Ma ei saa midagi aru!

Inimene, kes alustab enese tervendamist ja raiub iga natukese aja tagant, et temal muutusi pole ja ta ei saa midagi aru. Siis see sõnum on nüüd sinule :)
Tervenemine algab 1 aste, sinu peast. Vanade mustrite lahti laskmisest. 
Kui sa hakkad vett jooma, aga sinna vahele valad 3 kruusi kanget kohvi, 1 magustatud gaseeritud joogi ja lisaks veel miskit "mõnusat", siis 1,5 liitrit puhast vett seda sodi ära pesta kehast ei suuda. Veel kurvem olukord neile, kes üldse vett ei joo.
Teiseks, kui sa ootad, et mingi imetoode aitab sul kaalust alla võtta, aga sa iseendale selgeks ei tee, et köögis iga tunni tagant reide tehes ja miskit endale sisse tankides, see imetoode sind ei aita. Aitab siis ,kui sind lasta 50 eurose pileti eest kord kööki marodööritsema ja see pisut ohjab kroonilist kontrollimatut ögardlust. :) Kõik muutused hakkavad inimese seest pihta.
Millal sa kallis inimene oma keha kuulasid? Kas ainult siis kui on vaja tualetti minna? Sest püksi lasta oleks ju piinlik? Aga ülejäänud korrad? Kui keha küsib juua, siis sa annad talle midagi, mis ei saa ligilähedale joogi nimele? Jook on vesi, ainus ja õige. Ülejäänud on kas söök või keemialabori produkt.
Kui sinu kehal on mingi aine puudus, siis sa ei anna seda ainet, vaid topid valimatult kõike suhu, et las sinu keha otsib selle sodi seest ise omale vajalikud ained üles. Kui hoolimatu ja isekas tegelikult, iseenda suhtes. Täiskasvanud inimese keha vajab maksimum 50 g puhtaid toitaineid , mitte rohkem, ülejäänud on see mida keha ei vaja ja mis lihtsalt lisab kehale tööd. Kõlab ehk sedasi, et mõni nüüd kitkuks või juuksed peast ära oma tõde taga ajades.
Kui paljud on endale teinud selle põhi reegli selgeks, mida keha tegelikult vajab? Ilmselt mitte paljud.
Keha vajab 28 aminohapet, 15 minerali, 12 vitamiini, 7 erinevat gruppi ensüüme/ fermente ja 3 erinevat omega rasvhapet. Pole ju raske mõista, nüüd võta härra Google appi ja vaata, kui palju midagi täiskasvanud inimese keha vajab, siis lihtne matematika, liida need tulemused omavahel kokku ja sa oled samas punktis kus mina sind shokeerisin. Sa vajad kõigest 50 grammi toitained. Aga miinimum 2 liitrit vett, see on see millest keha koosneb.
Tere tulemast maapeale kallis inimene.
Tahad tervist, vaata oma elumustrit. Võimalik, et sa ei saagi kunagi tervist, kuna sa ei anna selleks mitte mingeid võimalusi.
Päikest teile põue ja silma :)