H-500 kui oled liiga pinges ja koormus on suur!

(Marje kogemus)

Kõige ehedama emotsiooni saad alati siiraste inimeste poolt. Minuga ühes majas töötab üks ääretult armas neiu, kes on ühes suurfirmas juhtkonna assistent. Me oleme tööalaselt juba ammu suhelnud ja saame väga hästi läbi. Mõned päevad tagasi tuli ta minu juurde ja kuidagi muuseas kurtis, et firmas on sees mitmeks päevaks külalised, keda peab võõrustama jne. Ühesõnaga tegemist on nii palju ja jõud on otsakorral. Pea valutab, energiat pole ja üldse põgeneks esimese paadiga kaugemale. Ma küsisin, et kas ta usaldab mind, vastuseks sain siira naeratava jah.  Ma andsin talle 2 kapslit H-500 ja palusin need klaasi veega sisse võtta. Tegin veel silma ja ütlesin, et tule homme läbi ja anna teada, kas olukord paranes! Nii omavahel öeldes, ega ta suurt uskunud, et ime sünnib. Aga…… IME SÜNDIS. Järgmisel hommikul oli ta minu juures, säras ja sätendas nagu kevadine aasalilleke pärast kastest hommikut. Tema esimene küsimus oli ” Tervitus, mis ´magic pilli sa mulle andsid? Veerand tundi pärast sisse võtmist võeti nagu majal katus ära ja energia hakkas sisse voolama, pea lõikas, nagu nuga sulavõid. Kõik raskused , ei olnud enam raskused. Ühesõnaga, anna veel! ”  Ma siis valgustasin teda sellest unikaalsest tootest. Ja sellest hetkest on üks inimene veel juures, kes tulihingeliselt fännab seda toodet. Iga inimene, kes selle toote mõju tunneb, ei taha sellest enam mitte kunagi loobuda.
Tekkis huvi, kirjuta mulle.  Marjelei@hotmail.com või siis siia postkasti. 
TOOTE KIRJELDUS : Antioksüdantide segu, mis kaitseb vabade radikaalide eest ja aitab taastada organismi normaalset töövõimet. H-500 suurendab vastupidavust füüsiliste ja vaimsete koormuste perioodil, sportimise või raske töö ajal. Kiirendab lihaste taastumist pärast füüsilist koormust.
Soovid toodet võimalikult hea hinnaga, liitu tasuta terviseklubi Coral Club ridadesse. Kliendinumber ei kohusta millekski. samas tuleks teha ost esimese 30 päeva jooksul, et klubinumber kinnituks. Muidu pole numbri tegemisel mõtet. Klubinumber annab hinnasoodustust koheselt -20% jaemüügi hinnast. lisaks on tooted klubist ostes pea 2-3 x soodsam, mis looduspoodides vahendajate kaudu. 

Tootega saad tutvuda siin sellel lehel. Hinnad jaemüügi hindades, kui teed endale klubinumbri saad toote 20% soodsamalt koheselt. Toodet on kahes suuruses. Siin on link suuremast purgist. https://ee.coral-club.com/shop/products/91883.html

Tutvu ka teiste toodetega ja uuri lisa !