Kui tahad tervist taastada, siis loe seda ja sa veendud, et miski pole võimatu!

Süsteemne kehale lähenemine annab alati väga head tulemused. 
See mis meil alati peaks toodete foonina kasutusel olema, on Detox programm ja sinna peale peaks kombineerima need tooted, millega soovitakse keha aidata. 
Detox programmis on sellised tooted, mida võib liigitada asendamatute toodete hulka ja ilma milleta tervis lihtsalt ei ole võimeline ise taastuma. Ensüümid ja fermendid- see on põhimõtteliselt üks ja see sama. Tänapäeva ühiskonnas on fermentide puudus kriitilisel tasemel. Eriti suure löögi all on lapsed, sest laste organism ei ole suuteline ise fermente tootma sellisel tasandil, et keha saaks esmaste tegevustega ise ideaalselt hakkama. Laste kehad on üle koormatud vale toiduga, mille ümbertöötamiseks keha vajab topelt kogust fermente. Sest paljud annavad oma lastele magustatud jooke, topelt töödeldud toiduaineid, näiteks kartulikrõpsud, saiakesed, popcorn, makaronid, maiustused jne. Sellises toidus on puudulik toidu oma fermendid. Selline toit ei soodusta seedimist mitte mingil moel. Ja lapsed on väga tihti haiged ja juba päris varases eas omavad haiguseid, mis on hoopis vanema inimgrupi omad. Kuidas seda kõike kompenseerida, ongi fermentide eraldi lastele juurde andmine.
Detox programm sobib kõigile ja on vajalik kõigile. Mis seal sees on? Seal on vesi, antioksüdandid, fermendid ja letsitiin, ehk head rasvad. Need on asjad, mida meie keha vajab igapäevaselt, olenematta vanusest , kasvust või soost!
Kes teab tervise konseptsiooni, ehk teisisõnu, mida keha vajab, et olla terve. Seal on siis joota keha , sest me kõik teame, et keha koosneb suuremal määral veest- vesi on detox programmis olemas. Sööta- kvaliteetsed toitained, millest saame puhtaid mikro-makro elemente. 
Puhastused iga poole aasta tagant. Need on siis lümf, parasitaalne ja jämesool. 
Kaitse vabade radikaalide ning elektromagnet kiirguse eest.
Kui inimene ütleb, et temal on diabeet, siis peab ilmtingimata alustama detox programmist, seejärel vaatama, mis on esmane filter, mis vajab turgutamist, reeglina on see maksafilter ja sellisel juhul lisame detoxile veel fandetoxi ja zaferani. Puhastame ja aitame keha suurimat filtrit, see on alustala , millest hakkab tervenemine pihta. Missugust rolli mängib siin vesi- see on lausa üüratu roll, sest millest iganes konsentraati kehas on vaja lahjendada, kasutab keha ainult vett. Veresuhkur kõrge, kasuta vett. jne Loomulikult tuleb ka tähelepanu pöörata sellele, et milist vett peaks jooma. Igasugune vesi meile lihtsalt ei sobi. 
Need inimesed kes on aru saanud Coral Club toodete headusest, tekib mingi moment selline tunne, et kui vaid oleks raha, viiks terve poe tühjaks. 
Peab vaid meeles pidama, et me ei ravi, vaid taastame organismi. Me anname kehale tööriistad, et ta saaks meie heaks võimalikult hästi töötada. On vaid vaja aru saada, et kui me anname kõik vajaliku, siis keha suudab ise terveneda ja taastuda. 
Kui keha on puhastatud, ehk siis on tehtud antiparasitaalne kuur ja võimalusel Colo Vada, siis oht millistesse iganes haigustesse nakatumine jääb kaduv väikeseks. 
Probleemid südamega- mida on vaja südamele? Millest algavad suurimad probleemid südamega, nagu rütmihäired ja põletikud jne. Reeglina mängib siin suurt rolli just nimelt paks veri. Verd saame vedelamaks ainult vee ja fermentidega. Lisaks on vaja südamel oomega 3 rasvhappeid, kaaliumi ja magneesiumi. Lisaks mõjub südamele suurepäraselt toode Q10- mis on kunagi saanud Nobeli preemia. On olemas toode nagu Pentocan- mis töötab täpselt nii nagu vaja ja on südamele ja veresoontele ääretult suureks abimeheks. On olnud palju katseid vabatahtlikega, kes on seda toodet proovinud ja saanud hämmastava kiirusega super häid tulemusi. Selle toote võtmesõna on kaaliumi osakaal tootes, mille puudus on ka tänapäeva inimeste hulgas massiliselt suur. 
Nägemine- selle probleemiga puutub iga aasta kokku üha suurem hulk inimesi. Väikesed lapsed kannavad juba prille. Kõik teavad, et silmade tervise heaks on vaja süüa porgandit. Aga et saada õige toitainete kogus kätte, on seda vaja süüa suurtes kogustes, mis on teatud mõttes ebareaalne tarbimise hulk. Siinkohal räägin ära 2 väga head resultaati. Vanem mees - taastus silmanägemine umbes poole aastaga ja nüüd saab jälle lugeda ilma prillideta. 
Vanem naine aga ei näinud ühest silmast, tal oli katarakt. See naine tarbis Detox programmi paasil lisaks Phykoten, Tauriin- amiinohapped, super hea toimeainega. Ning VisiPrime , seda siis 2 kapslit päevas. Ta tarbis sellist programmi 4 kuud ja tulemuseks oli, et ta hakkas sellest silmast nägema kujundeid, eraldas värve, suutis ära tunda inimese kellega ta suhtleb. Ta ei näinud enne kuuri alustamist mitte midagi selle silmaga. Ja ta jätkab selle programmiga. Tundub nagu fantastika, aga tegelikult on need reaalsed asjad. 
Liigesed- ka siin on kõik väga lihtne, ette puhastused ja siis detox programmi taustal anda õiged toitained, et kõik võiks ise ilusasti taastuda. Meil on 5 toodet mis on kindlalt liikumise soodustamiseks ja liigestele. Need tooted on Infalacor, Fleksicor, MSM, Boswelia ja B-luron. Kusjuures B-luron on toode mis toimib ebareaalselt hästi. Pole ühtegi inimest, kes poleks saanud oma liigestega selle tootega mingeid tulemusi. Kõik on saanud. Ja tundub vahel isegi uskumatu, et kuidas see sai juhtuda ja kuidas see on võimalik?! Näiteks kui inimesel on vaid pool millimeetrit liigese kihti alles, siis B-luron taastab selle täies ulatuses. Liigesed kuluvad absoluutselt kõigil, sellest ei pääse oluliselt mitte keegi ja loomulikult aitab siin suuresti kaasa meie toidulaud, kvaliteetsete toitainete puudus jne. Aga B-luron taastab selle, mida inimene ise aastatega on lõhkunud. Lisaks on meil välja töötatud B-luronile ees programm, mis aitab ära hoida edasise liigeste hävimise. On kindlaks tehtud, et 70% liigeste probleemide põhjustajaks, on seen organismius, mis siis ongi suurel määral see pahalane, kes sööb liigesed ja kõhred ära. Meie seene vastase programmiga, on võimalik see seene- invasioon miinimumini viia. 
Kui hoolitseda enda keha eest õigete sammudega ja õigete toitainetega, siis uskuge mind. Teie elu saab olema tervem, elujõulisem ja kordades õnnelikum. 
Kui soovid konsultatsiooni ja rohkem infot, siis ole palun hea ja võta minuga ühendust. Kas siis siia postkasti või meilile marjelei@hotmail.com
Lisaks kui sa veel ei oma meie terviseklubi kliendinumbrit, siis selle tegemine on väga lihtne ja tasuta. Vaja vaid klikkida allolevale lingile ja täita ankeet. Klubinumber annab koheselt jaehinnast 20% soodustuse. Lisaks saab osa võtta, igakuistest suurepärastest pakkumistest. https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163