Põletike vastane programm

Naiste reproduktiivorganite patoloogia põhjused Levinud põhjusteks on põletikulised protsessid, mis on seotud sugulisel teel edasiantavate infektsioonidega. Reeglina on need bakterite, viiruste ja seennakkuste põhjustatud haigused. Sealjuures on eriti ohtlikud varjatud kuluga infektsioonid nagu klamüdioos, ureaplasmoos, bakteriaalne vaginoos jt.
Mittetäisväärtuslik toitumine põhjustab naise organismi hormonaalse taseme eest vastutavate vitamiinide ja mineraalainete varude ammendumise. Tulemusena täheldatakse hormoonide tootmise häirumist, mis omakorda viib häireteni reproduktiivsüsteemi töös.
Reproduktiivorganite töö tasakaalutus, mis on seotud paljude teguritega, sh keskkonnamõjudega, toksiliste, psühholoogiliste jt teguritega.
Ensümopaatia viib selleni, et põletikulised haigused ei taandu täielikult, tihti moodustuvad liited, kujuneb organismi allergiline hoiak, mis mõjub negatiivselt naiste reproduktiivsüsteemile ja eriti laste sünnitamise funktsioonile.
Veepuudus organismis viib reproduktiivsüsteemi funktsioonide enneaegsele lakkamisele.
Funktsioonide taastamise mehhanismid
Arvestades võimaliku infektsiooni olemasolu organismis, on väga tähtis kasutada ohutuid naturaalseid, kompleksse toimega antibakteriaalseid ja põletikuvastaseid vahendeid. Efektiivne laia antibakteriaalse, viirusevastase, seentevastase toimespektriga loodusliku päritoluga toode on Sipelgapuu koor seleeniga.
Kahtlemata peavad teadlased naistele väga vajalikuks E- ja A-vitamiini ning Letsitiini. Nendel ainetel on tähtis roll kõikides reproduktiivsüsteemis toimuvates protsessides. Nende vähesus toidus on vaja korvata, sest see võib kaasa tuua tõsiseid probleeme.
Aktivin avaldab naise organismile harmoniseerivat mõju. Selle koostisesse kuuluvad taimed parandavad hormonaalset fooni ja suurendavad libiidot, normaliseerivad menstruaaltsüklit ja taastavad teisi reproduktiivsüsteemi funktsioone.
Taimne ensüüm Papaia on noorendava toimega, taastab immuunsust, on paistetust alandava ja põletikuvastase toimega, mõjub hüpoallergiseerivalt.
On vaja hoida organismis veevarude optimaalset tasakaalu, eelistades puhast biosaadavat (organismis hästi omastatavat) vett.
E-vitamiin 1 tablett 2 korda päevas söögi ajal
Aktiviin – 1 kapsel 2 korda päevas söögi ajal, hommikul ja keskpäeval
Coral Letsitiin 1 kapsel 2 korda päevas söögi ajal hommikul ja päeval
Fükoteen (Phycotene) 1 kapsel 2 korda päevas pärast sööki
Sipelgapuu koor seleeniga 1 kapsel 4 korda päevas pärast sööki
Papaia 1 tablett 3 korda päevas pärast sööki
Korallipulbriga Coral Mine rikastatud vesi 1,5-2 tundi pärast sööki ja 15-30 minutit enne järgmist sööki