Mikrohüdriin- nooruse ja reipuse tagala!

Mikrohüdriin on võimas antioksüdant, mis pärsib aktiivselt vabade radikaalide toimet ja kaitseb organismi maksimaalselt isegi kõige agressiivsemate vabade radikaalide eest. Toote kasutamine annab selliseid positiivseid tulemusi, nagu vastupidavuse ja töövõime suurenemine, immuunsuse tugevnemine, hoiab ära enneaegset vananemist, laeb organismi võimsa energiavooga.
Aktiivkomponentide toime:
Mikrohüdriin suurendab vastupidavust füüsilise koormuse, spordi või raske töö ajal. See unikaalne toode aitab juba nädalaajalise kasutamise järel alandada piimhappe taset 24%-ni ja eemaldada see kiiresti lihastest, kiirendades nende koormusjärgset taastumist. Leevendab valuaistinguid, suurendab lihaskoe elastsust ja toonust, võimaldab kergesti taluda ülekoormust, mis muudab selle toote väga populaarseks sportlaste seas.
Varustades organismi võimsate antioksüdantidega, suurendab rakuenergia sünteesi, mida toodetakse mitokondrites valkude, rasvade ja süsivesikute lõhustumise tulemusena. Selle protsessi tulemusena moodustunud elektronid kantakse edasi kõikidele rakkudele ja need osalevad rakuhingamises, taastades adenosiintrifosfaadi (ATP) – nikotiinamiidadeniindinuk leotiidfosfaadi (NADP) aktiivse vormi, mis suurendab organismi energiapotensiaali. See on väga oluline, sest piisav energiavaru tagab füüsilise ja vaimse töövõime, parandab kahjustatud elundite ja kudede taastumist, ainevahetust, ja on väga oluline võitluseks patogeensete bakterite ja haigustega.
Aktiivselt vabade radikaalide toimet maha surudes, hoiab Mikrohüdriin ära tervete rakkude oksüdeerumise ja taastab organismis soodsa aluselise keskkonna, aidates kaasa intensiivsele vere küllastumisele hapnikuga. Just aluselises keskkonnas omastab rakk hapniku paremini ja kiiremini, sellega paraneb ka rakkude toitumine ja ainevahetus. Seepärast on organismi tugevdamiseks äärmiselt oluline suurendada vere hapnikusisaldust.
Toode parandab ka terve rakkudevahelise vedeliku bioloogilisi omadusi ja pindpinevust, mis suurendab oluliselt rakkude hüdratsiooni ja nende võimet toitaineid paremini omastada.
Kasutamine:
Mikrohüdriin toetab sihipärase energiaga:
– immuunsüsteemi, suurendades vastupanuvõimet viirustele ja bakteritele
– südame-veresoonkonda, parandades rakkude toitumist ja ainevahetust
– seedeelundkonda, aidates kaasa toitainete paremale omastamisele
– lihaskonda, suurendades lihaste elastsust ja toonust
60 kapslit
Koostis:
Mikrohüdriin (kaaliumtsitraat, magneesium, askorbaat, ränidioksiid, magneesiumsulfaat, vesi, kaltsiumhüdroksiid, mannitool, päevalilleõli, sidrunhape, kaaliumkarbonaat) 300 mg