Seen kehas ja valud liigestes!

Kui pärmseent on kehas rohkem, kui oleks mõistlik, siis on kaebusi oluliselt rohkem. Sagedased probleemid, kui seen vohab kehas. : Soor suus, kõrvas, tupes. Unisus, meeleolu vahetumised, apaatia, ärritavus, keskendumihäired, halb mälu, kõhukinnisus, -lahtisus, , ohtrad gaasid, meeletu magusaisu, leiva ja halkoholi himu , isutus, limased ja halvalõhnalised väljaheited, pimesoole valud, halb seedimine, kõrvetised, halb hingeõhk, lõhkised suunurgad, rakud keelel, krooniline igemepõletik, kuiv kurk, ärritusköha, suu kuivamine, nina kinnisus, pidev nohu, aevastamine, köha, allergiad, astma, õhupuudus, vinguv hingamine, pärmseen suguelunditel, PMS naistel, viljatus , ahistatuse tunne, sügelus ja ekseem suguelunditel meestel, impotentsus, korduvad kõrvapõletikud, sügelus ja valu kõrvas, nõrgenenud kuulmine, udusus nägemisväljas, plekid ja täpid nägemisväljas, kroonilised silmapõletikud, kipitus silmades, kanapimedus, nägemise nõrgenemine, peavalud, pisted, uimasus, tasakaaluhäired, migreen, allergianähud nahal, ekseemid küünar- ja põlveõndlas, kroonilised ekseemid, jala ja küüne seen, vinnid, kõõnm naha kuivamine, psoriaas, tihenenud urineerimise vajadus(samas midagi ei tule), jäsemete suremine, lihasnõrkused, liigeste valud, paistetus, probleemide süvenemine pimedal aastaajal ja niisketes ning läppunud õhuga kohtades, koordinatsiooni probleemid, kemikaalide, tubakasuitsu, parfüümide lõhnad ärritavad, maksa ja pankrease kahjustused, deptessioon.
Lisaks eeltoodule arvatakse, et pärmseene vohamist on põhjustatud ka sellised haigused nagu reuma, skisofreenia, näärmete häired, AIDS, autism, leukeemia, vähk, alkoholism, narkomaania, anoreksia, buliimia, soolestiku põletikud, suhkruhaigus jne.
Mis juhtub, kui pärmseent ei ravita? Juhul kui pärmseent ei ravita, siis haigus süveneb. Füüsiliselt hakkavad toimuma muutused maksas ja psüühiliselt tekib krooniline väsimus, mäluprobleemid ning oht langeda sügavasse depressiooni. Pärmseene vohamine tähendab seda, et peensooles olev seen hakkab toituma peremeesorganismist. Kui peensoole normaalne pinnalaotus on suuruselt sarnane jalgpalliväljakugle, siis on pärmseenel tema vohamise korral suur põld. Pärmseen sööb ära osa soolehattudest, jättes järgi veritsevad osa. Sellega kaob osa soolestiku kasulikust pinnasest, ehk väheneb võime kasulikke toitaineid imenduda(ja ühtlasi toitu seedida. Ütle veel, et sul on pärilik aeglane ainevahetus)Kui tegemist on lühiajalise probleemiga, siis on lootust, et hatukesed taastuvad, kuid pikemaajaliselt pärmseene vohamisel on kahjustused permanentsed( st kahjustunud kohad armistuvad) Tekkinud armkude ei ole aga enam elastne ning tekib soodumus sooleummistuseks.
Pärmseene vohamise korral muutub meie toiduvalik. Ajule tulevad signaalid, mis on mõjutatud vohava seene isudest- hakkame eelistama magusat, saiakesi, valhe nisujahu tooteid, alkoholi jne jne. Õgime sisise kõike “ head ja paremat” . Sellest siis see “ hirmus magusaisu”
Andes soovile järgi on meil mõnda aega hea olla, kuid siis tabab keha väsimus. Miks? Sest pärmseen sai oma noosi kätte ning olles samuti elav organism, kellel on toimiv ainevahetus ja paljunemisvajadus, eraldab ta nüüd sinu kehasse erinevaid toksiine ( üle 80, millest mürgiseim on puupiiritus), mis põhjustavad maksatsirroosi, pimedaks jäämist ( kui kogused on suured) ning gaase ( halvalõhnalisi). Ja see on vaid üks, üle 80 toksiinist.
KUIDAS PÄRMSEENE VOHAMISEST LAHTI SAADA?
  1. Kindlasti tuleb seen kontrollialla saada dieedi, mitte ravimitega. Viimasele hakkab seen lihtsalt vihaselt vastu võitlema ning veel rohkem vohama. Pärmseene vohamise takistamiseks ja raviks soovitatakse järgida järgmist protsessi.
  2. Esiteks näljuta seent. Ellimineeri oma toidulaualt tema toit ( rafineeritud jahu ja jahutooted, rafineeritud suhkur, naatriumglutamaati sisaldavad tooted, pärmi sisaldavad tooted, suured kogused kääritatud toidud, seened jne)
  3. Taasta oma keha biokeemiline tasakaal ja tugevda oma immuunsusüsteemi. Toitu tervislikult, liigu rohkem ja väldi toiduaineid, mida teises punktis elimineerima pidid
  4. Oluline on märkida toitained, mis pärmseenele eriti meeldivad, ehk mida tasub igatahes vältida ravi perioodil. ( vähemalt suurtes kogustes) Need on:
  • Pärm ja kõik tooted, mis sisaldavad pärmi
  • Värsked ja kuivad puuviljad esimesed kuus nädalat
  • Rafineeritud toidud, valge jahu, valge riis, valge pasta, välja arvatud kui tegu on mahetoodanduga või täistera tootega
  • Pähklid, mis ei ole oma koorega pakendatud.
Tooted mida vajad, et võitlus oleks kergem ja tulemuslikum.
PARAFIGHT . 180 kapslit
    • Parafight on laia toimespektriga parasiitidevastane toode. Toote koostises on üldtuntud helmintide vastased taimed, mis aitavad organismi tõhusalt ja optimeerivad seedeelundite funktsiooni.
    • Parafight kompleks toimib efektiivselt erinevate ohtlike helmintooside korral, takistab patogeensete bakterite ja pärmseente tegevust. Efektiivne profülaktilise vahendina helmintide ja ainuraksete invasiooni vastu.Mürkide vastane toime, tugevdab soolte peristaltikat.Parandab seedeelundite tervist ja organismi üldseisundit. Toode on efektiivne abistava vahendina seedeelundite haiguste ravis.
SIPELGAPUUKOOR VÕILILLEGA 90 kapslit
  • Loodustoode Sipelgapuu koor võilillega sisaldab taimset kompleksi, mis peatab patogeensete bakterite, viiruste ja seente arengu, toimib hingamisteede haiguste ning erineva lokalisatsiooniga põletikuliste protsesside korral.
    • Tootel on antibakteriaalne, seenevastane, viirusevastane ja põletikuvastane toime.Aitab leevendada külmetuse sümptomeid ja suurendab vastupanuvõimet infektsioonidele. Tõstab organismi immuunsust.Toode on efektiivne kuse-suguteede haiguste kompleksravis ning naha seenhaiguste ja mädaste protsesside korral.
TEEPUUÕLI 30 ml
    • Teepuuõli ei saada mitte teelehtedest vaid mürdipuu ja melaleuka (Melaleuca) põõsaste lehtedest, mille peamised kasvukohad on Malaisia ja Kagu-Aasia. Õlilahus on tugeva kontsentratsiooniga, mistõttu seda võib kasutada ainult välispidiselt. Kuid isegi õli välispidisel kasutamisel peab olema ettevaatlik, eriti aga tundliku naha korral.Kaasaegne teadus alustas teepuuõli omaduste uurimist esmakordselt XX sajandi alguses. Uuringute käigus tehti kindlaks, et õli on antiseptilise toime poolest 100 korda tugevam karboolhappest, kuid seejuures ei ole inimesele kahjulik. 1937. aastal avastati veel üks selle õli fantastiline omadus: vere ja muude orgaanilise päritoluga ainete olemasolul suurenevad selle antiseptilised omadused veel 10-20 % võrra.Praegu kasutatakse teepuuõli kui laia toimespektriga antiseptilist vahendit. Nagu kinnitavad taime Ameerika poolsed uurijad: „see antibakteriaalsete, seenevastaste ja põletikuvastaste omadustega antiseptik võib toime tulla praktiliselt kõikide haigustega, alates juukseid kärpivast ekseemist pealael, kuni küünte seenkahjustusteni varvastel“. Teepuuõli koostis kujutab looduse enda poolt tasakaalustatud kombinatsiooni 50-st koostisosast (sealhulgas monoterpeenid, diterpeenid, tsineool, viridifloreen, B-terpineool, L-terpineool), mis tagavad nahale tervistava toime.Teepuuõli on efektiivne vahend ägedate ja krooniliste naha põletike korral. Avaldab taastavat toimet, kõrvaldab naha ärrituse, tursed, sügeluse, punetuse ning mäda- ja vistrikulööbed. Kosmetoloogias kasutatakse rasuse naha igapäevaseks hooldamiseks, samuti kõõma, juuste väljalangemise ja soolatüügaste korral. Teepuuõli kõrge imendumisvõime võimaldab sellel toimida samaaegselt nii nahapealse (pindmine nahk), interdermaalse (naha sisemus) kui molekulaarraku (iga elava raku sisemus) tasandil.Huvitav on fakt, et teepuuõli mõjub eranditult nahapinna patoloogiliselt muutunud aladele ning parandab selle rakukasvu ja uuenemist. Isegi naha kahjustamisel parasiitide poolt (täid, sügelised), annab nimetatud õli kasutamine pikaaegse positiivse tulemuse.Teepuuõli toime kahjustatud kudede aladele määrab tema kasutamise edukuse mitmesuguste lihas- ja liigesetraumade, venituste, lõikehaavade, kriimustuste ja põletuste korral. Ta leevendab suurepäraselt valu, desinfitseerib kahjustatud kohti ning soodustab haavade, eriti aga mädaste haavade paranemist. Lisaks summutab teepuuõli erinevate mikroorganismide, bakterite ja seente toimet, kuna tal on antibakteriaalsed ja seenevastased omadused.Soe vann mõne tilga teepuuõliga avaldab lisaks kõigele muule suurepärast lõõgastavat toimet ning tõstab organismi toonust ja immuunsust.
    • ASSIMILAATOR 90 kapslit
    • Naturaalsete ensüümide baasil olev tõhus vahend seedimise ja ainevahetuse parandamiseks.
    • Seedimist soodustav bioaktiivne toode. Koostises on taimse päritoluga fermendid proteaas, amülaas, laktaas, tsellulaas, maltaas, lipaas, papain papaiast, bromeliin ananassist, mis lõhustavad seedekulglas liitsuhkruid, liitvalke jt kompleksseid toitaineid. Sisaldab ka A ja D3 vitamiine.Kasutamine: täiskasvanutele 1 kapsel päevas toidukorra ajal.
CORAL MINE VESI 30 päeva
    • Coral-Mine on looduslik toode, mis on valmistatud Jaapani süvavee korallidest, mida saadakse Jaapani merest Okinawa ja Tokunosima saarte lähedusest.Coral-Mine reguleerib mineraalide tasakaalu ja normaliseerib kõikide organite ja süsteemide tööd.Vette asetatud kotikene rikastab vee kasulike mineraalidega: taastab organismi vee ja soolade tasakaalu, mõjutab positiivselt neerude ja seedeelundite tööd, reguleerib arteriaalset vererõhku.Toetab luu- ja sidekoe kasvu. Mõjutab positiivselt organismi üldseisundit, avaldab vähest toniseerivat toimet.
    • Omadused
  • Toode reguleerib vee ja soolade ning hapete ja aluste tasakaalu ning parandab organismi üldseisundit. Normaliseerib ainevahetust ja täiendab organismi energiavarusid. Kasulik sportlastele ning füüsilise ja vaimse pinge korral.Kõik tootes Coral-Mine sisalduvad mineraalid aitavad normaliseerida organismi valkude, lipiidide ja nukleiinhapete ainevahetust. Magneesium ja kaltsium toetavad efektiivselt tugi- ja liikumiselundite funktsiooni ja aitavad kaasa luu- ning sidekoe uuenemisele. Reguleerib koos naatriumiga südame ja veresoonkonna tööd, toetab südame ja veresoonte tervist. Magneesium ei osale mitte üksnes närviimpulsside edasiandmises, vaid normaliseerib närvisüsteemi tööd ning aitab saada üle depressioonist. C-vitamiin toimib antioksüdandina ja takistab organismi enneaegset vananemist. Tasub märkida, et mainitud komponentide kombinatsioon toimib sünergiliselt. Iga komponendi kasulikud toimed võimenduvad teiste komponentide mõjul.Soovitatakse mineraalide kombinatsioonina joogivette. Parandab vee organoleptilisi omadusi.Kasutamine: asetada 1 pakike (ilma avamata) 1,5 liitrisse vette (vee kogust võib 2-3 korda vähendada). Soovitatakse kasutada pudelivett või filtreeritud vett. Vesi on 5 minuti pärast tarbimiseks valmis. Soovitav on vesi tarbida ära ühe päeva jooksul.
Kuur peaks kestma miinimum 5 kuud.
Parafight 2-3 kapslit päevas koos toiduga. ise vaadata, kas õhtul või hommikul. ( mulle meeldib õhtul võtta)
Sipelgapuukoor 2-3 t samuti koos toiduga ja kas hommikul või õhtul.
Assimilaator juua sisse hommikul klaasi vee sisse lahustatuna ja kapslist välja valatuna. Kui maitse ei meeldi, hoia nina kinni, siis maitset ei tunne. Teine kapsel enne õhtusööki , samuti klaasi veega ja kapslist välja võttes.
Teepuuõli paljalt võta pole suurt võimalik. Selle manustamiseks hommikul 3 tilka ja õhtul 3 tilka, kasuta assimilaatori tühje kapsleid.
Kes tahab võib lisada kuurile veel heade bakterite kapslid mega acitofiilius 1 kapsel 2x päevas.
5 kuuga ranget dieeti pidades ja neid tooteid manustades saab lahti psoriaasist, liigesevaludest, juhul, kui liigesed pole seene poolt täiesti ära söödud.
Kui keegi soovib lisa informatsiooni, siis küsi julgelt, ma aitan sind