DR Olga Butakova. 12 põhjust, miks inimesed on ülakaalulised

Soovite kaotada 3 kg? Ka seda pole väga lihtne teha.

 Uurige välja, mis on teie vead ja panna need kirja. Kui küsisin otseeetris, mitu viga inimesed on teinud, siis mõni ütles, et lausa kõiki 12. näiteks ei söö rasva, süsivesikuid, jooksen teadvusekaotuseni, ei söö õhtust ja nälgin veel 3 päeva ja siis veel osa neid. Kaotan kaalu väga kiiresti kuid see tuleb veel kiiremini tagasi. Ja nii ongi.
 Leia põhjus, miks see ülekaal on? Mina tean vähemalt 12 põhjust. Tõenäoliselt võib neid ka rohkem olla.

1. Põhjus - psühholoogia. See tähendab hirmu. Iga kord, kui kehas on hirmuhormoon, siis keha võtab kaalu juurde. Näiteks armukadedus. See on hirm kaotada oma lähedane inimene. Armukade naine naine muudkui paisub, sest kogu aeg on kehas kortisool, hirmu hormoon. Teine on näiteks solvumine oma ema peale. See on samuti hirm, et su ema ei armasta sind või armastab venda rohkem. On olemas terve süsteem, mis diagnoosib stressi. www.butakova.com või.info ja seal on igasugu materjali. Meil käib praegu aastane programm koos kaalu kaotamiseks. 2 milj in pöörduvad meie poole kaalu kaotamise sooviga. Kui leiutate midagi, mida jagada netis omas keeles, mis kaotaks kaalu, siis väga palju inimesi liitub teiega.

2. Üleliigne söömine. See on ilmselgelt väga oluline põhjus. Kui inimene sööb väga palju kalori rikast toitu, siis ta kogu aeg kogub energiaid oma sees ja ka see põhjustab ülekaalu.  Mõni ei söö üldse, on paks, samas kui sõbranna sööb nagu hobune aga ikka on sale. Sest söömine on ainult 1 12-st põhjusest. Aga 2 põhjust kokku annab juba probleemile valgust. Kui magusat mitte süüa, langeb tuju veelgi.

3. Viirused, bakterid, seened, ussid, algloomad.
Nad nõuavad väga palju, nt seened, nad armastavad väga saiakesi ja suhkrut. Nad sunnivad inimest seda sööma. kui nt viirus kahjustab kilpnääret, nad kahjustavad ainevahetust selles ja kilpnääre ei saa juhtida kaalu. Nii et inimesed, kellel on tihti nohu ja köha, nad võtavad tihti ka kaalust juurde. vanasti arstid ei teadnud, kuidas see on omavahel seotud. Siis inimesel ei teki enam hormooni, mida tavalistelt tehakse munasajades, tekivad igasugused kasvajad ja inimene võtab kaalus juurde.

4. Pärilikkus.
Sest eksisteerib selline geen, mis vastutab ülekaalulisuse eest. neid on isegi 2. See programm ei tähenda, et kui teie emal on üleliigne kaal, siis teil ei õnnestu kunagi saleneda, aga tavaliselt see ikkagi töötab. Mõnikord näete, et kõnnib ema, kelle kõrval samasugune poeg ja ka väike tüdruk, kes samamoodi hakkab juba paksukeseks mienma. Aga seal on juba mitu põhjust koos, ilmselt ei joo nad piisavalt vett, söövad valesti ja siis hakkavad juba ka geenid toimima. Kui inimene eemaldada sellest perest, seda uuriti kaksikute peal. Üks kaksik oli paksuke, kuid teine, kes elas teises peres, oli sale. Toit mängib oma rolli. Pärilikus on tegelikult elustiil. Muudad elustiili, murrad müüdi pärilikkusest. 

5. Liikumine
Kes oma energiat ei kasuta, see kindlasit kogub seda kuhugi. Kui inimene liigub vähe, aga sööb palju, siis see kuskile talletatakse. Aga nagu ütlesin, peab liikuma kasuliku aktiivsusega. Näiteks on suvilaga sõbranna, küsige temalt, ega tal pole vaja seal mingit abi toimetamisel. See oleks kasulik. Aga jõusaal on mõttetu. Ärimehed teavad kõiki meie probleeme ja neil on neile rahalised lahendused olemas. Võib lihtsalt jalutada 10 km oma koeraga või sõpradega linnas. Aga seda võib teha ka jooksulindil. Võib teha ka pooleks, pool ühes ja pool teises kohas. Kui pole külm ja ilm sobib, tehke seda väljas. Aga inimesed on nii vaimustuses jõusaalidest, et need on täis isegi suvel.
Meid meelitatatakse või sunnitakse tegema igasugu asju, mida me teha ei taha, sest teatakse meie nõrkusi.

6. Ebaõige joogireziim.
Kui inimene ei joo vett tühja kõhuga, siis ei ole tal iialgi kehas energiat ja keha on saastunud. Saastunud keha kogub rasva veelgi paremini. Seetõttu peab kindlasti jooma alati vett! Ja sooja! Võib isegi öelda, et kuuma, sest kes joob jääkülma vett, see võtab kaalust juurde, kuna kilpnääre ja kõhunääre jahtuvad maha, siis hakkab tulema insuliin, mis lahustab suhkrut ja inimene tahab kohe süüa. Seetõttu restoranides pakutakse alati külma vett jääga. Inimene joob selle ära ja kohe tahab süüa rohkem. Seepärast pannakse ka kokteilidesse külma vett või jääd. Nad teavad seda oma kogemustest, et see töötab. Kes joob külma kokteili, saab ära juua 3 tk jääga. Aga ilma jääta, sooja, ainult ühe. Seal on oma mehhanism. Me peame teadma oma keha toimimisi ja mitte lasta end ära petta.
Meil klubis( Coral Club) on olnud palju inimesi, kes on saanud osta ainult vett, coral mine-i, sest neil oli vähe raha. Aga nad on ikkagi 30 kg kaotanud. Selleks piisab, kui juua liiter sooja/kuuma vett enne sööki. Isu langeb, kui joote pool tundi enne sööki kuuma vett, külma veega tõuseb isu.

7. Meditsiin.
Väga palju meditsiinilisi preparaate, mis põhjustavad kaalutõusu. Esikohal on kontratseptiivid, need tõstavad väga palju kaalu, kõik ülejäänud hormoonid samamoodi. Betablokaatorid, mis on südamehaiguste puhul ja hõpertoonia omad samuti. Antidepressandid. Kui inimene tarbib loomahormoone, siis kõik see soodustab kaalutõusu. Samuti kõik diabeedi, artriidi, kõrvetise, vähi ravimid. Inimene ei teagi, et kaal tõuseb rohtude pärast. Peab talle seletama, et ta ei söö mitte liiga palju, vaid rohtude tõttu kaal tõuseb . Kui ma küsisin nende põhjuste kohta inimestelt, ilma testideta, siis inimesed juba ise näevad umbes 10 põhjust.

8. Kahjulikud harjumused.
Õlu, alkohol, energiajoogid, kokteilid. Õlu on väga tugev kaalutõusu põhjustaja. Nikotiinist räägime hiljem, seal on kõik väga keeruline. Meil ajus on retseptorid, mis võtavad vastu õnnehormooni. Nad püüavad serotoniini. Alkohol ja suits blokeerivad neid retseptoreid ja inimene ei ole enam rõõmus. Et tuju tõuseks, peab ta järjest rohkem suitsetama. Aga palju suitsetades ta mürgitab end ning võtab kaalust alla. Kui loobub suitsust, võtab kaalu juurde. Seega järsku loobuda suitsust pole ka soovitatav. Seda peab vaatama sügavamalt, aga suitsust ja alkost tuleks ikkagi loobuda. Praegu on suurenenud päikesekiirgus. Kõik suitsetajad ja joojad hakkavad surema aga see on nende endi valik. Inimene enam ei kannata seda mürki ja süda seiskub. See algas 2012. a.

9. Hormonaalne balanss.
(PILT) Siin on poiss enne ja pärast. Tal oli puudu destosteroonist, ta hakkas seda juurde saama ja näete muutust. Ta on mehelikum. Kui naisel liiga vähe naishormoone, siis võtab kaalu juurde. Kui mehel vähe meeshormoone ja palju naishormoone, siis samuti võtab kaalus juurde. Kui mees sööb liiga palju kana, milles on naishormoone, siis hakkab kaalu juurde võtta. Nii et poisid peavad sööma meeste, naised naistetoitu. Meestele nt lambaliha, linnud, väga halb neile sealiha, part on hea, sellised loomad, kes ise kõhnad. Paksud loomad, nagu siga, kana jt, nende kasvatamiseks kasutatakse naishormoone ja see näeb ette, et naisel oleks natuke rasva, eriti kõhupiirkonnas, kuna liiga kõhnadel tüdrukutel on liiga palju testosteroone, seetõttu naissportlased näevad välja nagu mehed. nii et naine peab looduses olema korpulentne. Aga meil maailmas pole vaja, et inimesed paljuneksid. Seetõttu on iluideaal piitspeenike modell, aga sellised ei saa sünnitada täisväärtuslikke lapsi. Sellega piiratakse inimesi, et me ei paljuneks ja maad oleks rohkem. Keegi ütles, et see on ilus ja keegi ei saa enam vastu panna. Tüdrukud vihkavad ennast, salenevad iga hinnaga ja mehed tulevad sellega kaasa, Neil on ka midaig peas valesti läinud. Selles süüüdi mehed, sest kui nad armastaksid lopsakaid naisi, siis keegi ei tunneks end halvasti, naised ei peaks nälgima ega kõhnuma. Kunstrinnaga naised ei saa enam imetada. Kui naist lüüa rindu, siis ta sureb. Kõhn naine ei saa sünnitada 5 last, kui siis ainult ainult 10 % neist naistest.

10. Õkoloogia.
Kui inimene saab liiga palju mürgiseid ained, need ladestatakse rasvarakkudes ja keha üritab rasva veelgi koguda, et toksiinide kontsentratsioon rasvas oleks väiksem. Seega pole see lihtsalt rasv, vaid mürgine rasv. Seetõttu tuleb salenemise ajal ka puhastuda, muidu saavad maks, neerud ja lümf kahjustatud. Võtke alati kasutusele salenemisel puhastussüsteem. Pange alati need linnukesed kirja, et kõik oleks arvesse võetud.

11. Uni, reziim.
Kui inimene ei maga piisavalt, siis koguneb kaal kindlasti. On väga oluline hästi magada. Kui magab jälle ülemäära palju, siis tõuseb kaal samuti. Peab magama 7 h, see on normaalne.

12. Aeg
Ajaga meie keha aktiivsus langeb. Nii et ca 50-60 a, eriti kliimaksil, ainevahetus aeglustub ja kaalu tuleb juurde.

Teie esimene ülesanne on uurida, milliseid vigu te olete teinud. Teisena uurige põhjusi, mida olete teinud. Alles siis saate alustada salenemisega. Kõike seda tuleb teha enne alutamist, et mitte vigu korrata ja olla kindel, milles on põhjus. Kui põhjuseks hormoonid, pole tarvis joosta, tuleb tegeleda hormoonidega, teha uuringuid vm.
Kui haigetele inimestele, kellel on näiteks kõrgvererõhk, diabeet, seljavalud, haigused jmt , mida on väga palju, kaalust vabaneda, siis nad tervenevad, sest ülekaal teeb kõiki neid haigusi veel hullemaks.
 3. samm oleks arusaamine algorütmist/süsteemist, mis võtab arvesse nii põhjuseid, kuid ka vigu. See süsteem koosneb 12-st sammust. Siin on teil see süsteem. esimene samm on selles programmis psühholoogiline töö iseendaga. peab aru saama, millised on meie psühholoogilised probleemid. Isegi intuitsiooni abil, teha teste, psühholoogi abil ja tuleb need probleemid lahendada, sest need tõmbavad teid alati tagasi ülekaalu juurde. Me sügavamalt sellest ei räägi, kuid on olemas teadlased, kes uurivad ülekaalu ja nad tegelevad ainult selle probleemiga. Juba sellega teil õnnestub väga palju kaalu tasakaalus hoida. Kui inimene oskab närvisüsteemi reguleerida, siis see reguleerib kehas juba kõike muud.
Kõiki neid samme tuleb teha samaaegselt! mitte üks korda ja siis liigute edasi teise punkti juurde. 2. samm on toitumine. Tuleb leida enda jaoks täisväärtuslik, õige ja ohutu toit, mis ei kahjusta meie tervist, mis pole liiga kaloririkas. Kuid mis annab kõikidele meie siseelunditele vajalikud ained.

Toitumine jaguneb kaheks suureks tükiks see on üldine toitumissüsteem ja toidulisandid. Või rakutoitu. Aga üldine toitumissüsteem peab kindlasit olema õige.
Killuke Olga Putakova seminarist. 

Kaal ja tervis.

Minu mentor ja õpetaja, olen talle meeletult tänulik, et ta on aidanud mul avada oma silmad. 
 Liitu sellelt lingilt klubiga tasuta.: https://coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=888010056163
Meie klubis on väga palju Eesti sportlasi, tervisest lugupidavaid inimesi. 
Tule meie sekka!
Sellelt lingilt liitumisel, olen mina sinu konsultant. Saad parimad nõuanded, kuidas oma keha taas korda saada. 
Ära lase seda võimalust käest.
Mida pakub Coral Club?
Coral Club pakub väga kõrge kvaliteediga tervisetooteid.
Meil on julgelt väidan, maailma parimad keha puhastavad programmid. Toksiinid, viirused, parasiidid.
Meil on parim konseptsioon, millega end tervendada.
Loengud, infotunnid ja kirjandus.
Meie toodetel on kõigil vastavad sertifikaadid, mis tagavad toote õige toimeaine ja kvaliteedi.
Meil on elus vesi, mis aitab keha parimal võimalikul moel terveneda.
Meil on lastele mõeldud vitamiinid ja omega 3, mille hinnaklass üllatab oma soodsa ostuvõimaluse poolest.
Meil on elektromagnet kiirguse eest kaitse. Parimad ökoloogilised aga tõhsad koduhooldus vahendid. Allergia ja ärrituse vabad. Meil on jälle julgelt väidan, üks parimaid maailmas suuhooldus vahendeid Microbrite.
Meil on nahahooldus vahendid, mis teevad naha imeliselt kauniks.
Meil on ökoloogiliselt puhtad toidud, supid, sheigid ja batoonid.
Meil on veel palju muudki, mida ehk mujal ei ole.
Klubiga liitumine tasuta, oma kliendinumbriga saad osa kuu pakkumistest, lisaks personaalsed konsultatsioonid tasuta.
Klubil pole aastamaksu vms, lihtsalt tule ja võta vastu, mis meil Sulle pakkuda on!
Päikest kõigile ja kohtumisteni!
PS: Meie klubi pole raviasutus, aga väga paljud inimesed on tervenenud paljudest tervisehädadest või haigustest. Pikem ja põhjalikum info juba pärast klubiga liitumist! Hinnad on taskukohased!
marjelei@hotmail.com
Marje Leika