HAMBAARST..... OLEN SEDA HETKE OODANUD !

Juhtus mingi aeg tagasi!
3,5 nädalat tagasi käis minu vanem piiga hambaarsti juures ja hambaarstidel tekkis suurem huvi, millega ma oma lapse hambaid pesen. Toona võisin öelda ainult hambapulbri nime . Täna käisime ühte hammast välja sikutamas(jonnakas piimahammas) ja jälle tuli jutuks hambapulber. Seekord võtsin aga 2 tuubi kaasa .
Kes on näinud hambaarsti hambaid pesemas? Ma nägin korraga 4 tk. :)Ma isegi ei pidanud pakkuma, et kas soovite proovida. Üks arstidest ostis ilma pikema jututa kohe ühe ära, nööpis lahti ja pääses grupiviisiline hambapesu lahti. Patsiendid vaatasid silmad pulkas, et mis ometi toimub??? Hambaarstid tuiskavad mööda koridore hambaharjad peos. See oli nii koomiline. Aga tulemus järgmine: kaasas olnud tuubid kadusid, nagu soe sai ja taheti juurdegi.
Mis on tootele parim garantii ja kvaliteedimärk, kui stomatoloogide tunnustus läbi katsetuse.
" Minu hambad on tõesti väga puhtad ja siledad. " DR Semjonova.
SOOVID TOODET ENDALE , KIRJUTA MULLE POSTKASTI VÕI marjelei@hotmail.com
ESIMESE PESUGA 2-4 TOONI HAMBAD VALGEMAD- KUNA EEMALDAB HAMMASTELT PLEKID.
Tootest: 1. On valmistatud ainult loodusliku päritoluga koostisosadest, ei sisalda kunstlikke maitse- ja lõhnaaineid, säilitusaineid, vahutekitajaid, suhkrut.
2. See ei ole abrasiivne, sest see ei sisalda oma koostises kriiti. Igapäevane hammaste emaili mikrolihvimine Teid ei ohusta!
3. On esimene antioksüdansete omadustega hammaste hooldusvahend maailmas. Muutes suuõõne aluseliseks, loob ebasoodsad tingimused erinevate bakterite arenguks ja olemasoluks - "mitu head ühe hoobiga" Mikrobrite täidab laitmatult oma profülaktilise ülesande kaitsta hambaid ja suuõõnt.
4. Pleegitab hammaste loomuliku emaili värvini juba esimese kasutamisega. Teest, kohvist, toiduvärvist tekkinud katt kaob loetud sekunditega.
5. Ideaalne "laiskadele" inimestele, seda kuna puhastamise protseduur võtab aega vaid ühe minuti. Bakterite katt eemaldatakse peaaegu silmapilkselt ja selline puhas suuõõs püsib 15-20 tundi.
6. Kasutamisel ei vahuta, Teil ei teki enam tunnet nagu "suu oleks täis habemeajamiskreemi!"
7. Väga ökonoomne - üks pudelike MicroBrite jagub umbes 11 kuuks (inimese kohta).
8. Omab antibakteriaalseid, PH aluseliseks muutvaid omadusi. Saab kasutada angiini, kurguvalu sümptomite leevendamiseks,
kuristades kurku ja samuti ka desinfitseeriva vahendina väikeste naha vigastuste korRAL.

Et toodet tellida, ei pea liituma Coral Club terviseklubiga, kuigi sealt saavad ise osta vaid need , kes omavad kliendinumbrit. Kliendinubri saab teha tasuta läbi internetipõhise soovitajalingi. Mina soovitan :) :
https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163

Aga kui on ainult ühe toote soov, siis pigem kirjutada meilile marjelei@hotmail.com
või siis facebook messingeri : https://www.facebook.com/marje.lei.5
Enamate toodetega on võimalik tutvuda järgnevalt lingilt. : https://ee.coral-club.com/

Sellel lehel on näha jaemüügihinnad. Klubiliikmele on need hinnad -20% soodsamad.