Ilma veeta elu ei ole!

Inimene koosneb 12 süsteemist, mis omakorda koosnevad organitest, need omakorda kudedest ja need omakorda rakkudest. Seega meie kõige olulisem tegur kehas on imepisike rakk!
Kujutage ette, et see rakk on meie keha kuninganna! Me oleme terved ainult siis, kui tema on terve. Kõik rakud on samasugused, aju, süda, neerud... jne! Emakas näiteks teeb ainult ühte tööd, tema sees on vili. Aga maks teeb 500 erinevat asja ja sealhulgas peab hoolitsema ka selle eest, et kogu organism ei oleks mürgitatud ja et ka emakas saaks tööd!
On 5 süsteemi, mis hoolitsevad keha puhas olemise eest! Me koosneme 75 % veest. Kui panna meid suure raskuse alla ja kõvasti vajutada, siis mis meist üle jääb, näeb välja nagu vana kilekott. Isegi natuke hirmus mõelda, et inimene , keda sa armastad , on 75 ja enam % vesi. Isegi tint on 98% vesi. Seega kui me hakkame oma organismi puhastama, siis me puhastame eelkõige vett. Aga me oleme niimoodi ehitatud, et kõik meie elundid on üksteisest eraldi. kujutage ette, et oleme suur kilekott ja selle sees on veel 100 kilekotti, mille sees erinevad vedelikud. Ja kõik kotikesed on aukudega. kogu aeg need vedelikud liiguvad. Ja see ongi lihtsustatult, kuidas kogu anatoomia välja näeb.
Rakus on tuum ja selles on geneetiline informatsioon. Üks rakk elab 25 päeva ja siis ta sureb. Mõned rakud elavad 120 päeva , mõni 3 päeva. Rakus on patareid, kus säilub energia ja kus on samuti vesi, aga see pole tavaline vesi, see on laetud vesi. Selle nimi on tsütoplasma. Plasma nagu televiisor ja päike. Meil on veel vesi ja lümf ning veres on samuti plasma. Seega me koosneme energeetiliselt laetud veest. Seega juues õige laenguga vett , siis see saab teha imesid. Seetõttu peab pinge plasmas olema piisav. Inimesed võivad olla kõrge energeetikaga.( Need on väga võimsad elekrtolüüdid) Siis on inimesed väga rõõmsad, õnnelikud, ehitavad kõike, paljunevad jpm. Lapsed on kõik sellised. Aga on inimesi , kellel on elektrolüüt nõrk. Siis inimene haihtub, muutub kurvaks, on masenduses, kuri , vihane, hakkab imustama teiste asju, sest endal energeetiliselt pole.
Seega parim mida teha saad on juua kõrge kvaliteediga, laenguga 8,6 PH , mineraliseeritud Coral Mine vett. See vesi on hetke turu suur liider. Ja oma hinnaklassis odavaimate killas.
KAMPAANIA 5+1. Ära maha maga
Kirjad postkasti
marjelei@hotmail.com
Coral-Mine on looduslik toode, mis on valmistatud Jaapani süvavee korallidest, mida saadakse Jaapani merest Okinawa ja Tokunosima saarte lähedusest.
Coral-Mine reguleerib mineraalide tasakaalu ja normaliseerib kõikide organite ja süsteemide tööd.
Vette asetatud kotikene rikastab vee kasulike mineraalidega: taastab organismi vee ja soolade tasakaalu, mõjutab positiivselt neerude ja seedeelundite tööd, reguleerib arteriaalset vererõhku.
Toetab luu- ja sidekoe kasvu. Mõjutab positiivselt organismi üldseisundit, avaldab vähest toniseerivat toimet.
Omadused
Toode reguleerib vee ja soolade ning hapete ja aluste tasakaalu ning parandab organismi üldseisundit. Normaliseerib ainevahetust ja täiendab organismi energiavarusid. Kasulik sportlastele ning füüsilise ja vaimse pinge korral.
Kõik tootes Coral-Mine sisalduvad mineraalid aitavad normaliseerida organismi valkude, lipiidide ja nukleiinhapete ainevahetust. Magneesium ja kaltsium toetavad efektiivselt tugi- ja liikumiselundite funktsiooni ja aitavad kaasa luu- ning sidekoe uuenemisele. Reguleerib koos naatriumiga südame ja veresoonkonna tööd, toetab südame ja veresoonte tervist. Magneesium ei osale mitte üksnes närviimpulsside edasiandmises, vaid normaliseerib närvisüsteemi tööd ning aitab saada üle depressioonist. C-vitamiin toimib antioksüdandina ja takistab organismi enneaegset vananemist. Tasub märkida, et mainitud komponentide kombinatsioon toimib sünergiliselt. Iga komponendi kasulikud toimed võimenduvad teiste komponentide mõjul.
Soovitatakse mineraalide kombinatsioonina joogivette. Parandab vee organoleptilisi omadusi.
Kasutamine: asetada 1 pakike (ilma avamata) 1,5 liitrisse vette (vee kogust võib 2-3 korda vähendada). Soovitatakse kasutada pudelivett või filtreeritud vett. Vesi on 5 minuti pärast tarbimiseks valmis. Soovitav on vesi tarbida ära ühe päeva jooksul.
Kirjuta mulle, ma saadan sulle Veelisandi pakiautomaati või lausa koju postkasti!
marjelei@hotmail.com
Päikest