HAPNIK- HINGAMINE!

Inimene võib elada ILMA TOIDUTA kuni 70 päeva (vett tarbides), ilma VEETA kuni 18 päeva, kuid ilma õhu HAPNIKUTA - ainult 5 minutit. Minimaalne õhuvajadus rahulikus olekus on 0,4 liitrit hapnikku (2 liitrit õhku) ühes minutis.
Hingamine ei mängi mitte ainult kaalu kaotuse puhul suurt rolli, vaid üldise tervise suhtes on see parim ravim.
Kui te teete trenni, siis treener tuletab pidevalt meelde, et ärge unustage hingata. Aga seda milleks? Põhjus väga lihtne. Rasv on nagu küte ja ta ei saa põleda/sulada, kui tal pole süüdet-HAPNIKU! Hingad sügavalt ja tihti, siis ainevahetus rakkudes kiireneb ja ka rasv hakkab sulama. Tootes energiat.
Hingata iga päev sügavalt, kõhuga miinimum 5 minutit, on garantii, et kaal kahaneb -4 kg. Enesetunne muutub paremaks, energiatase tõuseb, töövõime paraneb.
Teadlased on ka kindlaks teinud aluselise toitumise kasulikkusest. Kui kehal on piisavalt hapniku, siis muudab hapniku ka keha PH taset aluselisemaks. Aluselisemas keskonnas suudab organism rasva lagundada ja jääke organismist süsihappegaasiga välja viia.
Paljude inimeste puhul on puudulik (loe: kiire ja pinnapealne) hingamisviis muutunud igapäevaseks. Me lihtsalt ei mäleta enam, kuidas loomulikult ja õigesti hingata! Oskamatus õigesti hingata jätab suure osa kopsudest tegevuseta ja need muutuvad haiguste tekitajatele pesitsuspaigaks. Kui inimene ei hinga piisavalt värsket õhku, ei saa veri täielikult puhastuda. Jääkained, mis tuleks hapnikuga küllastamise protsessis välja viia, tuuakse sel juhul kehasse tagasi. Selle asemel, et keha tugevdada, kannab veri organismis laiali mürkaineid. Puudulikul hingamisel on negatiivne mõju ka lümfisüsteemile, mis on loodud hävitama viiruseid ja baktereid enne, kui need jõuavad organismile kahju tekitada. Avaldades negatiivset mõju ainevahetusele, muudab puudulik hingamine ka maovedelike ja -ensüümide koostist. Samuti aeglustub soolestiku läbimise protsess, mis toob kaasa jääkainete ladestumise. Pideva pinnapealse hingamise tulemusena võivad hingamisaparaati kontrollivad lihased ajapikku kaotada oma loomuliku elujõu ja tugevuse.
Loomulik hingamine – nagu hingab laps või loom – haarab kogu keha, s.t. respiratoorsed lained, mis läbivad keha, mõjutavad suuremal või vähemal määral keha iga osa. Kui hingame sisse, algab hingamislaine sügavalt kõhust ja tõuseb õlgadeni. Kui hingame välja, liigub laine peast jalgadeni.
Kindlamad kingamisharjutused võin saata meilile, kui kellegil täpsem huvi on.
SAMAS, KUI SA EI OSKA ÕIETI HINGATA JA UNUNEB ÄRA, SEE LIHTNE PROTSEDUUR. SIIS ON OLEMAS TÄIESTI ASENDAMATU TOODE, MIS VIIB SINU RAKKUDESSE KIIRESTI  PIISAVAS KOGUSES HAPNIKU! 
H-500 on fantastiline toode. 
Kirjeldus
Toode ennetab vabade radikaalide lõhustavat toimet ja suurendab organismi energeetilist potentsiaali rakuenergia tootmise stimuleerimise arvel.
Toode on vajalik sportlastele ja aktiivse eluviisi harrastajatele.
Omadused
Avaldab antioksüdantset toimet.
Suurendab vastupidavust füüsilisele ja vaimsele koormusele.
Parandab ainevahetust.
Ennetab organismi enneaegset vananemist.
Komponendid
Toote koostises olev magneesium normaliseerib südame-veresoonkonna tööd, samuti on see element vajalik lihaskoe normaalseks funktsioneerimiseks.
Kaalium osaleb energeetilises ainevahetuses, reguleerib lihaste ja närvisüsteemi tööd ning aju varustamist hapnikuga.
Boor ja räni on vajalikud elemendid luu- ja sidekoe  moodustamiseks, samuti annavad need oma panuse osteoporoosi profülaktikasse.
Soovitused
Bioloogiliselt aktiivne toidulisand  – boori ja räni lisaallikas.
Kasutamine: täiskasvanutele 1 kapsel 2 korda päevas, hommikul ja õhtul, söögi ajal.

Võimalus teha endale kliendi number, mis annab toodetele allahindluse oma -20 %
Kliendinumber on tasuta ja kohustustevaba. oluline on vaid meeles pidada, et ost kliendinumbrilt peaks toimuma 60ne päeva jooksul. Vastasel juhul number kustub ja te ei oma enam kliendinumbrit. 
Kliendinumbri saab sellelt lingilt. Täitke isikuandmete ankeet ja muud keerulist teele ette ei tulegi.