Visi-Prime teeb silmad taas teravaks!

Omadused:
– Aitab kaasa nägemise teravuse ja kvaliteedi säilimisele, täiendades kasulikke ainete puudujääki, mis on vajalikud silmade optimaalse töö jaoks,
– Vähendab silmade väsimust nende suurenenud koormuse korral (lugemine, arvutitöö, TV vaatamine jms),
– Aitab aeglustada eakusega kaasnevat nägemise halvenemist ja erinevate silmahaiguste arengut.
Polüküllastumata rasvhapped Omega-3 (sh üks kõige kasulikum silma võrkkesta jaoks – docosahexaenoic acid) ennetavad “kuiva silma” sündroomi arengut, takistavad põletikuliste protsesside arengut, mõjuvad positiivselt nägemise kvaliteedile üldiselt.
Kõrgest peiulillest saadud luteiin ja zeaksantiin maguspiprast – need on tähtsamateks koostisosadeks paljude silmahaiguste profülaktikas. Need karoteenid (kollased ja punased pigmendid, mida leidub palju köögiviljades) oma antioksüdantse toimega kaitsevad silmi ultravioletsete kiirte eest, takistavad vananemisest või muudest välisfaktoritest tulenevat võrkkesta degradeerumist.
B2, E-vitamiinid ja tsink parandavad nägemise teravust, silmade ja adapteerumist erede valgusega, takistavad lühinägelikkuse arenemist, silma võrkkesta ealisi muutusi.
Koostis:
– Kalaõli 500 mg (Omega 3 300 mg; DHA 250 mg; EPA 30mg);
– E-vitamiin 18 mg;
– tsink 10 mg;
– luteiin 10 mg;
– zeaksantiin 2 mg;
– B2-vitamiin 1.4 mg.
30 kapslit

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://coralorder.com/et/registration/…
Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.

Vana-Rooma kirjanik Cicero kirjutas: "Nägemise halvenemisel ei jää üle muud, kui kuulata orjade ettelugemist."
Nägemine annab inimestele 90% välismaailmast vastuvõetavast informatsioonist. Kui inimene näeb enda ümbrust väga hästi, osutab see kaudselt tema heale terviseseisundile. Kui aga inimene on heast nägemisest ilma jäetud, ei saa ta maailma täisväärtuslikult tajuda, kui väga ta seda tahakski.
Nägemine – see on inimesele sünniga kaasa antud suurepärane looduse kingitus. Seda andi peab kindlasti hoidma ja säilitama kogu oma elu kestel.
Hämmastav fakt: on olemas supernägemisega (200-300%) inimesi- Nende silmad näevad nagu teleskoobid enamiku jaoks nähtamatuid tähti naabergalaktikates.
Samas, normaalseks eksistentsiks piisab meile täiesti ka 100%-st.
Inimese nägemisfunktsioon on kõrgelt organiseeritud. Selle kvaliteedi eest vastutavad silmad, mis hõlmavad võrkkesta ja läätse, aga ka tugistruktuurid: silma- ja silmalaugude lihased, pisaraelundkond, nägemisnärvid jne. Just kõikide nende struktuuride abil me oleme võimelised nägema näiteks küünlavalgust pimedas mitme kilomeetri kauguselt. Aga niinimetatud kepikeste ja kolvikeste abil, mis paiknevad võrkkestas, võime eristada värve, kusjuures hiigelsuurt hulka erinevaid värvitoone.
Muidugi, värviline nägemine on selgem valguse käes. Kuid liiga ereda valguse korral me näeme lihtsalt valget laiku, silma igat liiki värviretseptorite ülestimulatsiooni tõttu.
Nägemise kontrastsus võimaldab meil eristada objekte, mis on värvuse ja heleduse poolest halvasti eristatavad. Nägemine võimaldab meil kohaneda keskkonna muutustega: pimedusega, värvilise valgustusega; lisaks võimaldab see meil kompenseerida nägemisaparaadi puudusi.
Nägemise tähtsust meie elus ei ole võimalik üle hinnata. Seepärast on igal inimesel lihtsalt vaja jälgida oma silmade seisundit ja hoolitseda nende eest, teada, mis on meie silmade tervisele kasulik, mis aga võib neid kahjustada.
See, kuidas inimene hakkab nägema maailma täna ja homme, sõltub paljuski ainult temast enesest.
Teadlased on kindlaks teinud, et viimase saja aastaga, 1900. kuni 2000. aastani, on tsiviliseeritud elanikkonna silmade koormus suurenenud umbes kakskümmend korda. Meie esivanemad vaatasid peamiselt kaugusesse, vaadates, kuidas õitseb ja küpseb saak põldudel, kuidas kariloomad söövad karjamaadel jne. Neil lülitus tähelepanu sageli ümber lähedalasuvatelt objektidelt kaugetele, mille tagajärjel silma lihased ei tardunud samasse asendisse ega olnud üle pingutatud, nii nagu on tänapäeva inimestel.
Kõige ligikaudsemate andmete põhjal moodustab kontoritöötajate arv 35-45% tööealisest elanikkonnast.
Just nemad veedavad suurema osa tööajast istudes. Kui lisada sellele nimekirjale autojuhid, vedurijuhid, turvatöötajad, kassapidajad jne, siis sihtauditoorium laieneb 70-80%-ni.
Sotsiaal-olmelise ja tööstusliku iseloomuga põhjuste kõrval peavad teadlased tänapäeva inimese nõrga nägemise põhjusteks ka:
• Ajuveresoonte nõrkust;
• Külmetushaiguste ja üldhaigestumiste ebaõiget ravi;
• Kestvat teleri või arvutiekraani vaatamist;
• Pidevat lugemist liiga tugeva või vastupidi – ebapiisava valgustusega;
• Seedehäireid, tasakaalustamata toitumist, vitamiinide vähesust toidus;
• Stressid, rahutus ja alkoholi tarbimine toovad samuti kaasa silmade nõrkuse ja nägemise halvenemise.
Ligi 1 miljard meie planeedi elanikku kannab prille, iga neljas inimene arenenud riikides on lühinägelik.
Saab.
Kuid see paraneb üksnes nii kauaks, kuni kestavad treeningud, hiljem treenimise mõju kaob ja ka meetod võib osutuda ohtlikuks. Ühte täiesti teaduslikku nägemisteravuse parandamise retsepti kasutasid varem jahimehed. Varahommikul jälgisid nad läbi udu päikesetõusu.
Tõusva päikese hajutatud infrapunakiired sattusid silma võrkkestale, ärritasid seda, andsid soojusenergiat, kiirendasid vereringet. Niiviisi paranes nägemine. Sellise treeningu ravitoime lõppes koos päikeseloojanguga. Vaadata päikest (eriti seniidis) on väga ohtlik: kolmeminutilisest päikese vaatamisest piisab selleks, et saada korvamatu võrkkesta põletus.
Vitamiinide ja mineraalainete tähtsus silmade tervisele on ammu teada.
Viimastel aastatel teostatud uurimistulemused annavad tunnistust sellest, et toidulisandite kasutamine – see üks perspektiivsemaid nägemiseteravuse halvenemise profülaktika meetodid.
Aga nimelt:
• diabeetilise retinopaatia progresseerumise – tööealiste inimeste pimedaks jäämise peapõhjuse profülaktika;
• vanusega seotud kollatähni degeneratsiooni lõppstaadiumi – eakate inimeste pimedaks jäämise peapõhjuse alternatiivne ravivõimalus;
• hallkae, mis tabab enam kui poolt elanikkonda, kes on vanemad kui 75 aastat, arengu aeglustamine.
Visi-Prime - see on täielik kompleks silmade tervise hoidmiseks vajalikke aineid, aga ka ohutu ning tõhus kõikide nägemisorganiga tekkivate probleemide profülaktika.
Visi-Prime aitab korvata nägemise jaoks kõige tähtsamate kasulike ainete puudujääki.
Ühe kapsli koostisesse kuuluvad oomega-3 polüküllastumata rasvhapped, antioksüdandid, luteiin ja zeaksantiin, B2- ja E-vitamiin, mineraalaine tsink.
Toote kvaliteedilt ja koguseliselt ainulaadne koostis on välja töötatud ja toodetud, tuginedes kõige kaasaegsematele tehnoloogiatele.
Oomega-3-rasvhapped toimivad positiivselt kuiva silma sümptomitele ja kliinilistele avaldumisvormidele, aga ka selle probleemi profülaktikana.
Uuringus, milles osales enam kui 32000 naist vanuses 45-84 aastat, selgus samuti oomega-3 positiivne mõju kuiva silma sündroomi korral.
Oomega-3-rasvhapete olemasolu toiduratsioonis vähendab 30% võrra ealise maakula degeneratsiooni (üks kõige levinumaid ja väheuuritud silmahaigusi, mis on üle 60-aastaste inimeste nägemise kaotuse peamine põhjus) tekkeriski.
Toote Visi-Prime koostisesse kuuluvad suures kontsentratsioonis oomega-3-rasvhapped (EPA/DHA). Tahaks märkida, et meie organism ei suuda iseseisvalt toota oomega-3-rasvhappeid, seepärast on vajalik polüküllastumata rasvhappeid täiendavalt tarbida. Oomega-3, eriti aga DHA (dokosaheksaeenhape) aitab kaasa silmade tervise säilimisele, hoiab ära kuiva silma sündroomi teket, suurendab silma võrkkesta ensüümide mikrotsirkulatsiooni, mõjub nägemise kvaliteedi parandamisele, samuti hoiab ära põletikuliste protsesside teket.
1 kapsel Visi-Prime sisaldab 300 mg oomega-3, mis vastab polüküllastumata rasvhapete ööpäevasele tarbimisnormile. Nendest 250 mg on DHA.
Luteiin ja selle isomeer zeaksantiin on karotinoidide perekonda kuuluvad pigmendid, sarnaselt beeta-karoteenile. Nende tähtsus silmadele põhineb asjaolul, et need on ainsad silmades, erinevalt teistest keha kudedest, sisalduvad karotenoidid. Väärtus on tingitud nende võimest neelata sinist valgust ja antioksüdantsest aktiivsusest. Luteiin ja zeaksantiin vähendavad kahe peamise silmahaiguse – kae ja kollatähni degeneratsiooni tekkeriski ning on peamisi komponente mitmesuguste silmahaiguste ennetamisel.
Luteiin ja zeaksantiin vähendavad silmaläätse läbipaistmatuks muutumist, mis mõjub positiivselt nägemisteravusele organismi vananemisel.
Toote Visi-Prime koostises sisalduvad luteiin ja zeaksantiin optimaalselt valitud doseeringus 5:1, see on parim luteiini suhe zeaksantiiniga. Soovitatav luteiini tarbimise tase moodustab 5 kuni 10 mg ööpäevas.
B-vitamiin (riboflaviin) ja E-vitamiin – mängivad samuti tähtsat rolli silmade nägemisfunktsiooni hoidmisel. B-vitamiin (riboflaviin) aitab kaasa nägemisteravuse parandamisele ja pimedas kohanemisele, hoiab ära silma limaskesta ärritust ultraviolettkiirguse kahjuliku toime tõttu ja lühinägelikkuse teket. E-vitamiin aitab kaasa nägemise ealiste eripärade tekkeprotsesside aeglustumisele, samuti on antioksüdantse toimega, parandab vereringet ja on tugeva põletikuvastase mõjuga.
Abiks koostisesse kuuluvatele vitamiinidele on Visi-Prime koostises ka asendamatu mineraalaine tsink, see aitab samuti kaitsta rakke vabade radikaalide kahjuliku toime eest. Tsink – see on võrkkesta tervise jaoks tähtis mikroelement. Silma struktuuris on tsink domineeriv mineraalaine. Tsingipuuduse korral nägemisteravus väheneb.
Kliinilises uuringus AREDS on näidatud, et suure tsingisisaldusega ja antioksüdantidega toidulisandite tarvitamisel toimus kollatähni ealise degeneratsiooni progresseerumise riski vähenemine.
Me soovitame tarvitada toodet Visi-Prime 1 kapsel päevas söögi ajal. Ja oleme teinud selle tarvitamise maksimaalselt meeldivaks.
Vaadake, väliselt sarnaneb Visi-Prime pähklile šokolaadis.
Kesta suurepärase šokolaadivärvuse ja ka kergelt magusa maitse saavutasid tootjad jaanikaunapuust saadud loodusliku värvaine lisamisega sellele.
Troopiline jaanikaunapuu (jaanileivapuu) on tervisliku toitumise austajate maailmas arvatavasti kõige maitsvama toiduaine tarnija. Taimest valmistatakse pulbrit, mis meenutab tavalist kakaod ja looduslikku magusainet - jaanileivapuusiirupit. Mõlemad tooted on tuntud nimetusega ‘carob’ (ingl. k.).