FOOLHAPE (SÜDA, NAHK, NÄRVID, ANEEMIA)

Koostis:
Foolhape 500 mcg,  abiained

Ühes purgis on 100 tabletti. (Soovituslik kogus 1 tablett 1 kord päevas söögi ajal.)


Kasutamine võimaldab:
  • vältida  B9-vitamiin hüpovitaminoosi;
  • hoida ära erinevate tekkepõhjustega aneemiat;
  • parandada südame-veresoonkonna tööd;
  • komplekssel mõjutamisel parandada nahahaiguste kulgu;
  • hoida ära närvisüsteemi häireid - on osa stressivastasest programmist.
1941. aastal isoleeriti foolhape (B9 vitamiin) spinati ja peterselle rohelistest lehtedest ja seoses sellega sai see ka oma nime (ladina k. folium - leht). Seda vitamiini sisaldavate toiduainete kulinaarsel töötlemisel hävib aga foolhappest 90% ning seetõttu arvatakse käesoleval ajal olevat foolhappe puudus igal teisel naisel. Foolhappe puudus on oluliselt suurem hormonaalseid ravimeid ja alkoholi tarvitavatel naistel. Olukorda saab parandada, korvates vitamiinipuudust bioaktiivse toidulisandi Foolhappe abil

Aktiivkomponentide toime:
Foolhape. Selle vähesus häirib vere hüübimisvastase süsteemi toimimist, mis võib kaasa tuua trombide tekke suurenemise. Foolhape taastab närvikoe struktuuri ja etendab olulist rolli adrenaliini tekkel.
B9-vitamiin hoiab ära loote emakasiseseid anomaaliaid. Raseduse ajal osaleb see loote kesknärvissteemi ja platsenta moodustamises ning on vajalik rakkude jagunemiseks ja kudede arenguks. See on kasulik ka imetamise perioodil ning samuti sünnitusjärgse depressiooni leevendamiseks.
B12-vitamiin koos foolhappega osaleb vereloomeprotsessi regulatsioonis, hemoglobiini sünteesimisel ning on asendamatu koostisosa erütrotsüütide ning leukotsüütide reprodutseerimisel. Seega hoiab foolhape ära erineva etioloogiaga aneemia teket.

Lisaks suurendab foolhape vaimset ja füüsilist töövõimet ning mängib olulist rolli ateroskleroosi ja sellega seotud südame-veresoonkonna haiguste ennetamisel. Foolhappe mõjul toimuvad soodsad muutused vere lipiidide koostises ning alaneb kolesteroolisisaldus vereseerumis.
B9 vitamiin suurendab ka kliinilist efekti psoriaasi, ekseemi ja dermatiidi ravimisel Tarvitamisel koos B12-vitamiiniga aitab ühtlustada vitiliigost põhjustatud naha pigmentatsiooni ning aitab ka akne korral.

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT   https://coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=888010056163
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.