Teadlased on kindlaks teinud, et 2500 koralli liigist maa peal on valged Sango korallid inimese tervisele kõige kasulikumad. Sango korallide uuring näitas, et need koosnevad kaltsiumist, magneesiumist, kaaliumist, naatriumist ja paljudest olulistest mikroelementidest. Kuid koralli kõige olulisem komponent on kaltsium. See mõjub pärssivalt üle 100 tõsise haiguse, eriti kasulik tarbimiseks lapsetele, rasedatele naistele, üle 40-aastased inimesed.
Sango korallide struktuur ja nende keemiline koostis on väga sarnased inimese luude struktuurile ja keemilisele koostisele, mis võimaldab laialdaselt kasutada korallid proteeside ja implanteerimise jaoks.
Praegu on Okinawas,  Sango korallide töötlemine  tööstuslikult arenenud. Lõplikku toodet nimetatakse korallkaltsiumiks. Korallkaltsiumi pulber vees ei lahustu. Kuid Sango korallipulbrist valmistatud korallivees on suurepärased omadused.
Purustatud korallid parandavad vee kvaliteeti ja selle bioloogilisi omadusi, küllastades seda kaltsiumi ja kasulike makro ja mikroelementidega. Koralliliiva mikroelemendid lähevad ioonseks lahuseks, soodustavad toitainete paremat imendumist ja tervise seisundi parandamist paljudest haigustest, sealhulgas kroonilistest haigustest võitu saamisel.
Korallivesei muudab happe-aluse tasakaalu leeliselisuse suhtes. Korallivee vesinikuindeks (pH) suureneb 8,5-9-ni, sõltuvalt lahuse kontsentratsioonist. See korallivee üllatavalt kasulik omadus on inimese keha jaoks väga oluline. Praktiliselt kõik vedeliku süsteemisd mis inimorganismis on, on kas neutraalsed või nõrgalt aluselises keskkonnas, välja arvatud maomahla pH maomahla on - 1,0; Terve inimese veri - 7,43; terve inimese lümf lümf - 7,5; sülg 7.4. Kui tasakaal muutub,siis süsteemi happesus suureneb ja on paljude haiguste üheks põhjuseks. Tuleb märkida, et vee puudus viib erinevate tervisehädadeni, nende hulgas:  verehaiguste, immuunsüsteemi häired, kiiresti paljunevad viirused ja bakterid, nende sattumist verre, imenduvad halvasti vitamiinid ja mineraalaineid, on veresoonte, südame, liigeste, vere- ja paljud teised patoloogilised haigestumised.  Kõik organdsüsteemid kehas, kaasa arvatud vähk. Kui kogu keha süsteemid muutuvad leelisemaks ja tavapärane happe-aluse tasakaal taastub, hakkab inimese tervis taastuma. Keha otsib pidevalt leeliselist reservi, et neutraliseerida liigseid happeid. See reserv on ainult üks - luud. Kaltsium, mis asetatakse ükskõik millesse vedelikku, neutraliseerib liigse happesuse. Kui inimene toiduga või toidulisandiga oma varusid ei täienda, siis hapete neutraliseerimiseks , hakkab mingil hetkel organism seda võtma luudest, põhjustades luude pehmenemine - osteoporoos.
Vee puudus- pärsib  erinevate ensüümide tööd ja ainevahetus üldiselt on häiritud. Organism püüab olukorda parandada, ta hakkab aktiivselt võtma kaltsiumi luudest, kuid puudulik ainevahetust, see viibib erinevates kohtades (sapipõis, neerud, selg, liigesed). Normaalne kaugus annab atsidoos, sealhulgas, hapnikuga protsesse, et kasutada "Coral Complex" parandab hapniku transporti.
Korallkaltsiumi lahuse looduslik pH on 10-11. Seetõttu on see tugev leelistav toime, tugevdab keha ja organsüsteeme, mis säilitavad happelise baasi tasakaalu optimaalsel tasemel.
Korallivees on veel üks väga oluline omadus. Vee oksüdatsiooni-vähendamise potentsiaal (ORP) nihkub negatiivsete näitajate suunas. Korallkaltsiumi töökogus vees on -200 millivolti. Kui vett oli ORP-l väärtus 150 millivoldi võrra enne korallide kokkupuudet, siis pärast korallipulbriga töötlemist on korallivee-ORP -50 millivolti. Ja see vastab juba ORP optimaalsetele indeksitele keha kudedevaheliste rakkudevaheliste vedelike jaoks. Sel juhul ei pea keha rakud kulutama täiendavat energiat redokspotentsiaali võrdsustamiseks ja energia suunatakse rakusisesele ainevahetusele.
Külmutatud korallivee moodustab ideaalse lumehelvestruktuuri.
Üksi ise on pulbristatud korallipulber üsna tugev looduslik sorbent. Kui segatakse veega, absorbeerib ta aktiivselt klooriühendeid. Kloor, mis esineb vees orgaaniliste ühendite kujul, on eriti ohtlik keha bioloogilistele struktuuridele. Puhas kloori eemaldamise meetodit ei ole, muutmata vee füüsikalis-keemilisi omadusi. Isegi filtrid ei suuda 100% puhastada.
Lisaks vähendab korallkaltsium vee pindpinevust.
Paljude oluliste mineraalide sisaldus korallkaltsiumis annab neile vett kogustes, mis on piisavad inimkeha kudede koostisele. Mikroelemendid on organismi kergesti seedimiseks kättesaadavad.
Coral Mine Vee kõrge kaltsiumi sisaldus on kergesti ligipääsetav ja bioloogiliselt omastatava kujul,  Kaltsiumi puudulikkus põhjustab rohkem kui 100 haigust.