Stressivastased mehhanismid


Raku kaitsmine vabade radikaalide eest on kõige peenem ja efektiivsem mehhanism organismi energia suurendamiseks. Mikrohüdriin Pluss on üks ohututest antioksüdantidest. See kaitseb rakumembraane (eriti neuronite membraane) hävingu eest.
Coral Letsitiin taastab närvirakkude müeliinkesta, mõjutab närviimpulsside liikumiskiirust neuronite jätketes (see on üks tähtsamaid nende täisväärtusliku töö näitajaid), suurendab elujõudu ja vaimset töövõimet.
Evening Formula spetsiaalselt valitud komponendid mõjuvad efektiivse rahustava vahendina.
Kesknärvisüsteemi funktsionaalsele aktiivsusele mõjub efektiivselt toode NeuroBright. Taimsete komponentide kompleks kindlustab ajurakkude täisväärusliku töö, parandab vaimseid võimeid, mälu, tähelepanu, aitab stressi leevendada.
Griffonia on vajalik nii kesknärvisüsteemile kui ka perifeersele närvisüsteemile. See soodustab ärevustunde ja depressiooni vähenemist.
On vaja hoida organismis veevarude optimaalset tasakaalu, eelistades puhast biosaadavat (organismis hästi omastatavat) vett ehk Coral Mine.
Organismis vähene veejoomine alandab järsult kesknärvisüsteemi töövõimet.
Mikrohüdriin Pluss (Microhydrin Plus) 1 kapsel 1 kord päevas söögiaegade vahel, peale juua klaas vett, võib lahustada kapsli klaasitäies vees, tarvitada kuurina 1-2 kuud
Grifoonia (Lihtlehine tujukaun) 1 kapsel 2 korda päevas
Coral Letsitiin 1 kapsel 2 korda päevas
MindSet 1 kapsel päeva esimesel poolel
Evening Formula 1 kapsel 1 kord päevas söögi ajal päeva teisel poolel