Ilusa figuuri saamiseks esimene samm!

Inimorganismi elutalitlus on mõeldamatu ilma veeta. Vett joome iga päev ja see on meile asendamatu toitaine. Ilma veeta võib inimene elada sõltuvalt tingimustest vaid 4...7 päeva. Inimene ise on samuti küllaltki veerikas, sest 70 kilose kehakaaluga isik sisaldab 42...45 liitrit vett. Meie veevajadus ei ole püsiv, vaid oleneb kliimast, east, tööst, tervislikust seisundist ja teistest näitajatest.
- Organism koosneb olenevalt soost, füüsilisest vormist ja lihselisusest vähemalt 60% ulatuses veest.
- Sinu aju koosneb 75% ulatuses veest.
-Looduslik peavaluravim.Leevendab väsimust, parandab tuju.
- Aitab sul välja näha noorem ja tervem.
- Vähendab vähiriski.
- Kaalu langetades tekib kehas toksilisi aineid, mis peavad organismist väljuma neerude ja põie kaudu. Seetõttu on piisav vedeliku joomine just dieedi ajal ülioluline.
- Vesi aitab kaasa rasvade ainevahetusele, soodustab rakkude uuenemist ja ergutab keha üleliigsest rasvast vabanema.
- Rohke veejoomine annab palju lisaenergiat.
- Piisava vedelikukoguse tagamiseks kehas ei sobi kohv, must tee, alkohol, koola-joogid ja teised suhkrused või vedelikke väljutavad joogid.
- Jaota päevaks ettenähtud vedelikukogus päeva peale võrdseteks osadeks. Suurem osa veest on soovitatav ära juua enne õhtut, et sa ei peaks öösel tualetti minemiseks ärkama.
- Hoolitse, et sinu käeulatuses oleks alati veepudel, et saaksid väikeste lonksude haaval kogu aeg juua. Kui tunned janu, on organism veepuudust kannatanud juba mõnda aega. Kui jood kogu aeg lonkshaaval, siis on kerge organismi veejoomisega harjutada.
- Piisav joomine ennetab vereringehäireid ja luude hõrenemist.
- Kui kõht tühjaks läheb, siis joo isukalt ära klaas vett. See vaigistab nälja ja normaliseerib vedelike tasakaalu organismis.
- Enne iga söögikorda on kasulik juua klaas vett, sest see täidab mao ja väldib seda, et sööd korraga liialt palju.
- Päevas on kasulik juua umbes kaks liitrit vett, kui teed intensiivselt trenni, siis rohkemgi. Päevane veekoguse hulk on soovituslik, sest iga inimese organism on erinev.
- VEES EI OLE KALOREID!
Vali Coral Mine vesi!
Coral-Mine on looduslik toode, mis on valmistatud Jaapani süvavee korallidest, mida saadakse Jaapani merest Okinawa ja Tokunosima saarte lähedusest.
Coral-Mine reguleerib mineraalide tasakaalu ja normaliseerib kõikide organite ja süsteemide tööd.
Vette asetatud kotikene rikastab vee kasulike mineraalidega: taastab organismi vee ja soolade tasakaalu, mõjutab positiivselt neerude ja seedeelundite tööd, reguleerib arteriaalset vererõhku.
Toetab luu- ja sidekoe kasvu. Mõjutab positiivselt organismi üldseisundit, avaldab vähest toniseerivat toimet.
Toode reguleerib vee ja soolade ning hapete ja aluste tasakaalu ning parandab organismi üldseisundit. Normaliseerib ainevahetust ja täiendab organismi energiavarusid. Kasulik sportlastele ning füüsilise ja vaimse pinge korral.
Kõik tootes Coral-Mine sisalduvad mineraalid aitavad normaliseerida organismi valkude, lipiidide ja nukleiinhapete ainevahetust. Magneesium ja kaltsium toetavad efektiivselt tugi- ja liikumiselundite funktsiooni ja aitavad kaasa luu- ning sidekoe uuenemisele. Reguleerib koos naatriumiga südame ja veresoonkonna tööd, toetab südame ja veresoonte tervist. Magneesium ei osale mitte üksnes närviimpulsside edasiandmises, vaid normaliseerib närvisüsteemi tööd ning aitab saada üle depressioonist. C-vitamiin toimib antioksüdandina ja takistab organismi enneaegset vananemist. Tasub märkida, et mainitud komponentide kombinatsioon toimib sünergiliselt. Iga komponendi kasulikud toimed võimenduvad teiste komponentide mõjul.
Soovitatakse mineraalide kombinatsioonina joogivette. Parandab vee organoleptilisi omadusi.
Kasutamine: asetada 1 pakike (ilma avamata) 1,5 liitrisse vette (vee kogust võib 2-3 korda vähendada). Soovitatakse kasutada pudelivett või filtreeritud vett. Vesi on 5 minuti pärast tarbimiseks valmis. Soovitav on vesi tarbida ära ühe päeva jooksul.~


õimalus teha endale kliendi number, mis annab toodetele allahindluse oma -20 %
Kliendinumber on tasuta ja kohustustevaba. oluline on vaid meeles pidada, et ost kliendinumbrilt peaks toimuma 60ne päeva jooksul. Vastasel juhul number kustub ja te ei oma enam kliendinumbrit. 
Kliendinumbri saab sellelt lingilt. Täitke isikuandmete ankeet ja muud keerulist teele ette ei tulegi.
https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163