke hapnikuga, parandab nende toitumist ja hingamist, leevendab lihaspinget.
Need kaks koostisosa on vaja panna kaussi vahekorras. Pool tuubi geeli ja siis lisa sinna juurde möödu topsiku täis soola mikrohüdriiniga. Sega ühtlaseks massiks ja kanna probleemsetele kehaosadele. Hoia peal 1 tund ja pese maha. Vajadusel korda. Esimese korraga näha silmnähtavat ja tajutavat vahet, et tselluliit on vähenenud. Kuuri võiks korrata 4-6 korda, siis on tulemus fantastiline.
Kirjuta mulle, kui peaks küsimusi tekkima nii toodete, kui kõige muu suhtes.
marjelei@hotmail.com


TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.