KÕIGE TÄHTSAM LAPSELE JA EMALE!

Raseduse ajal ja imetamisperioodil suureneb erinevate toitainete (vitamiinide, mineraalide, polüküllastumata rasvhapete jm) vajadus. Neid läheb vaja nii tulevase ema tervise säilitamiseks, kui ka loote täisväärtuslikuks arenguks. Näiteks, raseda naise foolhappe (B9-vitamiin) päevane vajadus suureneb kuni kaks korda! 
Vitamiinide manustamine on vajalik ka alles rasedust planeerivale naisele. Nende abil valmistatakse organism ette viljastumiseks ja loote arenguks.
Kui naisel esineb enne viljastumist vitamiinide puudus, võib see rasedusega areneda tõsiseks vitamiinivaeguseks. Avitaminoosi tüüpilised sümptomid on naha, juuste ja küünte seisundi halvenemine, väsimus ja apaatia.
Vajalike vitamiinide puudus raseduse  ajal tekitab kahju nii emale kui lootele. Vitamiinide ja mikroelementide vaegus põhjustab raseduse esimesel trimestril loote arenguhäireid ning võib tuua isegi loote surma. Raseduse 2. ja 3. trimestril põhjustab vitamiinide vaegus sageli loote elundite arenguhäireid ning probleeme südame-veresoonkonna, närvisüsteemi, sisesekretsioonisüsteemide töös.
Omega-3 polüküllastumata rasvhapete defitsiit lapseootel ema organismis võib negatiivselt mõjuda loote silmanägemise arengule.
Uuringud on tõestanud, et paljud tulevased emad vaevlevad vitamiinipuuduse käes, mida esineb kas kergel või raskel kujul. Venemaa rasedate seas läbi viidud uuring näitas, et kõige levinum on B6-vitamiini (100%), B1-vitamiini  (96%), foolhappe (77%) ja C-vitamiini (64%) puudus. 70-80% naistel on täheldatud 3 või enama erineva vitamiini puudujääki.
Imetamisperioodil on vitamiinide, mineraalide ja toitainete kulu suurem, mis on seotud rinnapiima tekkega. Seetõttu vaevlevad sageli noored emadel vitamiinide puuduse käes.
 Sageli kuuleme, kuidas rasedatel soovitatakse rohkem süüa. Kuid on teaduslikult tõestatud, et kahe eest söömine ei kahekordista võimalusi terve lapse sünniks. Selliste soovituste kuulda võtmine toob eelkõige märkimisväärset kaalutõusu, mis on omakorda seotud suureneva raseduse ja sünnitusega kaasneva komplikatsioonide riskiga.

Antud tähelepanek käib raseduse 1. trimestri kohta. Juhul, kui naise kehakaal on lubatud normi piires, ei ole ka lootel vaja täiendavaid kaloreid. Suurenenud vitamiinide vajadus jääb aga endiseks!
Sellisel juhul ei garanteeri aktiivne söömine (isegi turult või suvilast toodud puu- ja juurviljad) kõikide vajalike toitainete saamist.
Tänapäeva toit on sageli vitamiini- ja mineraalivaene ning pigem täis kahjulike aineid, mis pole raseduse ajal üldse soovituslikud.
Polüküllastumata rasvhapete päevanormi saamiseks tuleb regulaarselt süüa kvaliteetset kala, mida on meie poelettidel keeruline leida.
Toidupoodides saadavad puu- ja juurviljad näevad ahvatlevad välja, kuid vitamiinisisalduse poolest pole nad sugugi atraktiivsed. Paljud neist sisaldavad ohtralt pestitsiide ja nitraate, mis on omakorda lämmastikväetiste lahutamatu osa. Säilivusaja pikendamiseks töödeldakse neid ka spetsiaalsete vahenditega. Eriti ettevaatlik tuleb olla hooajaväliste viljadega.
Turult ostetud või aiamaalt korjatud puu- ja juurviljad on parim valik, aga ka nende kasulikkus sõltub pinnase kvaliteedist ja kasvutingimustest.
Veel üks vitamiinide ja mineraalainete puuduse põhjus on teatud toiduainete talumatus ja allergiad. Näiteks, rase laktoositalumatusega naine välistab oma toiduratsioonist piimatooted, mis põhjustavad automaatselt kaltsiumi ja D-vitamiini vaeguse.
Raseduse ajal võivad maitse-eelistused järsult muutuda või suureneda tundlikkus erinevate lõhnade vastu.
Paljud naised lõpetavad järsult kala ja muude toiduainete söömise, mida nad on enne rasedust hea meelega tarbinud.
Taimetoitlastel on väga suur risk jääda ilma kasulikest ainetest, mida leiab ainult loomse päritoluga toidus.
Prenatal+ on optimaalse kontsentratsiooniga preparaat, mis sisaldab kõiki raseduse ajal vajalike vitamiine, mineraalaineid ja polüküllastumata rasvhappeid.
See toetab naisi perioodil, mil seda on kõige rohkem vaja - aidates kaasa loote arengule ja terve imiku sünnile.

1 kapsel üks kord päevas - mugavam ja lihtsam, kui kalaõli ja mitmete erinevate vitamiinide tablettide või kapslite manustamine.
 Prenatal + sisaldab dokosaheksaeenhappe (DHA) kujul kalaõli,  mida on kõige väärtuslikumal organismile, Oomega-3 tüüpi, kujul.
Piisav DHA kogus raseda naise organismis vähendab enneaegse sünnituse riski.
DHA on oluline loote harmooniliseks arenguks ja imiku tervise tagamiseks esimestel eluaastatel. Teadlased on tõestanud, et need lapsed, kes on lootena saanud palju DHA rasvhappeid, on parema silmanägemisega. DHA on oluline eeldus ka loote aju normaalseks arenguks, mis algab juba esimestel rasedusnädalatel.
DHA on kasulik ka imikutele - 5 aastased lapsed, kes on saanud esimestel elukuudel rinnapiimaga DHA rasvhappeid, olid tähelepanelikumad ja suutsid paremini keskenduda.
DHA toetab südame tegevust, tugevdab veresoonte seinu ja kapillaare, normaliseerib südame tööfunktsioone, langetab halva kolesterooli taset.
Seleeni puuduse tõttu tekib raseda naise organismis oht loote kaasasündinud anomaaliate tekkeks. Vastsündinud võivad kannatada lihasnõrkuse, selgroo hüpoplaasia, südamerikete, hingamissüsteemi haiguste, närvi- või vaimsete tervisehäirete all.
Pikaajaline seleeni vaegus võib esile kutsuda hilist toksikoosi ja enneaegset sünnitust. Suureneb arteriaalse hüpertensiooni, lihaste hüpotoonia, tursete, aneemia, depressiooni, hilise toksikoosi ja nõrga sünnitegevuse risk.
Krooniline tsingi puudus raseduse ajal võib põhjustada komplikatsioone sünnituse ajal (sünnitusperioodi pikenemine, sünnitusjärgne verejooks, kaasasündinud väärarengud lastel, imiku nõrgenenud tervis).
Tsink, nagu ka seleen, toetab immuunsüsteemi, suurendab organismi vastupanuvõimet infektsioonide suhtes (mis on eriti oluline raseduse ajal, sest erinevate ravimite manustamine võib olla ohtlik).
Jood vastutab kilpnäärme normaalse funktsioneerimise eest. Antud elemendi vaegus raseduse ajal võib kaasa tuua lapseootel emal kilpnäärme suurenemist, hilisemaid kilpnäärme funktsioonide muutusi ja kilpnäärme talituse häireid. Joodi manustamine aitab imiku kilpnäärmel korralikult toimida. Joodil on oluline ülesanne inimese organismis. See on tähtis kilpnäärmehormoonide tootmiseks, mis mängivad olulist rolli loote peaaju arengul.
Prental + koostises on kõik tulevasele emale olulised vitamiinid
B-vitamiin tagab närvisüsteemi normaalse funktsioneerimise, vastutab energeetilise ainevahetuse eest, parandab organismi vastupanu stressi suhtes. Antud grupi vitamiinide vaegus võib avaldada negatiivset mõju tulevase ema tervisele ja põhjustada lootel erinevaid närvisüsteemi väärarenguid.
Antud grupi tähtsaim vitamiin on - foolhape (B9-vitamiin), aga ka - B12-vitamiin.
Foolhape mängib olulist rolli aminohapete ja nukleiinhapete biosünteesis ehk soodustab rakkude jagunemist. Foolhappe vajadus suureneb nii sagedaste raseduste ajal, aga ka siis, kui oodatakse rohkem kui üht last korraga. Rasedatel on foolhappe vaegusega tihedalt seotud neuraaltoru defekt - ohtlik loote väärareng, mis põhjustab sageli loote surma või imiku invaliidsust.
B12-vitamiin on oluline loote närvisüsteemi normaalseks arenguks ja rasedate naiste närvihäirete profülaktikaks. Kui raseda naise toiduratsioonist antud vitamiin puudub, võib see tuua tõsiseid probleeme ja anomaaliaid loote arengus, üheks selliseks on närvisüsteemi arengupeetus.
E-vitamiin on eriti oluline raseduse 1. trimestril. Vajalik loote normaalseks arenguks ja platsenta funktsioneerimiseks.
PP-vitamiin (niatsiin) on oluline loote emakasiseseks arenguks ja raseduse normaalseks kulgemiseks. Osaleb kilpnäärme ja neerupealiste funktsioonide regulatsioonis, mille häirumise tõttu võib suureneda raseduse katkemise risk.
D3-vitamiin osaleb mineraalide vahetuses, millest sõltub luude tugevus, kehahoiak ja hammaste tervis. Selle manustamine on eriti tähtis raseduse ajal, et soodustada kaltsiumi omastamist.
D3-vitamiin avaldab positiivset mõju organismi immuunsüsteemile. Samuti vajalik kilpnäärme normaalseks funktsioneerimiseks ja vere hüübimiseks.
Prenatal + koostises puuduvad kahjulikud või küsitava päritoluga abikomponendid - raudsool ja titaandioksiid, mida sageli kasutatakse värvainetena.
Loodusliku värvainena on kasutatud hariliku jaanikaunapuu vilju.

Harilik jaanikaunapuu - alternatiiv šokolaadile, kuna ei sisalda kofeiini ja
teobromiini.
Kõik vitamiinides sisalduv on kasulik ja ohutu!
Prenatal + on mugav manustada.
1 kapsel - väga mugav: pakendit ei pea endaga kaasas kanda ja võimalus, et vitamiini võtmine ununeb, on viidud miinimumini.
Prenatalsoodustab raseduse kulgemist, vähendab tüsistuste riski ja kaasasündinud anomaaliad, soodustab loote normaalset arengut.
Prenatal + varustab organismi ainult vajalikuga (Omega-3 polüküllastumata rasvhapped, vitamiinid ja mineraalid) ning aitab vältida raseduse ja imetamisperioodi ajal tasakaalustamata toitumise negatiivseid tagajärgi. Rangelt soovituslik ka alles rasedust planeerivale naisele vitamiinipuudulikkuse ennetamiseks.

TEE SIIN TASUTA CORAL CLUB KLIENDINUMBER SELLELT LINGILT https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=269669458537

Liitudes läbi selle lingi olen sulle personaalne nõustaja .
Saad infot kõikide terviseprogrammide kohta.
Või saada mulle email et soovid kliendinumbrit, siis teen ise Sulle selle.
Kõik Coral club tooted koheselt -20% jaehinnast.
Kliendinumber ei kohusta millekski, ostad vaid neid tooteid mida soovid/vajad. marjelei@hotmail.com
Kui oled liitunud ja soovid tooteid, kirjuta kõigepealt minule, annan parimad nõuanded, kuidas tooteid kõige kergemini on võimalik sinuni toimetada.