ÄRA TOIDA MAKSA MÜRKIDEGA !

Haiguste mõistmine maksa töö põhjal aitab heita uut valgust tänapäeva tervisehädadele ja nende ravivõimalustele. Kõik allergilised, põletikulised või ainevahetusega seotud häired võivad rikkuda maksa tööd, kaasa arvatud tervisehädad, nagu ekseem, astma, krooniline kurnatus, krooniline põletik, põletikulised sooleprobleem,id, hulgiskleroos, reumatoidartriit ja hormoonide tasakaalutus.
Aju ei suuda erinevaid toksiine kahjutuks teha - maks vastutab vere keemilise puhastamise eest enne selle jõudmist ajju. Seega on mürkide kogunemisel maksa otsesed tagajärjed aju ja närvisüsteemi tööle. Autism, skisofreenia ja mälukaotus on kõik seotud maksa töö häiritusega.
Klassikaline näide on alkoholism. Kui maks ei saa enam hakkama tarbitava alkoholi kogusega, jääb aju kaitseta, mille pärast krooniline alkoholism võibki põhjustada ajukahjustusi, dementsust ja vaimuhaigust. Maksaprobleemid põhjustavad tihti ka rasva kogunemist maksa, mida võib samuti seostada liigse alokoholitarbimisega. Alkohol ei ole kindlasti sinu maksa sõber.
HEAKS UUDISEKS on aga see, et head toitumisharjumused, elustiil, pidev mürkidest vabanemine ja õigete lisandite võtmine võivad taastada ja säilitada maksa optimaalset toimimist.
Loomulikult ei hävita vaid alkohol meie maksa, tänapäeval on tänu e-ained,säilitusained jne ...ained mis tegelikult kohutavalt koormavad meie maksatööd. Sinu maks näeb palju vaeva ,et kõike seda keemiat töödelda, et sina ellu jääksid.
Sellepärast soovitatakse teha vähemalt 2korda aastas maksapuhastust.
Tumedad silmaalused on üks märk, et sinu maks on korrast ära ja piinleb mürkide käes!
SOOVID TERVIST KORDA SAADA ? ALUSTA MAKSAPUHASTAMISEGA !
Mina soovitan Sulle Coral Club - spetsialistide ja arstide poolt väljatöötatud spetsiaalset maksapuhastusprogrammi koos isikliku nõustamisega. marjelei@hotmail.com
Maks on kõige suurem seedenääre ja organismi kõige suurem siseorgan, mis reguleerib ainevahetust. 
Maks on kõige suurem seedenääre ja organismi kõige suurem siseorgan (maks kaalub 1,2 –1,5 kg), mis reguleerib ainevahetust. Kõigist jääkainete eemaldamises osalevatest elunditest on just maks seotud mürkainete kahjutuks tegemisega.
Maks paikneb kõhuõõne paremas pooles vahelihase all. Maksa alumisel pinnal on sapipõis (see mahutab 50–60 ml sappi). Sapp voolab kaksteistsõrmiksoolde läbi sapijuha. Päevas toodab maks umbes 500–700 ml sappi. Sapp on vajalik rasva seedimiseks.
Millega tegeleb meie suurim seedenääre ja mis on selle ülesanded? 
Veri kannab soolestikust maksa toitained: rasvad, valgud, glükoosi, mineraalid. Need ained läbivad maksas ainevahetuse nii, et organismi rakud suudavad neid omastada. 
Maks toodab sappi, kolesterooli ja immuunsust tagavaid aineid. Samuti toodetakse seal aineid, mis tagavad verehüübimise. Sellel näärmel on barjäärifunktsioon – ta haarab verest keemilisi aineid ja töötleb neid, muudab ohutuks ainevahetuse kahjulikud produktid. 
Otsustav osa on maksal vereloomes ja antikehade (immuunkehade) tootmises. Maks on suhkru, vitamiinide ja mineraalainete suurim varamu. Maksas talletatakse vitamiine ja mineraalaineid ning lagundatakse A-, D-, E-, K- ja B-vitamiini. Maksas toodetakse sappi, mida talletatakse sapipõies ja mis osaleb rasvade seedimises.
Maks osaleb ainevahetuse kõrvalproduktide ning mürkainete kahjutuks tegemises. Maksa nimetatakse organismi laboratooriumiks, kus muudetakse mürgised ühendid kahjututeks ja mis seejärel erituselundite kaudu kehast eemaldatakse.
Tegemist on aga unikaalse „filtriga“, sest maksa puhul on võimalik saastunud „filtrit“ puhastada või osaliselt taastada selle vere puhastamise võimet.