Parasiidid zombistavad oma peremehed.



Patoanatoomilise praktika tõendite põhjal kihab 90% laipadest jämedatest ussidest, algloomadest ja ainuraksetest. Resonantsdiagnostika andemetel on 97% elanikkonnast nakatunud kõikvõimalike parasiitidega, eriti sh solkmete, naaskelsabade ja kõigi lintussiliikidega; seentega üle 25% inimestest. Elu keskpaigas ulatub nende kogumass kehas sõltuvalt kehakaalust mitmest kilost mitmekümneni. Paljud neist zombistavad oma peremehed. Täna on tõenäosus nakatuda parasiitidest 90%. 1/3 arenenud maade inimestest põeb helmintoosi (saastatust ussnugilistest); 95%-l täiskasvanud elanikkonnast on 1-5 liiki parasiite (üldse on neid üle 300 liigi), kusjuures mitte ainult jämesooles, vaid kõikjal: lihastes, veres, liigestes, kopsudes, maksas, nahas, silmades, ajus. Suurim neist – kuni 12 m pikkune paeluss – võib elada meis kuni 25-aastaseks.
Parasiidid õgivad toitaineid, vitamiine ja mikroelemente, eriti germaaniumi ja räni, milleta organism ei saa normaalselt toimelda. Teiseks ummistavad nad kõik organid oma toksiliste väljaheidetega, tulemuseks ägedad hingamisteede haigused, vähk, AIDS, diabeet, hepatiit jt. Hiljutine Maailma Tervishoiuorganisatsiooni raport: kuni 80% haigustest on otseselt parasiitide tekitatud või nende elutegevuse tulemus.
Soolenugilised elavad parasiitidena peremeesorganismis peamiselt soolestikus, aga ka teistes kehaosades - maksas, lihastes, peaajus, silmades jm. Üle maailma tuntakse väga erinevaid inimest ohustavaid nugiusshaiguseid.
Sagedamini jaotatakse nugilisi kehaehituse ja paljunemise iseärasusi arvestades ümar ja paelussideks ning algloomadeks. Ümarussidest parasiteerivad inimkehas sagedamini naaskelsabad, solkmed, keerits-, piug- ja imiussid. Paelussidest sagedamini nudi ja nookpaeluss ja laiuss.
Kusjuures parasiitide kindlakstegemine on väga keeruline. Mõne liigi puhul läheb vaja spetsiaalseid värvaineid. Seetõttu on soovitav kaks korda aastas teostada looduslik helmintoosivastane profülaktiline kuur kestusega 21 päeva (mille kestel hävitatakse ka koorunud vastsed). Seda võib teha ka juba alla aastastele lastele. Ka kuna korduvad nakkused on tavalised. Keemiliste preparaatide kasutamine seevastu on ohtlik, eriti kui teha seda korduvalt.
Hästi toimivad musta pähkli lehed, sipelgapuukoor, küüslauk, ParaFight, papaya, Cascara Sagrada jt.



Kui soovid ostu infot või konsultatsiooni, siis palun võta minuga ühendust.
marjelei@hotmail.com


Võid mulle kirjutada ka läbi facebook-i https://www.facebook.com/marje.lei.5 Liitumine ei kohutsa mitte millekski ja on tasuta.Liitumisel jälgi, et sinu andmete sisestamisel ei esineks täpitähti, nagu näiteks Ä=A jne. Liitudes sellelt lingilt olen mina sinu otsene soovitaja ja konsultant. Kui tekib küsimusi, kirjuta mulle, ma aitan ja nõustan. 

Marje