Paastu kui ravimeetodi tagasitulek

Paast on ainuke võimalus pidurdada organismi vańanemist. Paast äratab üles organismi kaitsejõud, mis uuendavad ja puhastavad rakke, tugevdavad immuun- ja närvisüsteemi, korrastavad ainevahetust.
Paastu kui ravimeetodi puhul tuleb meeles pidada , et ravipaastul on oma skeem, mis nõuab teadmisi, kogemusi ja mõtteviisi. Iga asi töötab täiuslikult ainult siis, kui selles on olemas kõik komponendid.
Loodusravi- on profilaktika ja ravi meetod. See on maailma erinevate kultuuride teadmiste , praktika ja oskuste kogum ning on vanem kui tänapäeva koolimeditsiin. Võib väita, et koolimeditsiin on välja kasvanud loodusravist.
Koolimeditsiin põhineb lääne kultuuril, mille vaateviis on rangelt teaduslik: rõhutatakse meetodite mitteseotust kultuuriliste hinnangutega ning see on suuresti teaduspõhine.
Looduravi on arenenud teistmoodi, selle arengut on paljuski mõjutanud kultuurilised ja ajaloolised tingimused, ning seda iseloomustab holistiline eluvaade. Tähtis on keha ja vaimu tasakaal ning neid ümbritsev keskkond. Eesmärk on välja selgitada organismis toimunud muutuste põhjustajad. Tavaliselt keskendub looduravi inimese üldisele seisundile , mitte konkreetsetele haigustele ja diagnoosidele.
Peamine erinevus koolimeditsiini ja looodusravi vahel on see, et esimene sekkub haiguse tagajärgedesse, teine aga põhjustesse.
Loodusravi ja rahvameditsiini rikkalike kogemuste sünteesi põhjal on nüüdseks välja arendatud tõhus loodusravimetoodika.
Seega kogub üha enam tänapäeval populaarsust väljatöötatud paastuteraapia viis, mille tervendavat toimet on arstid tõendanud.
Kõik geniaalsed ideed on suhteliselt lihtsad, tihti me lihtsalt ei mõista neid või pole meil piisavalt kannatust, et lõpuni välja uurida , miks just üks või teine meetod töötab.
Meie räägime tervendavast ja elavast veest Coral Mine. Vesi on lahutamatu inimese osa, kes ei joo vett, see haigestub .
Teine soovitus on Colo Vada tänapäeval väga mugav paastu programm: Programm on arvestatud 14 päevaks ja hõlmab 3 etappi, mis võimaldab maksimaalselt suurendada jääkainete väljutamise efektiivsust, parandada seedetrakti tööd, säilitada soolestiku kasulik mikrofloora, normaliseeridavitamiinide-mineraalainete tasakaalu dieedi ajal, varustades organismi kasulike ainetega ning vähendada miinimumini ebameeldivaid aistinguid.
1. etapp ETTEVALMISTUS – 7 päeva
Programmi esimese etapi jaoks on ette nähtud 14 pakikest nr 1. Iga pakike nr 1 sisaldab: Ultimate, Mega Acidophilus, C-vitamiin, Lutsern, Cascara Sagrada, Droogisegu nr 2, Musta pähkli lehed.
2. etapp PUHASTAMINE – 4 päeva
Programmi teise etapi jaoks on ette nähtud 8 pakikest nr 2 ja 16 pakikest pulbrit Kolo-Vada Mix. Iga pakike nr 2 sisaldab: Ultimate, Mega Acidophilus, C-vitamiin, Lutsern, Cascara Sagrada, Droogisegu nr 2, Musta pähkli lehed.
3. etapp TAASTUMINE — 3 päeva
Programmi kolmanda etapi jaoks on ette nähtud 6 pakikest nr 3: Ultimate, Mega Acidophilus, C-vitamiin, Lutsern, Cascara Sagrada, DigestAble.
Programmi 2 Colo-Vada Pluss kuuluvad tooted avaldavad organismile järgnevat kasulikku mõju:
detoksifikatsioonilist;
lahtistavat;
ussidevastast, mikroobidevastast;
normaliseerivad seedetrakti mikrofloorat ja seedeprotsessi;
tugevdavad organismi ja avaldavad antioksüdantset mõju.
<
Cascara Sagrada — see on lahtisti, mis väljutab jääkaineid, aitab moodustada pehme, ärritust mittetekitava väljaheite ja tagab roojamise regulaarsuse.
Musta pähkli lehed avaldavad ussidevastast ja antibakteriaalset toimet, pärsivad paljude ussnugiliste liikide elutegevust, hoiavad ära käärimis- ja roiskumisprotsesse soolestikus, toimivad kerge lahtistina.
Ultimate on tasakaalustatud vitamiinide ja mineraalainete allikas. Võimaldab kompenseerida kasulike ainete puudujääki, optimeerib ainevahetust.
Lutsern on taimse proteiiini, vitamiinide, mineraalainete, teiste bioaktiivsete ainete allikas. Avaldab üldtugevdavat toimet, seob kolesterooli, hoiab ära erinevate aneemiate tekke võimaluse.
Teisel etapil on põhikomponendiks pulber Colo-Vada Mix . See on kiudainete allikas, mille tugeva paisumise arvel vee või mahlaga segamisel toimub soolestiku puhastamine. Pulbri koostisesse kuulub kaoliin, millel on limaskesti kattev ja adsorbeeriv toime; see seob endaga suure hulga seisma jäänud soolesisu, võimaldades pehmenenud seedejääkide massi kergesti organismist väljutada. Kaoliin adsorbeerib toksilisi aineid 40 korda enam omaenda kaalust.
Droogisegul nr 2 on detoksifikatsiooni, põletikuvastane ja antiparasitaarne toime. Taimsete komponentide kompleks stimuleerib seedetrakti sekretoorset funktsiooni ja motoorikat, aitab kaasa maksa töö parandamisele, tagab organismi detoksifikatsiooni tervikuna, vähendab põletikulisi protsesse.
Viimasel etapil toimub seedetrakti normaalse töö ja soolestiku mikrofloora taastamine. Naturaalsete probiootiliste kultuuride kompleks (bifidobakterid ja laktobatsillid) toote Mega Acidophilus koostises aitab kaasa soolestiku omaenda kasuliku floora taastumisele, osaleb vitamiinide sünteesis, parandab seedimist ja toitainete omastamist, reguleerib soolestiku peristaltikat. DigestAble kompenseerib seedeensüümide vähesust (amülaas, proteaas, lipaas, bromelaiin jt), parandab toitainete lõhustamist ja omastamist, normaliseerib seedetrakti tööd.
Palun kirjuta mulle, kui tunned, et võiks, saaks ja peaks.
Konsultatsioon enne kuuri on tasuta võimalik läbida kirjalikult, kui ka telefonitsi. Oled Tallinnas, siis pole ka võimatu kohtuda.
Kirjuta mulle ja räägime võimalused läbi
marjelei@hotmail.com
võib ka siia postkasti