Need tüütud nahanäsad.

Paljudele ainult kosmeetiliseks veaks peetud , aga kole tüütud tegelased nahal. Millest see räägib ja kuskohast see tuleb?
Hiljuti viibisin pikalt seltskonnas, kes on tulihingelised enesearmastajad. Ja seda ühel erilisel moel. Nad armastavad oma keha ja tahavad neile alati ainult parimat pakkuda. Parimat riiet keha ümber, parimat toitu enda kehale ja parimat puhastust enda kehale. nende lugusid keha puhastustest oli väga põnev kuulata.
Üks lugu köitis aga minu tähelepanu eriti, sest minu käest on kordumatu arv kordi küsitud, kuidas vabaneda näsadest.
Kirjutan teile siia paari sõnaga sellest puhastuse käigust ja siis sellest tulemusest mis saadi.
...... Kui keha mingil ajahetkel ei suuda keha enda poolt tekitavaid toksiine ja väljast sisse tulevaid toksiine kahjutuks teha ja väljutada, siis ta annab selle ülessande lümfisüsteemile, mis proovib neid jääke läbi naha väljutada. teatud liiki mustus ja toksiinid aga tekitavad nahale näsasid.
Ta on puhastusi teinud erinevaid, küll lahtistiga , õli ja sidruni segu juues, mis tõmbab kolmeks päevaks inimese totaalselt rajalt maha, aga tulemus on suhteliselt normaalne. Kes teeb veepaastu puhastuseks ja lahtisteid sinna juurde. Kes teeb lahtistitega kuivpaastu aurusaunas jne. Neid võimalusi on palju, aga tihti on need keerulised protsessid, milleks peab pikalt end ette valmistama, et keha ja vaim sellega hakkama saaks.
Nüüd aga kulis ta meie programmist Colo vada 2. Uuris hoolega , mis moodi see kahe nädalane kuur kulgeb, mida tegema peab ja millised võivad tulemused olla. Avastades, et see on kordades lihtsam, kui kõik eelnevad puhastused mida ta läbinud on ja asus läbima programmi Colo Vada.
Tulemus.
Tema köha andis järele, nahk muutus ilusaks, kaal kahanes -3,8 kg. Ta on normaal kaalus inimene. Suurema kaaluga inimestel kaalukaotus suurem. Kuuri lõpus avastas ta, et kaenla alt ja kaelalt olid kadunud näsad. ALLES OLI ÜKS MIS OLI POOLE VÕRRA VÄIKSEM. Sellest innustatuna tegi ta veel ühe kuuri, kuu hiljem. Kadus ka see viimane näsa, silmanägemine paranes. Kõhu pidev turses oleks oli kadunud ja gaasid ei vaevanud enam. Näonaha toon muutus kordades ilusamaks ja kehal oli hea ja kerge olla. Nagu ta mulle ütles, parim tunne, mida varemate puhastustega ei saanud. Kokku kaalukadu 7,6 kg. Selga lähevad riided, mida viimati kooli ajal kandis. .....

KIRJELDUS: Program 2 Colo-Vada Plus on organismi puhastamise programm, mida võib kasutada dieetide ja paastumise täienduseks. Programm on mõeldud 14 päevaks ja hõlmab 3 etappi, mis võimaldab maksimaalselt suurendada jääkainete väljutamise efektiivsust, parandada seedeelundite tööd ja säilitada soolestiku kasulikku mikrofloorat.
:
Organismi puhastamise komplekssete meetmete (dieedid, nälgimine jne) kõrval võib kasutada Programmi 2 Colo-Vada Pluss, mis kujutab endast soovitusi teatud liiki toodete, mis on ette nähtud puhastusprotsessi optimeerimiseks javitamiinide-mineraalainete tasakaalu säilitamiseks, kasutamise järjekorra ja tarvitamise reeglite osas.
Programm on arvestatud 14 päevaks ja hõlmab 3 etappi, mis võimaldab maksimaalselt suurendada jääkainete väljutamise efektiivsust, parandada seedetrakti tööd, säilitada soolestiku kasulik mikrofloora, normaliseeridavitamiinide-mineraalainete tasakaalu dieedi ajal, varustades organismi kasulike ainetega ning vähendada miinimumini ebameeldivaid aistinguid.
1. etapp
ETTEVALMISTUS – 7 päeva
Programmi esimese etapi jaoks on ette nähtud 14 pakikest nr 1. Iga pakike nr 1 sisaldab: Ultimate, Mega Acidophilus, C-vitamiin, Lutsern, Cascara Sagrada, Droogisegu nr 2, Musta pähkli lehed.
2. etapp
PUHASTAMINE – 4 päeva
Programmi teise etapi jaoks on ette nähtud 8 pakikest nr 2 ja 16 pakikest pulbrit Kolo-Vada Mix. Iga pakike nr 2 sisaldab: Ultimate, Mega Acidophilus, C-vitamiin, Lutsern, Cascara Sagrada, Droogisegu nr 2, Musta pähkli lehed.
3. etapp
TAASTUMINE — 3 päeva
Programmi kolmanda etapi jaoks on ette nähtud 6 pakikest nr 3: Ultimate, Mega Acidophilus, C-vitamiin, Lutsern, Cascara Sagrada, DigestAble.
Programmi 2 Colo-Vada Pluss kuuluvad tooted avaldavad organismile järgnevat kasulikku mõju:
detoksifikatsioonilist;
lahtistavat;
ussidevastast, mikroobidevastast;
normaliseerivad seedetrakti mikrofloorat ja seedeprotsessi;
tugevdavad organismi ja avaldavad antioksüdantset mõju.
<
Cascara Sagrada — see on lahtisti, mis väljutab jääkaineid, aitab moodustada pehme, ärritust mittetekitava väljaheite ja tagab roojamise regulaarsuse.
Musta pähkli lehed avaldavad ussidevastast ja antibakteriaalset toimet, pärsivad paljude ussnugiliste liikide elutegevust, hoiavad ära käärimis- ja roiskumisprotsesse soolestikus, toimivad kerge lahtistina.
Ultimate on tasakaalustatud vitamiinide ja mineraalainete allikas. Võimaldab kompenseerida kasulike ainete puudujääki, optimeerib ainevahetust.
Lutsern on taimse proteiiini, vitamiinide, mineraalainete, teiste bioaktiivsete ainete allikas. Avaldab üldtugevdavat toimet, seob kolesterooli, hoiab ära erinevate aneemiate tekke võimaluse.
Teisel etapil on põhikomponendiks pulber Colo-Vada Mix . See on kiudainete allikas, mille tugeva paisumise arvel vee või mahlaga segamisel toimub soolestiku puhastamine. Pulbri koostisesse kuulub kaoliin, millel on limaskesti kattev ja adsorbeeriv toime; see seob endaga suure hulga seisma jäänud soolesisu, võimaldades pehmenenud seedejääkide massi kergesti organismist väljutada. Kaoliin adsorbeerib toksilisi aineid 40 korda enam omaenda kaalust.
Droogisegul nr 2 on detoksifikatsiooni, põletikuvastane ja antiparasitaarne toime. Taimsete komponentide kompleks stimuleerib seedetrakti sekretoorset funktsiooni ja motoorikat, aitab kaasa maksa töö parandamisele, tagab organismi detoksifikatsiooni tervikuna, vähendab põletikulisi protsesse.
Viimasel etapil toimub seedetrakti normaalse töö ja soolestiku mikrofloora taastamine. Naturaalsete probiootiliste kultuuride kompleks (bifidobakterid ja laktobatsillid) toote Mega Acidophilus koostises aitab kaasa soolestiku omaenda kasuliku floora taastumisele, osaleb vitamiinide sünteesis, parandab seedimist ja toitainete omastamist, reguleerib soolestiku peristaltikat. DigestAble kompenseerib seedeensüümide vähesust (amülaas, proteaas, lipaas, bromelaiin jt), parandab toitainete lõhustamist ja omastamist, normaliseerib seedetrakti tööd.
Soovid toodet võimalikult hea hinnaga, tee endale klubinumber https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163
Lisaks, enne kui toodet ostma hakkad, võta minuga ühendust. Aitan ja nõustan. Toitumise alane juhendamine + parim toetus.
Kirjuta meilile marjelei@hotmail.com