MUSTA PÄHKLIPUU LEHED - TAIMRAVI KÕIGE VASTU

Musta pähklipuu lehed – parasiitide vastu, kesknärvisüsteemile, bronhide raviks
Must pähkel on oma kodumaal Põhja-Ameerikas kõrgelt hinnatud tänu selle koostises olevate looduslike ainete tõhusale toimele. Taim sisaldab polüfenoole, juglooni, C-vitamiini, karotiini, B1-, B6-, F-, E-vitamiini, eeterlikku õli, orgaanilisi happeid, tanniine jt aineid. On oluline märkida, et juglooni ja polüfenoolide kontsentratsioon musta pähkli lehtedes on 2-4 korda suurem kui invasioonide, seedetrakti haiguste, kroonilise ekseemi ja diateesi korral. Kasutatakse organismi puhastamise ja tervendamise kompleksprogrammides.
Toode Musta pähkli lehed on loodustoode, millel on sooleparasiitide vastane, antibakteriaalne, põletikuvastane toime. See on soovitatav eriti eakatele, kel on kalduvus kõhukinnisusele.
Aktiivkomponentide toime:
Jugloon on musta pähkli peamine ja väga väärtuslik toimeaine. 500-700 kg looduslikust toormest saadakse kõigest 100 g jugliooni! Normaliseerib soolestiku tööd, toimib kõhukinnisuse korral pehmetoimelise lahtistina. On efektiivne bakterite, seente ja ussnugiliste vastu. Juba Hippokrates kasutas seda helmintide väljutamiseks. Lõuna- ja Põhja-Ameerika rahvameditsiinis kasutatakse tänapäevalgi sedasama vahendit solkmete ja paelusside vastu.
Flavanoididest tulenevad antioksüdantsed ja spasmolüütilised omadused, samuti lõõgastavad need silelihaseid.
Linoleenhape osaleb aktiivselt rasvarakkude lõhustamisel ja madala tihedusega kolesterooli vähendamisel, mis on üks ateroskleroosi ja maksa rasvdüstroofia põhjuseid. Linoleenhape on väga oluline inimese organismile, sest kuulub rakumembraanide, närvikiudude ja silma võrkkesta kosstisesse. Seda ei sünteesita inimese organismis ja seda peab saama toidust.
Tanniinid (parkained) mõjuvad limaskestadele, vähendades ärritust ja suurendades kudede tihedust, on põletikuvastase toimega. Tanniinid moodustavad läbitungimatu kile, mis isoleerib limaskestad edasise kahjustamise ja infektsiooni sissetungi eest ning kiirendab seeläbi paranemist.
Kasutamine:
Toote Musta pähkli lehed peamised toimed:
soolenugilistevastane – erinevate invasioonide, nii ägedate kui krooniliste korral
antibakteriaalne
kerge lahtisti
põletikuvastane
antioksüdantne
Koostis:
Musta pähklipuu lehed 487, 5 mg
100 tabletti