Kõikidele neile, kellele meeldib end iga päev hellitada

SINU IGAPÄEVASE TERVISE JA ENERGIA PAKETT ON MINU KÄES .

Kõik vajalik ja kogu perele.
See vaid kommiraha eest alla 2,5 €päev
Kiirematele tervise huvilistele komplekt tutvumishinnaga -10% soodsamalt.
KORALLIVESI 30 päevaks (30 pakikest)
H-500 60 kapslit
OOMEGA 3/60 60 kapslit
ALTIMEIT 30 kapslit
Kapslikarbike (3 korrust ja 8 lahtrit)
Infograafiline juhend pakikese sisu ja selle kasutamise kohta
Kõik kaunis pakendis.
KAS TEATE ET:
1. KORALLIPULBER (Coral Mine) annab vette puistates 2-5 minutiga 69 ioniseerunud mikro-ja makroelemendiga (millest üle kolmandiku on korallkaltsium) rikastatud joogivee, leelistab 1,5 l vähemalt kuni pH-ni 8,5, elavdab (laeb) seda -50 kuni -100 mV-ni; struktureerib seda ja alandab selle pindpinevust, samuti puhastab sorbendina biokeemiliselt kordi võimsamalt kui aktiivsüsi – kloorist, raskemetallide sooladest, orgaanikast. Korallivett tuleks juua SOOJANA ja hoida korgiga suletud pudelis (siis säilub vee laeng ehk redokspotentsiaal kauem).
2. H-500 on maailma VÕIMSAIM antioksüdant ruumalaühiku kohta! Ühele punavereliblele mahub 1500 ja rohkemgi ränidioksiidi kolloidosakest koos sellega seotud negatiivselt laetud vesinikuiooniga. Neid anioone tekib vette ühest kapslist kümme 25-s astmes tk – tõstes 230 ml vee laengut 3 minutiga ca 960 mV võrra ja andes niimoodi heatihti Looduses „maailmarekordilise” -750 mV – mida võib leida mõnest üksikust paigast Planeedil, sh Lõuna-Pakistanist Hunza orust loodusliku jääliustikeveena. Mida joovad mägilased kui „jääsuppi”, elades tihtipeale 120-140 aastat vanaks. Tassitäie vee pH tõuseb seejuures ca 2,23 ühiku võrra – vesi muutub 23 korda leelisemaks.
Nõnda kaitseb H-500 rakke vabade radikaalide eest kui ka annab tohutult energiat – iga oma elektroni ära andnud ja neutraliseerunud vesinikuaatom annab veega ühinedes ka ühe ATF-i molekuli. Ta ka struktureerib vett, mis paremini lahustab ja kannab laiali hapnikku. Seetõttu on ta suurepärane „energialaks” mis tahes psüühilises madalseisus, väsimuses, stessis, depressioonis; kohandumisel teise kliima- või ajavöötmega (reisimisel), kõrgusega (alpinistidel) jne; ägedate haiguste puhul, tippsportlastel tippkoormustel treenides ja võistlustel (vähendab piimhapet kuni 50%, samuti võistlusstressi); inimestel, kes soovivad lahti saada alkoholismist, suitsetamisest, kohvijoomisest – kõikjal, kus tekib palju vabu radikaale.
3. OMEGA 3/60 ühes kapslis öeldakse sisalduvat 300 grammi kala koguses asendamatuid polüküllastamata rasvhappeid. Just oomega-3-st on meil täna suur puudus ja vale vahekord oomega-6-ga – 1:15-st kuni 1:50-ni soovitava 1:1 kuni 1:2 asemel.
4. ALTIMEIT on võimas kompleksne bioaktiivne toidulisand, mis sisaldab olulisemaid vitamiine ja mineraale ning nende poolest külluslikke taimepreparaate.
Selle PAKIKESEGA on RING meie igapäevasele vee-, toitaine- ja energiavajadusele peale tehtud. Kui sellele lisandub veel ka eluterve psüühiline hoiak, kantud loovusest, tänust, imetlusest ja kaastundest; tervislik tavatoit ja mõnus terviseliikumine, õige hingamine, karastamine, uni, puhastamine ja kiirguskaitse, saab tervenemine olema tõhus ja kiire.


Liitumine ja tooted: https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163