AQUA OX (SÜDA, VERESOONED, ATEROSKLEROOS)

Kombineeritud produkt, mis kaitseb vabade radikaalide halva mõju eest. Parandab vereringet ja optimeerib kesknärvisüsteemi ning südame - veresoonkonna tööd.

Purgis 60 kapslit

Koostis: granaatõuna ekstrakt 200 mg, acai viljade ekstrakt 200 mg, kakao viljade ekstrakt 40 mg, rosmariinilehtede estrakt 20 mg, abiained.

Kasutamine:
  • Täiskasvanutel võtta 1 kapsel 2 korda päevas söögi ajal, soovitatavalt hommikul ja päeva keskel.
  • Soovitatav toidulisandina üldtugevdava toimena.
  • Väga tugev antioksüdant.
  • On võimeline aeglustama ateroskleroosi progresseerumist.
  • Antioksüdantide, polüküllastumata rasvade, vitamiinide, mineraalide ja aminohapete allikas. 
  • On üldtoniseeriva mõjuga, parandab vereringet, aktiveerib vaimset tegevust.
  • Soovitatav vananemisega seotud haiguste nagu näiteks rasvumine, ateroskleroos, hüpertoonia, insult, Alzheimeri tõbi korral.
  • Granaatõuna ekstrakti koostises on ellageeniline happe, proantotsüaniidide ja teiste ainete kompleks, mistõttu seda peetakse õigusega väga tugevaks antioksüdandiks – see ennetab rakukahjustusi, mis võiksid viia tõrgeteni aju, südame, maksa ja neerude töös. Hiljutiste teadusuuringutega on näidatud, et granaatõuna ekstrakt suudab aeglustada ateroskleroosi kulgu ning aasta jooksul iga päev ühe klaasitäie granaatõunamahla joomine ennetab veresoontes ateroskleroosi põhjustavate naastude teket. seejuures on granaatõunal antioksüdandina palju suurem aktiivsus kui jõhvikal, mustikal või rohelisel teel.
    Assaiviljade ekstrakt on veel üks juhtiv antiosüdantide, vajalike rasvhapete oomega-3, -6 ja -9, vitamiinide, mineraalide ja aminohapete allikas. sellist kogust kasulikke aineid ühes ja samas marjas leidub mujal väga harva. Assaimarjadel on üldtoniseeriv toime ning need parandavad vereringlust, aktiveerivad mõttetegevust ja soodustavad normaalse kolesteroolitaseme säilitamist.
    Kakaoubade ekstrakt on polüfenoolide ja flavinoidide allikas, mis takistavad vabade radikaalide negatiivset mõju organismi rakkudele. Just polüfenoolid annavad kakaole selle värvi ja maitse, aga ka terve rea muid kasulikke omadusi:kakao on antioksüdant, antibakteriaalne ja põletikuvastane aine. Katseliselt on tõestatud, et organism omastab kakaos sisalduva polüfenooli epikatekiini täielikult ja kiiresti. Kakao mõjub hästi ajule, stimuleerides suuremat verevoolu neisse kohtadesse, mis juhivad reaktsioonikiirust ja mälu.
    Rosmariini ekstrakt on samuti aktiivne antioksüdant, kuna sisaldab fenoolhappeid. Karnosiinhape ja selle derivaadid annavad rosmariini ekstraktile tugeva antioksüdantse, stabiliseeriva ja toniseeriva toime.
  • TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163
    Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
    Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
    Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
    Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
    Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
    Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.