Anna elule maitset! B grupi vitamiinid!

Aju jaoks on kõige olulisemad B-grupi vitamiinid: isegi minimaalne B-vitamiini puudus häirib ajutegevust, mõjutades nii mõtlemist kui ka tundeid. B-grupi vitamiinid aitavad ka glükoosi – organismi kütust – energiaks muundada. Sestap ongi B-vitamiinide peamiseks tunnuseks just väsimus ja meeleolumuutused, aga ka muud neuroloogilised häired, kognitiivse funktsiooni halvenemise ning erinevad naha ja juuste probleemid.
B-grupi vitamiine leidub peamiselt täisteratoodetes, pärmis, pähklites, seemnetes, idudes, aga ka liha, kala, muna, aed- ja puuviljatoitudes. Kuigi B-vitamiini allikate loetelu on pealtnäha pikk, võib intensiivse elutempoga perioodidel neist siiski vajaka jääda.
Üheks B-kompleksi vitamiinide puudujäägi põhjuseks on tasakaalustama ning suurenenud töödeldud toiduainete tarbimine, millest seetõttu suurem osa B-vitamiine on kaduma läinud. Teiseks põhjuseks on rohke suhkru tarbimine, mille tulemusena tekib organismi soolestikus B-vitamiinidele mittesobiv mikrokliima. Samuti aitavad puudujäägi tekkimisele kaasa kõrgenenud stress, intensiivne füüsiline koormus, sagedane kõrge kofeiini sisaldusega jookide joomine (kohv, energiajoogid, kange tee), antibiootikumide ja diureetikumide manustamine.



Coral Clubi`s on B-grupi vitamiinide puudujäägi kõrvaldamiseks olemas suurepärane toode, tasakaalustatud B-vitamiinide kompleks TASTY B (laimimaitselised närmistabletid)

Koostis:
B1-vitamiin 1,1 mg, B2-vitamiin 1,4 mg, nikotiinamiid 16 mg, B6-vitamiin 1,4 mg, foolhape 200 mcg, B12-vitamiin 2,5 mcg, biotiin 50 mcg, B5-vitamiin (pantoteenhape) 6 mg, abikomponendid.

Aktiivkomponentide toime
B1-vitamiin (tiamiin) osaleb aktiivselt rakusisese ainevahetuse regulatsioonis ning süsivesikute, valkude ja rasvade metabolismis. Oluline normaalseks närvisüsteemi funktsioneerimiseks: parandab mälu ja taibukust, ennetab ajurakkude vananemist, aitab stabiliseerida emotsionaalset seisundit.
B2-vitamiin (riboflaviin) osaleb ATP molekulide sünteesis, oluline element energia tootmises. Toetab silmade ja maksa tööd, osaleb närvirakkude sünteesis, parandab vereringet.
B3-vitamiin B3 (niatsiin) soodustab normaalset aine- ja energiavahetust, aitab kontrollida kolesteroolitaset organismis, ennetab aterosklerootiliste naastude teket veresoonte seintele. Mõjub organismile rahustavalt, leevendab ärritust, apaatiat ja stressi.
B5-vitamiin (pantoteenhape) soodustab kesknärvisüsteemi töö efektiivsust, tugevdab immuunsüsteemi. Parandab üldist organismi toonust, võitleb väsimusega ja suurendab organismi vastupidavust ja vastupanuvõimet.
B6-vitamiin (püridoksiin) koostöös foolhappe ja B12-vitamiiniga toetab närvi- ja südame-veresoonkonna süsteemi tervist. Osaleb valkude, hormoonide ja punaste vereliblede sünteesis; vajalik B-12 vitamiini omastamiseks.
B7-vitamiin (biotiin, "ilu vitamiin") vajalik kerarakkude arenguks ja jagunemiseks, kuna osaleb nukleiinhapete sünteesis. Oluline keratiini moodustamisel (põhiline juuste "ehitusmaterjal") ja juuksejuurte normaalseks arenguks. Selle koostises on väävel, mis on vajalik kollageeni sünteesiks, mis omakorda säilitab ka naha elastsust.
B9-vitamiin (foolhape) mõjub positiivselt kudede kasvule ja arengule, soodustab immuunsüsteemi ja südame-veresoonkonna süsteemi tööd. Osaleb aminohapete, ensüümide ja vereloome sünteesis, aitab normaliseerida maksa ja seedesüsteemi tööd. Oluline naise reproduktiivse tervise toetaja.
B12-vitamiin (tsüanokobalamiin) aitab ennetada aneemia teket, tõstab organismi energiataseme normi, toetab närvisüsteemi tervist, parandab kontsentratsioonivõimet, mälu ja nutikust.

Tasty B aitab
- säilitada närvisüsteemi ja südameveresoonkonna süsteemi tervist
- varustada organismi energiaga, võidelda väsimuse ja apaatiaga
- parandada keskendumisvõimet, mälu ja taibukust.
- säilitada naha, juuste ja küünte ilu.

Toode ostmiseks võtke meiega ühendust. 20% soodustuse saamiseks võib liituda tasuta ja kohustustevabalt Coral Club terviseklubiga. Omades kliendinumbrit , saab teha ostud endale mugaval moel. Liitumiseks terviseklubiga täitke ankeet sellelt lingilt. https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163