E-vitamiin – noorus ja lihased




Toote E-vitamiin tarvitamine toetab paljude tähtsate süsteemide (südame-veresoonkonna, reproduktiiv- ja immuunsüsteemi) elutegevust ja hoiab ära tõsiste haiguste tekke, mis on seotud selle vitamiini defitsiidiga organismis.

Aktiivkomponentide toime
Antioküdandina takistab E-vitamiin rakkude kahjustamist, aeglustades lipiidide (rasvade) oksüdeerumist ja vabade radikaalid teket, samuti kaitseb teisi rasvlahustuvaid vitamiine oksüdeerumise eest, soodustab nende paremat omastatavust organismis.
Selle vitamiini tähtis roll seisneb selles, et see hoiab ära kudede hapnikuga üleküllastumise, aidates kaasa rakuhingamisele ja vastupidavuse suurenemisele. Seepärast peavad sportlased ja aktiivse eluviisiga inimesed hoolitsema selle varude täiendamise eest organismis.
E-vitamiin hoiab ära vere punaliblede hävimist, kapillaaride läbilaskvuse ja hapruse suurenemist, vähendab vere hüübivust ja takistab veresoontes trombide teket, osaleb heemi ja valkude sünteesis, rakkude jagunemises, hormoon gonadotropiini ja suguhormoonide moodustumises. Seega E-vitamiin osaleb tähtsaimate sisesekretsiooninäärmete töös, aitab ära hoida ateroskleroosi, degeneratiiv-düstroofiliste muutuste teket südamelihastes ja skeletilihastes, parandab müokardi toitumist ja kokkutõmbevõimet.
E-vitamiinil on tähtis roll seleeni ainevahetuses, mis tagab antioksüdandina samuti rakumembraanide kaitse vabade radikaalide purustava toime eest.
Peale selle nimetatakse E-vitamiini “nooruse vitamiiniks”, kuna see aeglustab vananemisprotsesse, hoiab ära vananemisega seotud pigmentatsiooni teket, on vajalik rakkudevahelise aine kollageen- ja elastsete kiudude mooustamiseks, taastab epidermist, reguleerib naha pealiskihi veetasakaalu, kaitseb seda ülekuivamise eest.
Kasutamine
Toote E-vitamiin toiduratsioonile lisamine on kasulik:
– ateroskleroosi ja südame-veresoonkonna haiguste profülaktikaks
– sugunäärmete funktsiooni toetamiseks
– immuunsüsteemi tugevdamiseks
– liigeste ja lihassüsteemi degeneratiivsete muutuste profülaktikaks
– naha seisundi parandamiseks
Koostis
E-vitamiin (D-alfa-tokoferool, D-alfa-tokoferoolsuktsinaat, D-alfa-tokoferoolatsetaat) 38 ME
90 taimset kapslit
TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.