Igapäevane ja asendamatu kombo!

KOOSTIS:
KORALLIVESI 30 päevaks (30 pakikest)
H-500 60 kapslit
OOMEGA 3/60 60 kapslit
ALTIMEIT 30 kapslit
Kapslikarbike (3 korrust ja 8 lahtrit)
Infograafiline juhend pakikese sisu ja selle kasutamise kohta
Kõik kaunis pakendis.
KAS TEATE ET:
1. KORALLIPULBER (Coral Mine) annab vette puistates 2-5 minutiga 69 ioniseerunud mikro-ja makroelemendiga (millest üle kolmandiku on korallkaltsium) rikastatud joogivee, leelistab 1,5 l vähemalt kuni pH-ni 8,5, elavdab (laeb) seda -50 kuni -100 mV-ni; struktureerib seda ja alandab selle pindpinevust, samuti puhastab sorbendina biokeemiliselt kordi võimsamalt kui aktiivsüsi – kloorist, raskemetallide sooladest, orgaanikast. Korallivett tuleks juua SOOJANA ja hoida korgiga suletud pudelis (siis säilub vee laeng ehk redokspotentsiaal kauem).
2. H-500 on maailma VÕIMSAIM antioksüdant ruumalaühiku kohta! Ühele punavereliblele mahub 1500 ja rohkemgi ränidioksiidi kolloidosakest koos sellega seotud negatiivselt laetud vesinikuiooniga. Neid anioone tekib vette ühest kapslist kümme 25-s astmes tk – tõstes 230 ml vee laengut 3 minutiga ca 960 mV võrra ja andes niimoodi heatihti Looduses „maailmarekordilise” -750 mV – mida võib leida mõnest üksikust paigast Planeedil, sh Lõuna-Pakistanist Hunza orust loodusliku jääliustikeveena. Mida joovad mägilased kui „jääsuppi”, elades tihtipeale 120-140 aastat vanaks. Tassitäie vee pH tõuseb seejuures ca 2,23 ühiku võrra – vesi muutub 23 korda leelisemaks.
Nõnda kaitseb H-500 rakke vabade radikaalide eest kui ka annab tohutult energiat – iga oma elektroni ära andnud ja neutraliseerunud vesinikuaatom annab veega ühinedes ka ühe ATF-i molekuli. Ta ka struktureerib vett, mis paremini lahustab ja kannab laiali hapnikku. Seetõttu on ta suurepärane „energialaks” mis tahes psüühilises madalseisus, väsimuses, stessis, depressioonis; kohandumisel teise kliima- või ajavöötmega (reisimisel), kõrgusega (alpinistidel) jne; ägedate haiguste puhul, tippsportlastel tippkoormustel treenides ja võistlustel (vähendab piimhapet kuni 50%, samuti võistlusstressi); inimestel, kes soovivad lahti saada alkoholismist, suitsetamisest, kohvijoomisest – kõikjal, kus tekib palju vabu radikaale.
3. OOMEGA 3/60 ühes kapslis öeldakse sisalduvat 300 grammi kala koguses asendamatuid polüküllastamata rasvhappeid. Just oomega-3-st on meil täna suur puudus ja vale vahekord oomega-6-ga – 1:15-st kuni 1:50-ni soovitava 1:1 kuni 1:2 asemel.
4. ALTIMEIT on võimas kompleksne bioaktiivne toidulisand, mis sisaldab olulisemaid vitamiine ja mineraale ning nende poolest külluslikke taimepreparaate.
Selle PAKIKESEGA on RING meie igapäevasele vee-, toitaine- ja energiavajadusele peale tehtud. Kui sellele lisandub veel ka eluterve psüühiline hoiak, kantud loovusest, tänust, imetlusest ja kaastundest; tervislik tavatoit ja mõnus terviseliikumine, õige hingamine, karastamine, uni, puhastamine ja kiirguskaitse, saab tervenemine olema tõhus ja kiire.
Tervisepakikese HIND: 65.62.
Kui osta neidsamu tooteid eraldi, maksaks see 72.55. LISAKS saate kauni ja praktilise KAPSLIKARBIKESE, milles Igapäevatervist mugavalt kaasas kanda. Ja vaba ruumi jääb ülegi!
INFOGRAAFILINE juhend annab täpselt ja piltlikult teada, mida, millal ja kui palju manustada, ilma et peaks seda enam otsima „paksudest kataloogidest”. Nii et Tervisepakike ka KOOLITAB meid meeldejäävalt.
KAUNIS PAKEND võimaldab seda kasutada ka originaalse terviseKINGITUSENA oma sugulastele, sõpradele ja tuttavatele. Juba ühe kuuga võib see teha imet!