TERVIKLIK KAALUALANDAMISE PROGRAMM

Ülekaaluga kaasub varem või hiljem terve rida kroonilisi haigusi, kuna ülekoormus tabab südame-veresoonkonda, liigeseid, eritus- jt organeid (“seesmine” rasvumine) jt. Seega taastab kaalu tasakaalustatud allavõtmine lisaks veel ka elujõu ja tervise. Paljud inimesed tunnevad end seejuures otsekui uuestisündinutena, kogedes endas ühtäkki “noorusaja energiat”. Miks? Sest organid on korraga puhtad nagu nooruses, parasiidid on kõrvaldatud, seedimine läheb normi, rakud saavad täisväärtuslikult toidetud ja kardinaalselt muutub ka inimese psüühiline hoiak – kes avastab korraga, et on võimalik VALITSEDA oma tervist. Et selleks on väga tõhusad looduslikud vahendid. Ja sel juhul on kaalu normaliseerumine lihtsalt puhastumise ja tervenemise KÕRVALSAADUS. Ja nii kiiresti toimub see tänu sellele, et kõigepealt kõrvaldatakse kogu organismist ŠLAKID ja liigne VESI rakkudevahelisest vedelikust (niisutades samal ajal rakusisu) – mida võib organismis olla kümneid kilogramme.Alles seejärel, kui on lakanud organismi mürgitamine läbi toksiinidest “ummistunud” jämesoole, maksa, neerude jt, kaob ka vajadus utiliseerimata mürkainete ja happeliste seedejääkide ladustamiseks rasvavoltidesse..

On erinevaid tõhusaid mooduseid enesetaastamiseks, käesolevas tutvustan vaid seda tervisekontseptsiooni, millega ise lähemalt kokku olen puutunud ja mis on kokku pandud mitmete tippteadlaste ja -arstide rohkem kui 15-aastase kogemuse põhjal.

Programm koosneb neljast osast:
1) Täisväärtuslik toit – täiendatud bioaktiivsete toidulisanditega rakutoiduks (aminohapped, mineraalained, vitamiinid, fermendid, polüküllastamata rasvhapped)
2) Täisväärtuslik vesi: biokeemiliselt puhas, struktureeritud, leelisene, elav, madala pindpinevusega
3) Organismi puhastamine: antiparasitaarne programm (21 päeva) ja organismi kompleksne (soolestiku) puhastusprogramm (14 päeva)
4) Kaitse – toksiinide ja elektromagnetkiirguse eest
Sellise programmi komplekssel rakendamisel on inimesed saavutanud kaalu alandamisel ja vabanemisel paljudes haigustest hämmastavaid tulemusi, puhastades keha, varustades ta täisväärtusliku vee ja toiduga nin kaitstes tervistkahjustavate tegurite vastu. Ainuüksi nood kaks puhastusprogrammi on andnud keskmiselt 70% tervendavat efekti.

Enama info saamiseks, ole palun hea ja kirjuta mulle meilile marjelei@hotmail.com

Kui tunned, et võiks rohkem oma tervisele tähelepanu pöörata. Sellisel juhul on targem liituda klubiga sellelt lingilt tasuta, kui sa juba pole liitunud. : Tasuta liitumine sellelt lingilt: https://coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=888010056163
Kui sa oled liitunud, palun võta minuga ühendust, teeme läbi konsultatsiooni selgitamaks, mida sa esmalt kohe vajaksid. Teen sulle parima ja soodsaima programmi. Tooteinfo ja nõustamine tasuta. 
Kui vaja tooteid saata, siis sellega võin ma ka tegeleda. 
Peatse kohtumiseni ja kuulmiseni!
Tesrvist kõigile.

Kaalu korrigeeriv ja kaalu alandav programm, ainult neile, kes liituvad läbi selle lingi.