KOLLOIDHÕBE JA SIPELGAPUUKOOR KODUAPTEEKI!

Seoses "nakkushaiguste sesooniga" soovitan oma Koduapteeki soetada kaks võimsat looduslikku antibiootikumi - Kolloidhõbedat ja Sipelgapuukoort.
Et mitte tarbida keemilisi antibiootikume, mis kahjustavad maksa, hävitavad kasuliku mikrofloora sooles (pannes vohama pärmseene) ja nõrgestavad immuunsüsteemi - seejuures sageli üldse mitte mõjudes, kuna paljud haigustekitajad on muutunud resistentseks.
Gripi, tugeva nohu, köha, kurgu- ja kõrvapõletiku jms himgemisteede haiguste esmatunnuste ilmnemisel võiks võtta mõlemaid antibiootikume iga paari tunni tagant - Kolloidhõbedat nt vähemalt 1 teelusikatäis (lapsele 1/2 tl) keele alla (maigutades kuni 3 min, lastes imenduda otse läbi suu limaskesta lümfi). Dr Olga Butakova soovitab vajadusel võtta Kollloidhõbedat ka rohkem: täiskasvanul 4-6 spl päevas. Ka suuremad kogused pole akuutse haiguse ähvardusel kahjulikud, kuid juba nimetatud kogustest reeglina piisab. Võtta tühjale kõhule, siis on selle toime tõhusam.

Sipelgamuukoort võtta 1-3 kapslit korraga peale sööki (täiskasvanul kuni 8-9 kapslit päevas, 1-8-aastasel lapsel poole vähem; alla 1-aastasel 1/3 täiskasvanu kogusest). Gripiviiruse peiteaeg on ca 6 tundi - mille kestel saab selle peatada ja hävitada. Kuid ka hiljem saab haiguse läbipõdemist järsult kiirendada.

KOLLOIDHÕBE – SILVER MAX (tutvustus lühendatuult tootekataloogist)

Koostis: Puhastatud hõbe kontsentratsioonis 10 ppm
Puhastatud vesi
Silver-Maks on loodud kolloidhõbeda baasil, mis on võimas looduslik antiseptik, antimikroobse ja põletikuvastase toimega. Kontsentratsioonis 10 ng/ml toimib see tõhusalt patogeensetele bakteritele ning eritatakse kiiresti organismist, kusjuures sellega ei kaasne naha pigmentatsiooni. Kolloidlahuse tootmise tehnoloogia võimaldab hõbedaosakesed täielikult vees lahustada ning tagab toote kõrge kvaliteedi.
Kolloidhõbe mõjub enam kui 350 (uuematel andmetel juba 660-le) kahjulike bakterite liigile, sh Staphylococcus ja Helicobacter pylori, mis provotseerib maohaavandi teket. Seejuures ei avalda ta organismile toksilist toimet. See on tugeva bakteritsiidse toimega. Tungides nakatunud raku sisemusse, blokeerivad hõbedaioonid toitainete jõudmise viiruseni, määrates haige raku surema. Seejuures hõbe ei kahjusta terveid rakke, st hävitades haigusttekitavaid baktereid, jääb ohutuks organismi enda kasuliku mikrofloora jaoks.
Hõbeda põletikuvastane toime väljendub selle kokkupuutel nakatunud kudedega. Sattudes mädanevasse haava, ühineb hõbe kudede valkudega ja loob kaitsekihi, kattes närvilõpmeid, hoides ära ärritust. Hõbeda mõjul puhastub haav kiiresti nekrootilisest massist, mis hoiab ära erinevad patoloogiad ja kiirendab koe paranemisprotsessi. Kolloidhõbe toimib tõhusalt ka seedetrakti vaevuste korra, samuti toidumürgituse, mõnede nahalöövete (psoriaas, atoopiline dermatiit) ja liigesepõletiku korral.
Hõbe on üks olulisemaid mikroelemente, mida on vaja inimorganismi normaalseks toimimiseks. Eriti vajavad seda aju, sisesekretsiooninäärmed, maks, neerud, luud. Hõbe osaleb aktiivselt organismi ainevahetuses, paljude tähtsate ensüümide ja vitamiinide sünteesis ja reguleerib energiavahetust, aitab suurendada lümfotsüütide, erütrotsüütide ja hemoglobiini hulka.
Silver-Maks vähendab oluliselt nakkushaiguste riski ja annab positiivse tulemuse järgmistel Juhtudel:
• nakkuslikud hingamisteede haigused;
• nahahaigused (dermatomükoosid, furunkuloos, erinevalt lokaliseerunud ekseemid); seedetrakti haigused (mao ja kakstelstsõrmiksoole haavandtõbi, düsenteeria), toidumürgitus; 'troofilised haavandid; põletushaavad


SIPELGAPUUKOOR (tutvustus lühendatuult tootekataloogist)
Sipelgapuukoor võilillega avaldab põletikuvastast, antibakteriaalset, viirustevastast toimet. Taimse päritoluga ainete kompleks (sipelgapuu koor, võilill, viinamarjaseemned, oliiv) pidurdab haigusttekitavate bakterite, viiruste, seente tegevust, tugevdab immuunsüsteemi, tõstes organismi vastupanuvõimet erinevatele viiruslikele ja bakteriaalsetele nakkustele.
Sipelgapuu koor on tunnustatud taimne immuunsuse korrigeerija. Selle unikaalse taime koore toimeaine lapahool takistab grampositiivsete ja gramnegatiivsete mikroorganismide paljunemist ja kasvu, pidurdab erinevate viiruste kasvu, surub alla viiruste elutsükli regulatsioonis osalevate fermentide sünteesi ja reproduktsiooni. Sipelgapuukoor suurendab organismi mittespetsiifilist resistentsust, tugevdades rakulise ja humoraalse immuunsuse mehhanisme. See võimaldab kasutada seda organismi allergiliste ja autoimmuunsete protsesside korral, kartmata nende ägenemist. Parasiitide ja seentevastane efekti tagab koorest eraldatud ksülodiin, mis koos lapahooliga pärsib paljude seeneliikide ning rakusiseste parasiitide paljunemist ja arengut.
Võilill on «elueliksiir». Taime juurtes sisaldub palju organismile üldtugevalt mõjuvaid kasulikke aineid - kuni 10% glükosiid taraksatsiini, kuni 15% valkaineid, A-, C- ja B2-vitamiini, mineraalainetest rauda, kaltsiumi, fosforit, lisaks inuliini, mõruaineid, küllastumata happeid.
Viinamarjaseemned. Loodus on kontsentreerinud viinamarjaseemnetesse üliväärtuslikud antioksüdandid (proantotsüanidiinid), vitamiinid, mikroelemendid, parkained, klorofülli. Võimsad antioksüdandid pidurdavad tervete rakkude purustamist vabade radikaalide poolt, aeglustades vananemisprotsesse, tugevdavad kapillaaride seinu, aitavad kaasa kahjustatud kudede taastamisele.
Oliivipuu on kreeklaste poolt austatud väärtuslik taim. Oliivipuu lehtedes sisaldub palju kasulikke aineid: glükosiidid, orgaanilised happed, C-vitamiin ja tanniinid. Tänapäeva teadusuuringud on näidanud oliivilehtede ekstrakti efektiivsust viirustevastase vahendina, mis on aktiivne streptokoki ja stafülokoki resistentsete tüvede suhtes, aga ka seentevastase toimega (sh kandidoosi vastu).
Sipelgapuukoor võilillega avaldab üldtugevdavat toimet:
• hingamishaiguste (äge respiratoorne viirusinfektsioon, gripp, trahheiit, bronhiit) korral;
• erineva lokalisatsiooniga põletikuliste protsesside puhul;
• urogenitaalsüsteemi haiguste kompleksses ravis;
• seenhaiguste korral
• mädavilliliste nahakahjustuste puhul.

Kui tunned, et vajad abi. Siis ole palun hea ja võta minuga ühendust. Olen sulle nõu ja jõuga abiks. 
Liitu terviseklubiga sellelt lingilt ja osta või telli tooted endale koju
Sellelt lingilt klubiga liitudes, olen mina Marje Leika sinu konsultant ja abiline . Meie koostöö saab kindlasti olema ääretult tore. Võid mulle kirjutada meilile marjelei@hotmail.com
või siis leia mind palun facebookist ja sealne postkast ootab ka sinu kirju :