KUTSE!

Tervitan Sind kui ettevõtlikku inimest, kes soovib ennast ärivaldkonnas teostada täiega.
Mina olen Marje Leika ja ma otsin endale partnereid oma üha laienevas äritegevuses.
Küllap oled märganud ümberringi ettevõtjaid, kes töötavad nagu oravad rattas. Kes võib-olla varemalt saavutasid tänu oma ettevõtlikkusele suurt edu, kuid keda süvenev majanduskriis on piltlikult öeldes surunud põlvili – nii et täna on nad sunnitud võitlema juba toimetuleku (mitte enam külluse) eest. Väljapääsu aga ei paista…. Ja see tekitab stressi ja depressiooni – kuni tõsiste tervisehäireteni (sh läbipõlemiseni) välja. Või siis tead ehk inimesi, kes tulevad küll toime, kuid puudub innustav perspektiiv.
Aga nüüd kujuta endale ette valdkonda, milles turunõudlus kaasaja maailmas tormiliselt kasvab. Ja firmat, kes toodab just selles majandussektoris suures valikus tipptooteid, mille kvaliteedi ja hinna suhe on üks soodsamaid. Veel enam – kujuta ette, et nende toodete turustamine on korraldatud tänase majandusmaailma kõige eesrindlikumal, tõhusaimal moel. Mis paremini kui ükski muu meetod loob eeldused ja motiivid meeskonnatööks, kus „kõrgeimgi lüli” on eluliselt huvitatud „madalaima” kiirest edust. Sünnitades niimoodi võimsa ÜHISE MISSIOONI ja KOOPERATSIOONI! Millist isegi geniaalseim Turundusguru kümnekonna aasta eest veel unistadagi ei osanud: igale Liitujale „null investeeringut”, „null riski” ja „kõrge rentaablus”! Tasuta VÄLJAÕPE ja võimalus saada EKSPERDIKS. Professionaaliks! Tehes õppides ja õppides tehes!
Ja nüüd kujuta endale ette tulemuspalka, mis aastaga võib suureneda kordades. Kus on ruumi nii kiirele Toimetulekule kui ka Piiramatule Küllusele. Firma, mis KÕIGI TASANDITE Tegijate jaoks on otsekui loodud ja mis meenutab sellega pigem ühistut (Võrdsus!) ja sotsiaalset ettevõtet (Missioon!) – ilma aga, et puuduks ühtaegu ka hiilgav karjäärivõimalus – Liidriks kasvamine. Osanikuks saamine kaugemas perspektiivis kuni miljardilises käibes ja seekaudu sissetulek, mis oma kõrgastmetel ei jää alla Euroopa suurfirmade tippjuhtide omale – mille saavutamiseks nad aga on pidanud pingutama aastakümneid ja mille nad iga hetk võivad kaotada.
Firma, milles TERVIS antakse pealekauba – missioonirikkale üha täiustuvale ühistööle ja rikkalikule vabaajale ning sissetulekule. Ning kindlustatud vanadusele.
Aga mida tunned veel siis, kui avastad, et loominguline ja hooliv õhkkond, millesse satud, on oivaline KASVUKESKKOND Sulle kui individuaalsusele TERVIKUNA – milles kiiremini avanevad Sinu võimed ja anded, kuna kohtud siin ka inimestega, kelles need on juba avanenud, kes on saavutanud meisterlikkust ja jagavad seda nüüd heldelt kogu Meeskonnaga, sh ka Sinuga!
Milliseid tundeid ja mõtteid tekitab Sinus selline Perspektiiv? Võib-olla tunned, et sooviksid KOHE alustada võimsat Seiklust?
Võib-olla tajud, et vajad veidi mõtlemisaega – sest see kõik on „liiga uus ja uskumatu” senise foonil, millega „oled harjunud” ?
Võib-olla aga adud, „et see pole Sinu jaoks” – ja ka see on OK. Lihtsalt Sulle jääb meelde, et selline Võimalus on alati olemas ja ootab Sind tulevikus niipea, kui seda vajad.
Sel juhul aga – võib-olla meenub Sulle mõni sugulane, sõber või tuttav, kes juba ootab Märki just millestki sellisest? Anna talle võimalus – ja Sa saad tema kaudu põnevusega „testida” käesoleva Kutse toimivust.
Marje Leika
KONTAKT:
marjelei@hotmail.com
+37256653119
 Keeled mida räägin : vene keel ja inglise keel. + emakeel- eestikeel. 

Kirjuta mulle ja saame kokku. See võib olla sinu tee , mis avab kõik unistuste väravad. 
Võimalustega saad ka tutvuda sellelt lingilt :https://ee.coral-club.com/business/

Lisaks saad juba alustada kui teed endale kliendinumbri: https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163