Millised võimalused on siis, kui oled liitunud Coral Club-iga

Mis juhtub, kui Sa oled endale teinud klubinumbri tasuta https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163
20% allahindlust kõigile toodetele
Coral Club annab võimaluse igaühele osta kõrge kvaliteediga tervise, aktiivsuse ja pikaealisuse tooteid spetsiaalse klubihinnaga. Läbige registreerimine veebil ja saate 20% allahindlust jaehinnast! Klubiliikme numbri (CCI CD) aktiveerimiseks on teil vaja 90 päeva jooksul teie ankeedi registreerimise momendist teha tellimus ja tasuda starditellimuse eest. Starditellimuse minimaalne suurus moodustab 12 punkti ja see võib olla muudetud vastavalt firma Reeglitele.Kui 90 päeva jooksul ankeedi firmas registreerimise momendist ei ole starditellimust esitatud ja selle eest tasutud, teie klubiliikme number (ССI ID) annulleeritakse. Tellimuste esitamise võimaluse taastamiseks on teil vaja uuesti läbida registreerimise (firma veebi kaudu või ostes "Klubikaardi" müügiesinduses) ja uue klubiliikme numbri (ССI ID) saamise protseduur. 
Soovituste boonus
5% tarbijate/premium-tarbijate/assistentide, kes on kirjas teie esimeses liinis, tellimustest, arvestab firma teile Soovituste boonusena. Kui teie staatus firmas on Tarbija, saate kasutada Soovituste boonust oma isiklike tellimuste eest tasumiseks.Teie esimene liin - need on kõik klubiliikmed, kes on registreerunud teie soovituse alusel ja märkinud teid soovitajaks.Kutsu sõber Coral Club'i ja saa 5% tema ostudelt!
10% Täiendav tagastusallahindlus
Kogunud 500 punkti, saate võimaluse tagasi 10% kõikide teie ostude summalt! 500 punkti kogunemisel muutub teie klubiliikme staatus Tarbijast Premium-tarbijaks! Teil lisandub täiendav eelis – 10% tagastusallahindlus. Tarbija ja Premium-tarbija tasemed – need on esimesed sammud Coral Club'i Edu trepil. See on teie unikaalne võimalus muuta oma elukvaliteeti, kasutades selleks firma tooteid ja võimalusi!
Saada tooteid tasuta!

Vastavalt Marketing plaanile, saavad Coral Club'i Turustajad mitte ainult boonust summas 10-25% oma isikliku grupi kaubakäibest, vaid ka kindlaks määratud protsendi oma Direktorite kaubakäibest. Saadud boonustega te võite tasuda oma isiklike ostude eest, kulutamata seejuures sentigi pere eelarvest. Soovi korral te võite ka boonuseid rahaks vahetada ja saada firmalt tasu tehtud töö eest. Coral Club'iga on kõik võimalik!
Saada täiendavat tulu!
Nõustuge, et saada täiendavat tulu 200 kuni 900 EUR, praktiliselt midagi muutmata oma harjumuspärases graafikus - see on vahva! Kõigest mõned tunnid nädalas õpingutele ja aktiivsele tegutsemisele uute tarbijate ja Turustajate kaasamiseks – ja te saavutate sissetuleku taseme alates 200 EUR ja rohkem! Kas te lasete käest sellise võimaluse?!
Saada põhisissetulekut ja arendada äri !

Teid huvitab oma äri ülesehitamine ja arendamine? Siis on teie aste - põhisissetulek ja äri arendamine. Te hakkate osalema väljapaistvatel üritustel, huvitavatel treeningutel, elama täisväärtuslikku, aktiivset elu koos Coral Club'iga! Ja tulemusena muutuvad teie sissetulekute summad veelgi märkimisväärsemaks! Osalege programmides "Autoboonus" ja "Kinnisvara boonus", "Meistrite puhkused", kõige kõrgemal tasemel – Coral Club'i Meistrite tasemel tunnustuste saamisel. Ja seda kõigest 12–15 kuu aktiivse tegevuse, väljaõppe ja firma üritustel osalemise tulemusena!

Omada partnerlussissetulekut ja üles ehitada rahvusvahelise tasemega karääri !
Kes meist ei ole unistanud maailmas ringi reisida, tutvuda huvitavate inimestega, saada eredaid elamusi ja avastada uusi horisonte! Kahtlemata, igaüks! Aga kujutlege, et seejuures võib veel ka hästi teenida! Coral Club'i vaieldamatu eelis seisneb selles, et Turustajad võivad üles ehitada oma äri (otsida partnereid ja tarbijaid, tooteid pakkuda) praktiliselt kogu maailmas! Neid ei piira kontoriruumid ega rutiinne graafik! Passiivne sissetulek ja majanduslik stabiilsus - see on see, mille saavad Coral Club'i partnerid. Firma annab teile reaalse võimaluse üles ehitada rahvusvahelise karjääri!

Nautida tervist, aktiivset pikaealisust ja kõrget elukvaliteeti !
Meie firma unikaalsus seisneb terviklikus, süsteemses lähenemises inimesele, tema sotsiaalsetele vajadustele ja tervisele. Coral Club pakub tervise hoidmise ja aktiivse pikaealisuse tagamise kompleksseid lahendusi - ja need on meie tooted. Coral Club annab sotsiaalse aktiivsuse, teenitud tunnustuse saamise, isiksusliku potentsiaali realiseerimise, majandusliku stabiilsuse ja heaolu tagamise võimaluse - ja see on meie äri.

Saada igakülgset toetust, läbida tootekoolitusi ja äri arendamise koolitusi! 

Coral Club pakub unikaalseid koolituse tööriistu, mis on välja töötatud firma liidrite eduka kogemuse baasil. Õppige ise ja õpetage teisi! Firma spetsialist viivad regulaarselt läbi veebiseminare aktuaalsetel teemadel: tooted, uudistooted, edukate liidrite kogemus jm.

Üles ehitada omaenda äri suurimas rahvusvahelises firmas.
Aga mida teie arvate, kas on võimalik omada tulutoovat, huvitavat, riskivaba äri, mis toob kasu mitte üksnes majanduslike heaolule ja professionaalsele kasvule, vaid ka tervisele ja suurepärasele enesetundele? On võimalik! Omaenda äri ja oma elu juhtimine - see on variant julgetele, otsusekindlatele, aktiivse liidri eluhoiakuga inimestele.

Coral Club pakub teile:
Äri kui sissetuleku allikat
Äri kui karjääri
Äri kui kutsumust
Äri kui kindlustunnet homses päevas
Äri kui võimalust muuta maailma paremaks
Osaleda äri arengu süsteemis ja suurendada oma sissetulekut !
Äri arengu süsteem – see on Coral Club'i partnerite täiendav eelis
Osaleda "Meistrite puhkustel" alates Meistri järgust ja kõrgemale;
Osaleda programmis "Autoboonus" ja "Kinnisvara boonus" alates Meistri järgust ja kõrgemale.
Meistrite puhkus!
Kõigile, kes on huvitatud oma äri ja meeskonna edust, pakub firma unikaalset võimalust osaleda "Meistrite puhkustel". See on pretsedenditu ürituse formaat kõige väärikamatele ja edukamatele liidritele – hunnitu luksusklassi puhkus ja spetsiaalsed motivatsioonitreeningud, mida korraldatakse kogu maailmas ja mis on firma poolt täielikult kinni makstud.Kui te olete eesmärgi saavutanud ja tunnustuse ära teeninud, olete valmis arenema koos Coral Club'iga ja jagama mõttekaaslastega hindamatut kogemust, siis "Meistrite puhkused" ootavad teid! Meeskond – see on enamat kui lihtsalt tavaline inimeste grupp. Meeskonna koostoime loob erilise ühinemise efekti. Just seepärast ületavad meeskonna jõupingutused oluliselt selle üksikute liikmete jõupingutuste summa. Coral Club'i mõttekaaslaste ja edukate äriinimeste meeskond annab igale klubiliikmele võimaluse täiel määral oma potentsiaali avada.
Saada firmalt auto Mercedes-Benz programmis "Autoboonus"
Boonusprogrammi "Autoboonus" jaoks valis firma Coral Club sõiduauto margi, mida õigusega peetakse unikaalseks - Mercedes-Benz! See on hämmastav kvaliteet, hoolikus pisiasjades, liidripositsioon uute tehnoloogiate juurutamisel, efektne välimus, saksa praktilisuse ja igavese edasi, tulevikku pürgimise sulam ... Mercedes-Benzi stiil peegeldab Coral Club'i Meistrite isiksuse mitmekülgsust, kõrget sotsiaalset staatust, tervet eluviisi, edukust ja majanduslikku heaolu : https://ee.coral-club.com/business/auto-bonus/
Visioon
Iga päev hoiavad sajad tuhanded inimesed kogu maailmas Coral Club’i innovaatiliste toodete abil tervist, ilu, puhtust kodus ning tugevneb nende kavatsus elu paremaks muuta.
Me avame uusi võimalusi ettevõtluse arendamiseks kõigile, sõltumata rahvusest, nahavärvist, usutunnistusest, vanusest ja kogemusest.
Iga päev motiveerime inimesi astuma praktilisi samme enda ja oma lähedaste elukvaliteedi parandamiseks.
Me aitame inimestel tunda end paremini, enesekindlamalt ja sõltumatumalt.
Me innustame inimesi muutma maailma paremaks, hoolitsedes ökoloogia ja harmoonia eest.
Muutused saavad alguse igaühest
Ülemaailmne partnerite võrgustik, mille liikmed valivad igapäevaselt meie tooted, täidavad kogu maailma kindlustundega, et koos muudame selle maailma paremaks. Samas mõistab iga partner, et need muudatused on võimalikud ainult siis, kui nad algavad just temast. Nii aitame oma väikeste sammudega tervise, ilu ja puhtuse teel kaasa parema tuleviku ülesehitamisele.
R&D Coral Club
Järgides innovaatilise ettevõtte positsiooni arendamise ja tugevdamise suunda, teatas Coral Club 2016. aasta sügisel uurimiskeskuse loomise alustamisest Jaapanis asuval Okinawa saarel. Keskuse ametlik avamine on kavandatud 2018. aastaks.
Coral Club’i tootmine
USA-s, Kanadas, Saksamaal, Prantsusmaal, Jaapanis, Koreas ja Venemaal arendab Coral Club kahte suunda tootmises: enda oma ja lepingulist.
Mahukad investeeringud oma tootmisesse võimaldavad ettevõttel tagada turustajate kindlustunde mitte ainult toodete kvaliteedi, vaid ka, mis pole sugugi vähem tähtis – tarnete õigeaegse käivitamise, logistika ja koguste osas.
Coral Club’i pakutavat lepingulist tootmist teostavad turuliidrid – ettevõtted, mis on tervisliku eluviisi toodete, kosmeetikatööstuse ja kodukaupade tootjate reitingu esireas. https://ee.coral-club.com/company/
TÄHELEPANU
Kui teed postituse alguses olevalt lingilt endale klubinumbri, siis olen sinu soovitaja, sponsor ja konsultant ühes isiksuses.
Minuga saab ühendust telefonil +372 56653119
meil: marjelei@hotmail.com või marje.leika@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/marje.lei.5
Instagram: https://www.instagram.com/leikamarje/