Mida väärtuslikku sisaldab korallivesi?

CORAL MINE VESI Sisalda: kaltsiumit – 34,6%, magneesiumit – 2,16%, räni – 1,37%, aga ka naatriumit, väävlit, rauda, kaaliumit, fosforit, joodi, fluori, broomi, mangaani, kroomi,
KALTSIUM: Annab luudele ja hammastele tugevuse, reguleerib närvide ja lihaste tööd, et vere hüübimine ja rõhk ning ensüümregulatsioon oleks normis.
MAGNEESIUM: Vajalik koos fosfori ja naatriumiga lihaste ja närvide tööks nind energia saamiseks. Säilitab luude struktuuri, reguleerib kaltsiumi tasakaalu.
NAATRIUM: Mõjutab koos kaaliumiga vedeliku- ning happe ja leelise tasakaalu, säilitab lihaste ja närvide erutuvust.
VÄÄVEL: Hoiab juuksed, naha ja küüned terved. Osaleb valkude sünteesis ja ravimite mürgitustamises, kaitseb rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest.
RAUD: Vastutab hapniku transpordi ja lihastes säilimise eest. Parandab immuunsust, vajalik kasvamiseks , energia tootmiseks ja normaalseks vaimseks tegevuseks.
KAALIUM: Mõjutab koos naatriumiga vedelikutasakaalu, tagab normaalse vererõhu, südame töö ja närviimpulsid.
FOSFOR: Säilitab koos kaltsiumi ja magneesiumiga luude struktuuri. Osaleb kõigis keharakkudes energia tootmises.
JOOD: Kuulub kilpnäärmehormoonide koostisse, mis mõjutavad ainevahetust, kasvamist ja arengut ning edendavad valkude sünteesi.
FLOUR: Hoiab ära hammaste lagunemise ja värvuse muutumise, tugevdab luid.
MANGAAN: Kuulub koos tsingi ja vasega tõhusaimate antioksüdantide koostisesse. osaleb süsivesikute ja rasvade ainevahetuses, mõjutab aju tegevust.
KROOM: Vajalik insuliini normaalseks toimimiseks , võimaldab glükoosil siseneda rakkudesse. Osaleb rakkude ja valkude sünteesis.
Kõike see on kingitus ookeanist mineraalide näol. Juues iga päev Coral Mine vett, tagad organismile nimeraalid.
Alusta juba täna.
Kirjuta mulle kui soovid vett, mis on parem, kui kõik maailma mineraalveed kokku!