B-vitamiinid ühest purgist ja palju kergem elada.

Inimkatseid ei tohi teha-ma tean. Aga ma siiski tegin.
Eile ostsin 2 purki uut B Tasty vitamiine. Maksab mõned sendid üle 6 euri. Kuna mina ise ja minu kallis kaasa tundsime kohe vahet, et toode reaalselt toimib. Siis salakaval plaan sündis täna hommikul, kus mõtlesin ka oma personali selle vitamiiniga kostitada.
Minu kallid töökaaslased on enamus slaavi päritolu, nad on temperamentsed, valjuhäälsed ja suhteliselt kergesti ärrituvad. Hommikul kui tööle jõudsin, jagasin kõikidele naistele 2 vitamiini tabletti välja. Sõnadega, et krõbistage nagu komme.
Nüüd 2 tundi hiljem, on nad rahulikud, naeratavad ja mis oluline positiivsed. :D
Paari tunni jooksul on olnud juba mitmeid olukordi, kus on vaja kiiresti midagi muud korda saata, oma tava töörutiinist väljas. Tavaliselt oleks järgnenud emotsionaalsed vastuseisud, minu raudkindel taganemine oleks välistatud. Nüüd aga on nad lahkelt valmis uuendama kõike ja kõiki. :) Uskumatu.
Ma soovitan soojalt...... ei kuumalt seda B vitamiinide kompleksi kõikidele.

LISAKS: B-vitamiinid on vajalikud:
• Põhitoitainete ainevahetuses organismi energiaga varustamiseks.
• Asendamatud närvisüsteemi normaalseks funktsioneerimiseks.
• Vajalikud seedeelundkonna lihaste toonuse säilitamisel.
• Tähtsad naha, juuste, silmade, suu ja maksa tervise tagamisel.
B-vitamiinid toimivad kõige paremini, kui neid tarbida koos.
Peamiste B-rühma vitamiinide funktsioonid on järgnevad:
B1-vitamiin aitab glükoosi energiaks muundada ning toetab närvirakkude funktsioneerimist. Puuduse peamiseks sümptomiks on väsimus. B1 hulka kehas vähendavad diureetikumid, alkohol ja sulfitid (veinides ja kuivatatud puuviljades). Suurem vajadus on füüsiliselt aktiivsetel.
B2-vitamiin annab uriinile erekollase värvi, kui teda on palju. Osaleb energia produktsioonis. Puudusel tekib kiirelt paljunevates rakkudes energia puudus (nahas ja limaskestades). B2 on Teda on vaja nägemiseks, küünte, naha ja limaskestade terviseks ja juuste normaalseks kasvuks.
B3-vitamiin on oluine süsivesikutest energia vabastamiseks. Puuduse sümptomideks on unetus, depressioon, ärevus, lihasnõrkus. B3 vitamiin osaleb 50 keemilises reaktsioonis, k.a. energia ja hormoonide tootmine.
B5-vitamiin toetab mälu, eriti koos koliini ehk B4-vitamiiniga. B5-vitamiinil on kriitiline ka roll rasvadest ja süsivesikutest energia tootmisel. Seda on kutsutud stressivastaseks vitamiiniks tema keskse rolli pärast adrenaalfunktsioonile. B5-vitamiin toetab närvisüsteemi tervist ning aitab kaasa mälule ja õppimisvõimele.
B6-vitamiini puudus takistab kehas õnnehormoonina tuntud serontoniini tootmist. Ta on kriitilise tähtsusega hormoonide tasakaalu ja immunfunktsiooni säilitamisel. B6-vitamiini varusid tühendab peamiselt stress ja ärevus.
B6, B12 ja foolhape toetavad kehas toimuvat olulist protsessi metüülimist, mis on vajalik kõikide närvivahendusainete tootmisel.

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.